150

j

преди 11 години

леле колко прости хора ... : ) когато някой краде викат крадец , когато някой спира кражба пак викат крадец :D обичам ви истински вие ме карате да се смея с глас с глупостта си : )

149

Анонимен

преди 11 години

Нито един политик от началото на прехода не е реагирал така адекватно както ББ. Мушмороци и далавераджии има навсякъде в политическо окрасения небосвод, особено откъм червено синята мъгла, единствено твърдата ръка на закона или политик може да решава проблемите. И тъй като не се е появил такъв съдия или прокурор, остава премиера. Добра политическа реакция, като всеки път. Само 5 години назад щяха да ни опиват с празни царски или станишевски приказки за да не направят нищо

148

tako

преди 11 години

На тази изкуфяла тиква кой все още вярва? ББ ти и цялата клика крадци около теб сте за затвора и дано следващите ви пратят в най-строго пазената тъмна стая!*** НЕДНИ

147

Анонимен

преди 11 години

Това че вчера.бг са написали "нареди " не значи че премиера е наредил. В статията пише по долу че е пратил писмо в което НАСТОЯВА , както може да направи и всеки един гражданин , сезирайки прокуратурата!

146

Анонимен

преди 11 години

SVOBODA ili gerb ! DA SVALIM TIA NAGLECI i TOJA SUPER NAGLEC OT VLAST !!!!!!!

145

На кръстопът

преди 11 години

Навремето гласувах за БСП.После за ГЕРБ.Сега ми идва да взема Калашн..а и БСП до ГЕРБ, БСП до ГЕРБ.Че то разлика няма. Станишев да се похвали, че е охранявал Т. Живков? Не беше дорасъл за такава чест. Виж, Бойко може.Крадци, мошеници но хитреци. А ВИЕ се пънете: Кой БСП кой ГЕРБ кой .... а де, кого да посоча?Та в тоя ред на мисли: Скъпи ми другарю Премиер, скъпи ми другарю Борисов, инвалид съм. Кога ще изплатите социалните за декември 2012?Имай срама. Не кради от инвалидите.

144

Тишина моля

преди 11 години

Е и какво стана като разбрахме за заменката ,кучето си лае керванът си върви така цели емен емен 24 години ще отъркаляме . Какво разпореждане какви пет лева ,този *** не беше ли във управлението на НДСВ и то министър на МВР ,мухите ли е зяпъл или трупаше милиони горкият бедняк . Какъв ти Бойко какви пет лева всичките политици за тези 24 години са едни и същи *** . НАРОДЕЕЕЕ НАРОДЕ събуди се *** майка и дай нареждане за най-тежката проверка над тези крадливи *** на България.

143

Анонимен

преди 11 години

ОТ ШАБЛА ДО АХТОПОЛ, МОРЕТО ЧЕРВЕНЕЙ!ПОЛИТИЦИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ И ВСЯКАКЪВ ВИД МАФИОТИ БЕТОНИРАХА БРЕГА, ЧЕ ДАЖЕ И ПЛАЖОВЕТЕ.ДАЛАВЕРИТЕ СА ЯВНИ, НО НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМАМЕ ПРИРОДАТА, КОЯТО ТЕ СИ ПРИСВОИХА.

142

Анонимен

преди 11 години

"Борисов нареди: Прокуратурата да рови сделките в Несебър".НАРЕДИ !Ама нали на уш, прокуратурата го играеше независима от правителството?Ех, ЦАЦА, ЦАЦА и слепите прогледнаха, че си една кукличка на конци.Първо те превика Цецо на съвещание а сега Баш Бос направо ти заповядва !

141

с герб НАПРЕД!

преди 11 години

Защо 2004-2012 ще се разследват? Само 2005-2009 имаше курупция- нали така разправяте г-н премиер.Недейте така че ще вземат и 15-те % останали ви верни фенове дето от 4г. чакат да ги "оправите" да ви изоставят.И това в Несебър не е курупция.Щом 4-те милиона кяр са за кумеца на Цвъчко значи ще влязат в партийната каса т.е. са за полза роду.Избори идат все пак!

140

Анонимен

преди 11 години

Хахахаха! Боцкоооо! За затвора си пич! Ще гласувам за този, които вкара най-много гербери в затвора, начело с Борисов!

139

Икономист

преди 11 години

До 182: Къде е минала кризата ???? Явно си платен комунистически / социалистически писач, или *** ***, който не следи и не разбира нищо от икономика. Специално за Щатите искам да ти кажа, че нещата са много зле. Не напразно навръх Нова година гласуваха спешни мерки по повод така наречения "Fiscal Cliff". Кризата никъде не е минала, така ще бъде поне още няколко години, като това е доста оптимистична прогноза.

138

Анонимен

преди 11 години

По разпореждане но Борисов ще бъдат създадени регионални комисии за обследване на сигнали за строежи в защитени територии по Черноморието преди 2009 г. Ами след това???

137

ТОВА МИ ХАРЕСВА ...

преди 11 години

...У БОКО!!!ЗАБАВЯ ...АМА НЕ ЗАБРАВЯ!!!!МНОГО РАБОТА МУ СЕ ПАДНА НА ЦАЦАРОВ...И ЯНЕТО , ГОТВИ ЕДНИ "ОТРОВНИ ДОКЛАДИ" ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ ...НЕМАМ ДУМИ...ХА,ХА,ХААААААААА...ПРЕДИ АТАНАСОВ ДЕН ...И ЯНЕТО ЩЕ СЕ ИЗОКА НА ТАЯ ТЕМА НАРЕЧЕНА "КОРУПЦИЯ"!ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО !!!

136

TankoBG

преди 11 години

"Меглена Кунева поиска прокуратурата и МВР да започнат незабавно разследване на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов"И тя горката чула-недочула, разбрала-недоразбрала ще си счупи краката да закачи малко ефирно време...И стана за смях. Също като 'дизайнера' на съветски военни униформи.

135

отговор

преди 11 години

Исках не само ред. Исках преди всичко кадърно и можещо Правителство.Исках интелигентни хора.А не хленчещо и самохвалещо се.Криза има навсякъде, но в България тя се превърна в МИЗЕРИЯ.И да МУ благодариме , че за повечето българи , той я докара, а за мутрите,тарикатите и мошениците.........

134

ТАКА Е 165...

преди 11 години

..ВСИЧКИТЕ ДАЛАВЕРИ В НЕСЕБЪР И МОРЕТО ИЗОБЩО...СА СТАВЛИ "ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО" НА ПАРТИЯТА БКП/БСП!!ТОВА Е ФАКТ---КОЙТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА СЪМНЕНИЯ!!!!!!!!КОЙТО НЕ ВЕРВА ---ДА ПИТА "СТАНИШКОВИ" ...ТЕ СА ЕКСПЕРТИ В ТАЯ ОБЛАСТ!!!

133

Анонимен

преди 11 години

милиционерски циииииииииииииииииииииркккккккккккк

132

АЙДЕ ,СЕГА..ХА,ХА,

преди 11 години

....ИМОТА В НЕСЕБЪР Е ПОДГОТВЕН ЗА ЗАМЕНКА ОЩЕ 2007г./ от ***/ , СЪС ЗАЛИЧАВАНЕТО МУ ОТ НАБЛЮДАВАНИТЕ ТЕРИТОРИЙ .....СЕГА:....ГЕРБ ,БИЛИ ВИНОВНИ...ХА,ХА,ХАААААААААА!СЕГА ,КАТО СА РАЗРЪЧКА ТОРИЩЕТО /червеното/ в НЕСЕБЪР---БАЯ ЧЕРВЕНИ ЧЕРВЕЙЧЕТА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА ПОВЪРХВНОСТТА МУ...ХА,ХА,ХААААААА....ЩОМ БОКО Е РАЗПОРЕДИЛ ПРОВЕРКА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ---ЩЕ ПАДНЕ СЕИР!!!ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ!

131

анонимен

преди 11 години

Апел.Защо чакате след време.Сега му го направете насред Банкя.Като на Правешкият.