191

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 237И аз имам негативни настроения към червената номенклатура и по тази причина мразя средния и актив (като Плевелиев), както и последните и най-верни нейни гардове (като Бойко Борисов - гард на бившия диктатор Тодор Живокв). Мразя, разбира се, хора като Цветанов ("специалист" от ДС). Мразя и агентите им - Кеворкян, Божидар Димитров, агент Бор и т.н.А вие обяснихте ли защо Бойко Борисов не подкрепи кандидатурата на Неделчо Беронов преди 11 години, противно на препоръката на ЕНП???

190

дo ЖОРКАТА

преди 11 години

Жорка ,що не ми пръднеш на оная работа да я занеса на работодателя ти???

189

Анонимен

преди 11 години

Оооо знаем,знаем.

188

www

преди 11 години

До ГанчоПрезидентът ни си е географ отвсякъде. Особено силен е при бъркането на Чехия, Полша и Чехословакия! Даже и лидерите им обърка при среща на най-високо равнище - добре че имаше кой да му подсказва отстрани. Но гафът си остана... И автомобилните марки им пообърка, даже се опита да обясни едното объркване с другото. После пък изкараха жертвата на объркването клептоман - откраднал им писалка!? Съвсем по милиционерски, разбираш ли...Помните ли я тази палячовщина? В началото на мандата бе.

187

Анонимен

преди 11 години

Това ли са проблемите Ви господа плювалници. За разлика от номенклатурчика Първанов, Президента Плевнелиев е доказал се бизнесмен практик и за нула време ще усвои приьомите на представителното поведение. Предпочитам хора като него вместо първенютата наследници на провалилата се бкп. Не ми липсват байряка със стария герб нито пък катедрата/трибуна и излъскания номенклатурчик зад нея. Поплювковците само това знаят - да намират кусури за да упражняват плювалника си.

186

Анонимен

преди 11 години

само се дъни тоя

185

www

преди 11 години

До ЖоркатаНие ако сме безработни, то ти за колко работиш в този форум :)))))))Подали ли са ти инструкции с какво настроение да публикуваш и под кой номер.

184

днес

преди 11 години

Искам да науча повече за сделката в Несебър -но нищо - май купувачите били хората на Цветан Цветанов тия от които е "купил"апартаментите си.Ако знаете повече моля пишете!

183

Анонимен

преди 11 години

герб и гафове това се два неразделни близнаци

182

Ганчо

преди 11 години

Македонски домати, турски краставици, бразилско месо, министър-председател - пожарникар, сега и президент - географ. Колорадските скалисти планини се намирали някъде над Банкя - родното място на най-видните българи.Чак сега се разбра какво ни е образованието. Докато преди всичко беше като в съветския съюз, сега е като ...Страната на неограничените възможности (глупости). Да го е срам човек да каже от кой бантустан е.

181

Жорката

преди 11 години

Еи безработни мизерници, вместо да седите и да плюете, да вземе да отидете да си намерите занимание викам аз!

180

Анонимен

преди 11 години

За по-малко от една година сътвори гаф след гаф ,от които клипчено е най- малкия.Цецио от Шума,Шестака и още една дузина прякори пряко рече-от него нищо не независи. Вместо да му види сметката, включително и на ББ ,отиде че подписа и УКАЗ за Гл.прокурор! И ми е ПРЕЗИДЕНТ на Р България.

179

www

преди 11 години

До danТо че има - има. Ама нали затова го пуснахте като мюре и наредихте на проправителствените си телевизии да го "подгонят"-сутрешни блокове, късни новини, ала-бала...А новината е, че хората на Цветан Цветанов са крали по Коледа и се налагше да се обясняват по Нова година. Само че не правилните хора, а Миро Найденов ;)По същата причина късно снощи бе разпознат още един терорист от Бургас. Под късно разбирам точно толкова късно, че новината да успее да се усвои от дневните вестници ;) ;)

178

www

преди 11 години

До ГошоА валидно ли е същото за друг един арменец - Кеворк Кеворкян, известен на службите с псевдоними като Агент Димитър, когато каканиже хвалби от всяканеделния екран за българския премиер (ББ)?Валидно ли е същото за трети арменец, известен роден илюзионист, който с право можем да заподозрем като технически консултант при избора на Росен Плевнелиев по-миналата година, както и при победата по места на ГЕРБ? На пресконференцията беше и беше поздравяван от победителите за... нещо!?

177

55

преди 11 години

Toзи *** арменец доказва всеки път тъпостта си,която е клеимо за цялата фамилия Бабикян.

176

Анонимен

преди 11 години

Ушите му от ден на ден все по-големи стават туй не е нормално след 2 години ще имаме слон за президент.

175

dan

преди 11 години

няма ли с какво друго да си чешите умирисаните *** Станишев -ватмана Оня със спина

174

www

преди 11 години

До UnufriРазбирам, че ви боли от онази случка, разбирам! Да, жената на президента Е НОРМАЛНО да се появи на церемонията по встъпването му в длъжност и така го легитимира като честен, свестен, добър и т.н. човек. А що се отнася до канона... Откога започнахте да четете мислите на чуждите жени. Тя не е казала, че го прави, за да разчупи канона, просто отказа да отиде на церемонията и написа като бонус нещо в мрежата за Бойко Борисов и ГЕРБ, за едни завалии. Разбирам, че не искате да си спомняте!

173

Анонимен

преди 11 години

Тоя да не бил погребален агент никаква тържественост седи като наказан и все едно насила нещо си чопли под носа.

172

Наблюдател

преди 11 години

Прав бе Борисов в твърдението си, че скамейката на ГЕРБ е дълга.ДА ДЪЛГА Е, И ПОДРЕДЕНА - НЕКАДЪРНИК ДО НЕКАДЪРНИКА!Страхотен кадрови потенциал, няма що :(