127

Т

преди 11 години

Нация без Бог - тълпа, обединена от порока. Или сляпа или ***, или още по страшно - Жестока! Йеромонах Роман. Братя и Сестри пазете най - ценното, с което ни е Благословил Господ Света Троица - Светото Кръщение в Православната Вяра и Божият Закон! Амин.

126

Анонимен

преди 11 години

140. Съседните ни държави , не са ни мислили доброто . И ако смятате , че България е започвала първа , си го вярвайте . А що се отнася до българския съд и. " демократичните протести " , не ми сеобсъжда . То и за това нещата не вървят . Ако сега изправите крадците на високо ниво пред съда , каквито и точки да изредите , няма да бъдат осъдени !

125

TOP SECRET

преди 11 години

Смяната на властта в България е била организирана от Москва и под личното командване на Михаил Горбачов. Това заяви днес по повод 23 години от падането на комунизма у нас последния началник на Управление Безопасност и Охрана генерал Георги Милушев.Времето поиска да направим промяна. България беше изпаднала в тежка международна изолация и въпреки че усещах нещо нередно, реших да не преча на естественото развитие на събитията завършва генерал Георги Милушев.

124

Анонимен

преди 11 години

НЕ ЕС, А ИСЛЯМА ЩЕ НИ ЗАТРИЕ НАС БЪЛГАРИТЕ.ДОКАТО НАШИТЕ ВИСШИ ДУХОВНИЦИ СЕ КАРАТ И ДЕЛЯТ, БРАДАТИТЕ ФЕСОВЕТЕ НАСТЪПВАТ ЯКО.

123

Ролята на църквата

преди 11 години

Ролята е да държи народа в страх( от бога) и подчинение.Кой е създал-богатите.Турците защо запазили църквата -защото като има ковача клещи не си гори ръцете.Църквата винаги е била в услуга на власта.

122

Фру

преди 11 години

Така си е! Австрия, Белгия, Унгария треперят от обезличаване...

121

дедо

преди 11 години

Верно,то малко на алкохолик мяза това попче на снимката.И за дядо Мраз не става,да беше се поуправил малко.

120

Toronto

преди 11 години

Balgarite to4no za tova obi4at Todor Jivkov , zaradi Vazroditelen Proces , ama nikoi ne si priznava 6toto si e GENOCID

119

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 11 години

ХАХАХХАХА.....А ВИ ОБЕЩАХА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ....ВЕРВАЙТЕ ИМ ОЩЕ!ХАХАХХАХАХА...

118

Анонимен

преди 11 години

Хахаха ***, за да се обезличиш трябва да имаш лице ти имаш ли такова дедо попе. Я виж сега един католически свещеник избръснат изкъпан спретнат ти си излязъл с тая въшлива брада останала от памтивека, няма грам еволюция.

117

Жо до № 130

преди 11 години

ДРУГАРЮ, като ви беше хубаво при Тато, защо го махнахте на ВАШИЯ пленум???Защо обвиняваш за това Желю, Ф.Д. и Костов, а забравяш руската *** Луканов???ЗАЩО вашите другари за една нощ се превърнаха от "На крак о`парии презрени, на крак о`роби на труда" в капиталисти-масони???ЗАЩО вашата БКП се отказа от принципите си на партия на "народните маси", които принципи ни ги втълпяваше 45 години и стана партията на милионерите???ЗАЩО още вярваш, че химерата, наречена "комунизъм" има бъдеще???

116

..

преди 11 години

135:Тодор Живков и БКП предадоха България на руснаците за да се задържат на власт. Защо изобретиха "македонците" в Пирин,защо предадоха костите на Гоце Делчев на БЮРМ,защо 3 пъти фалира България в мирно време,и защо до ден днешен плащаме външния дълг натрупан от НРБ, защо гниеха хора в лагера Белене без съд и присъда? Защо човек не можеше да напусне страната си, и да каже това което МИСЛИ? Човек ли е това или животно, затворено зад решетки, което само яде и се размножава? Обикновени предатели.

115

Анонимен

преди 11 години

sled taa statia dolu za Todor Jivkov ima li smiisal da komentirame po natatak

114

Анонимен

преди 11 години

*** от Сащ! В Турция 25 годин имаше ком. партия, която се считаше за бг, а след това се оказа, че е спонсорирана от твоите прехвалени щати.Да не мислиш, че са приятели на Бг или на Турция? Не се се заблуждавай! Разделяй и владей е девизът им, още от Цезар!

113

Анонимен

преди 11 години

*** комунист си бе попе. НАРОД СЕ ЗАТРИВА КОГАТО СЕ ЗАТРИЕ ИМЕТО МУ ,НЕ ВЯРАТА. БЪЛГАРИ СА И КАТОЛИЦИТЕ,И НЕ ВЯРВАЩИТЕ И СЪМНЯВАЩИТЕ СЕ И МОХАМЕДАНИТЕ СЪЩО СА БЪЛГАРИ НЕ ЗАРАДИ ВАС А ЗАЩОТО ТЕ ТАКА СА СЕ САМООПРЕДЕЛИЛИ . НАРОД И ДЪРЖАВА НЕ Е ЕДНО И СЪЩО НО ТИ ОТ КАК ДА ГО ЗНАЕШ КАТО ЗА ВАС НИКОГА НЕ Е ИМАЛО БЪЛГАРСКИ НАРОД А ПАРТИЯ СРАСНАТА СЪС ДЪРЖАВАТА .МАЛЪК НАРОД СМЕ БИЛЕ .ДАЛИ

112

do:USA

преди 11 години

Арестуван е на 18 януари 1990 г. и е обвинен в редица престъпления. През юли 1990 г. мярката му за неотклонение "задържане под стража" е заменена с домашен арест.Главната прокуратура започва срещу него 5 дела.През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съд връща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева. През януари 1994 г. присъдата е потвърдена. На 9 февруари 1996 г. общото събрание на наказателните колегии отменя присъдата му.На 8 юни 1993 г. е образувано делото за т.нар. лагери на смъртта.Привлечен е като обвиняем и по делото за отпускане на несъбираеми кредити и помощи на развиващи се държави и комунистически партии, с което е ощетен държавният бюджет.Обвинен е и по т.нар. дело Фонд Москва (Дело 2) за подпомагане на международното комунистическо движение.

111

Атеис

преди 11 години

Ако е нямаше църковната мафия щеше да живеем по-добре.Зомбират хората, не плащат данъци, въртят фирми, въртят имотни сделки с църковните имоти.За какво ми са тия попове само за погребение.Никой не е останал незаровен.

110

Анонимен

преди 11 години

До млад родолюбец 134Не вярвам да има БЪЛГАРИН, който да не знае за ВЕЛИКИЯ ХРИСТО БОТЕВ И НЕГОВИТЕ СТИХОВЕ.Дано да се шегуваш, млади родолюбецо, иначе жална ни майка.

109

do: usa

преди 11 години

tva nadali e verno , pove4e prili4a na laja , tova na balgarski e Dezinformacia

108

Наблюдател

преди 11 години

"Изгубим ли България, изгубили сме всичко"Н. ХайтовФакт е, че Тодор Живков запази България Българска, но за новите ни политици това не е приоритет.За няколко долара в повече биха продали не само родината ни и родът си, генът си биха продали демократчетата мръсни.