300

Анонимен

преди 11 години

Нека това момче да стъпи здраво на земята и да не говори разни несериозни неща.Едно е да искаш, друго е да очакваш и на следващо место да го можеш. Стига с този популизъмКак би отговорил на въпроса - до кога в БГ ще има пенсия за старост 120 лв, за социялна 140 лв. Колкото до неговите икономически познания ......жалко.

299

kolekcionera

преди 11 години

Днес в град Северодвинск е пусната на вода втората серийна (и трета в проекта 955 Борей) атомна ракетна подводница със стратегическо предназначение Владимир Мономах. Съответните изпитания ще започнат през януари 2013 година.Ракетният подводен крайцер Владимир Мономах беше пуснат в производство на 19 март 2006 година. Корабът спада към четвъртото поколение стратегически подводници. Водоизместването й е 24.000 тона, тя има 16 (съгласно други данни 20) изстрелващи системи за междуконтинентални балистични ракети с морско базиране Р-30 Булава-30 и 6 торпедни апарата калибър 533 милиметра.

298

Анонимен

преди 11 години

Мелроуз рисорсиз не съществува!!! Тях ги купиха Селтик Петролеум - Ирландска фирма и им закриха офисите. В момента е даден лиценз на фирма, която не съществува. Един Бог знае какво може да забърка подобно некомпетентно министърче, детенце на шеф от ***. Този бахламурник ли ще ми говори за здравословния шистов газ?

297

само факти

преди 11 години

За малко щях да повярвам, че фракинга унищожавал земеделието, и то особено житниците. Взех обаче, че проверих как върви унищожението в Северна Дакота, която в момента е водещ щат по фракинг (там са шистите Бакен). Оказа се, че средногодишната реколта на пшеница се е увеличила през последните пет години (2006-2011) и е с около 6% над средногодишното за последните 10 години (2001-2011). Туй е къде 7 милиона тона жито годишно, или два пъти повече отколкото цяла България. Ако щете, проверете.

296

БАЧКАТОР

преди 11 години

През последните две години се наблюдава увеличение на износа от България на отбранителна продукция в сравнение с предишни периоди, каза Добрев. Тази година стойността на издадените разрешения за износ надвишава двойно стойността за 2011 г. Не всички разрешения се реализират, така че значителен ръст ще има със сигурност, но още е рано да кажем точен процент, допълни министърът.=======================Тогава защо на работниците от ВМЗ-Сопот не им изплащате заплатите от три месеца насам ?

295

уфффффф

преди 11 години

Абе тоя маи сам не си вярва на лъжите дето ги дрънка.Е"аси лицемера,по големи глупости не бях чел.Еи на това му се вика да въртиш демагогия и да раздуваш балони.Е"аси къв министър си имаме а?

294

Вятър на устата

преди 11 години

Празни приказки, още като учехме География в 5 клас в учебника пишеше, че в Черно море имало газ, нефт, руди и т.н. и още нищо никой не е намерили, разработил и т.н. Между другото това 5 клас беше преди 25 години..

293

Анонимен

преди 11 години

В МОЯТА СТРАНА ЕВРЕИТЕ НЯМА ДА ДОБИВАТ ШИСТОВ ГАЗ НАБИИТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ. НЕ И ДОКАТО КОНЦЕСИИТЕ НА ПРИРОДНИТЕ НИ БОГАТСТВА ГИ ИЗНАСЯТ ЗА СТОТИНКИ , КАКТО ЗЛАТОТО НИ , КАОЛИНА НИ , ВЪГЛИЩАТА НИ, МИНЕРАЛНИТЕ НИ ВОДИ , ПОЛИТИЦИТЕ СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ А БЪЛГАРИТЕ УМИРАТ ОТ ГЛАД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

292

Ами мораториума???

преди 11 години

4" / четири цола /! Както го пише 338, което си е, си е.*** началникът му бая го е опънал. Виж какви ги плещи.Халката му четири цола, ама що ми се чини, че и устето му големо?

291

Анонимен

преди 11 години

Po-dobre minister bez opit ot korumpiran minister s opit.Nali taka, drugari?

290

Тинтири Минтири

преди 11 години

За тоя само едно ще кажа - ***

289

Анонимен

преди 11 години

Vurvime...bavno no vurvime

288

1

преди 11 години

До 333 Анонимен,а доктора по пожарно дело,пак като станишев,монументален труд,разпъване на пожарен *** в гориста местност стана д-р на пожарникарските науки.

287

Анонимен

преди 11 години

До Див аграрнапример Станишев. Без един ден трудов стаж и с монументалния си труд върху 'ролята на униформата в съветската армия' стана мин.председател !

286

Добри американци

преди 11 години

До И още един цитатТук вече съм съгласна с Вас, и на мене точно това ми е правило впечатление: руснаците явно са съпоставяли имотното състояние на българина не само с родолюбивата пропаганда за спасяването на бедстващите, нищи братушки, но и със състоянието на собствените си руски села. И са намирали, че българите живеят по-заможно и уредено. Което е повод за наша народностна гордост. Разбира се, едва ли би могло да има сравнение между българските чорбаджии и руското дворянство и царски двор.

285

Анонимен

преди 11 години

Аз също съм против АЕЦ даже няма и да ида на референдума, дорде има и един седерастин в държавата няма как да строим *** ще го затворят. Простотията взе връх над интелигенцията, ето докъде води чалгата и сапунките на хамеригосите.

284

Анонимен

преди 11 години

До Последни новини !Шегуваш се нали ? Първо е Путин а после комунизма ! :)))

283

Последни новини !

преди 11 години

другари, *** днеска ми звънна на джеесема и каза, че Газпром щели да добиват шистовия газ в България!.. обръщайте лопатата и почвайте да пропагандирате, че това е най-доброто нещо за човечеството след комунизма

282

do 319

преди 11 години

млъквай бе гербер говнояд я *** да ти седне павлова на лицето натъпкана да ти препърди гръкляна да усетиш министерско ухание седиш тука и пишеш коментари в полза на тиквениковите слуги само и за 2 и 50 и ако ти дадат малко *** за нова година марш на село ти като духа досега на тиквата и цветанов и като гълташе умря ли

281

1

преди 11 години

делянчо,ела си в Димитровград,знаеш масата ти на пазара е предплатена до края на 2013год.политиката не е за всеки,а на пазара знаеш краставица2лв.за кило,домат 2.5лв.,зеле 0.35лв.остави политиката за по-умни хора.