41

Анонимен

преди 11 години

Абе кво ме занимавате с тоя ***, бизнесмен бил кaкъв бизнесмен е тоя спонсор на наглите.

40

До 46

преди 11 години

Този е по-нагъл и от Наглите ! Ако искаш да кажеш,че в Германиа,Австрия,Чехия или всяка друга страна,на която искаме да приличаме няма престъпност,наистина може и да ме заболи фаса !

39

Анонимен

преди 11 години

може ли някой да каже,защо ли бандата на наглите действаше необезпокоявано при всички други правителства

38

въпросче

преди 11 години

Що ме занимавате кво бил казал някой си Киро за мен господин нИКОЙ?Неговото мнение за мен е толкова важно,колкото тва на бай Драган текезесара от село Долно ***.

37

до 37

преди 11 години

ако имаше малко повече акъл щеше да те боли фаса,защото в държава където има като наглите,няма нормален бизнес,доходи и живот

36

бай Тъпчо

преди 11 години

Абе яз си купих от на тоз Кировия магазините една бормашинка-дет прай дупки бе...И си работи хубаво машинката-кърти наред,и един ден отивам пак на тоз магазин и викам на продавача-Ейй момче,*** тоз вашият шеф Кирчо много умен човяк бе,такваз машина измислил-кажи де го да го почерпа едно кафе бе...Па онва са ухили и вика-абе дедо,то да ги не мисли той тез машини бе,той ги купува от другите дет ги мислят,па ний ги продаваме на таквиз кат тебе...Брейй-викам,па то на тва ква муй филофиата бе-зема от тебе наготово измислено нещо и го продам на некой по-скъпо и айдеее направо бизнисмен съм станал...Ми то тва само търговия бе-алъш вериш,то само требва пари да ти дадат да почнеш и некой политик да ти проправя пътят и ти отваря портите...Па момчето дигна рамене и даже спря да са хили-сигурно има дипломи повече от на шефа си Кирчо ама муй станал ратайче да му продава машинките-ми кво да прай...Та сега кат го гледам къф е кахърен и викам-ми то за тва тез бандите ги крадат тез бизнисменекат *** булки от улиците,па после техните ги откупват бе...Ми то те лажат хората и даржавата и му викат на туй бизнес,*** има и други тарикати дет пък от тех печелат и тъй...абе я да са опраят сами бе...

35

Анонимен

преди 11 години

Умните хора, отдавна се оттеглиха, останаха само глупаците, като киро бормашината! Жалко за децата му, щото и внуците му ще плащат лакомията на дедо си! Накой да е чувал скоро нещо за Молов?

34

do 36

преди 11 години

Кажи злобно безработно човече имащо 2 лв в джоба си,къде съм допуснал правописни грешки?? Дори и така да е ,то е било от бързо писане не от незнание

33

Анонимен

преди 11 години

само да попитам,защо ли бандата на наглите действаше необезпокоявано при всички други правителства

32

до 34

преди 11 години

Ти пък кой си че да казваш кой как ще пише както си искаме тъй ще пишем Сталинизма свърши отдавна ай потъвай някъде аман от фашисти и диктатори.

31

Анонимен

преди 11 години

Тези,които обират селските къщи,домовете на средно заможните българи са пропаднали типове,наркомани ,хора без пукнат лев и без идея как могат да печелят .Онези,които отвличат са свързани с държавата,имат огромна власт и диктуват събитията.Освен за пари тук се усещат и политически интереси.Непонятно ми е престъпническото мислене,но ръководната му сила е видна в нашето общество.

30

Стоян

преди 11 години

Киров,боли ме фара за тебе и за такива като вас!Не ми пука дали те отвличат или не! Я кажете как натрупахте първия си милион и тогава се прави на ощипан ! Чак снаха си набута в Парламента,щото сигурно е много кадърна,ама лично аз се съмнявам ! До сега не съм и чул гласчето,освен по случая на скоро,когато беше блъснала пешеходец,а се оплакваше,че и бил съставен акт! *** вие срам нямате бе Киров !

29

до 34

преди 11 години

А ти сигурно си преуспяващия принц на Бурней:)))***,никой не ти е искал жалкото мнение.Изключвай си компа и марш на царевичака.

28

Анонимен

преди 11 години

До 34 А ти си толкова неграмотен, че трябва да те върнат в първи клас, а не да сядаш зад клавиатурата...Капиш?

27

Анонимен

преди 11 години

Тука пишештите са зависливи ,злобни ,болшинството безработни или зле платени.....и веднага като има някоя статия бързат да излеят цялата злоба и комплекси която са насъбрали в себе си......и да се подиграват на чуждото нещастие.......

26

Анонимен

преди 11 години

Тъй е като са му досвидяли 5лв за охрана да реве сега скъперника абе чичка взими 5 момчета дай им по един пищов и си пий кафето куршума не го интересува кой е насреща му той просто си лети тъй си умреш като един цънцър.

25

Бастуна

преди 11 години

Джукондата няма ли да направи изявление как нещо не е както трябва?

24

Анонимен

преди 11 години

Кирооо, Кироо... Що ти трябваха тия милиони бе Киро? Добре си беше навремето в магазинчето в Красно село!

23

до 21

преди 11 години

Аз също мисля така при това за същия, чието име си посочил. Нека се проследят точно събитията и около "доброволното" предаване на парите на онази фондация - съвпадна с големите проблеми на въпросното лице и беше израз на неговата лична отмъстителност. Но надали някой ще посмее да разследва тия неща, защото оня е още силен и опасен.

22

Анонимен

преди 11 години

Ако Цветанов не беше станал министър ,тая статия никога нямаше да я четете....Куйович твърдеше ,че е плащал на Р.Петков за да вкарва наркотициДа не говорим за абревиатурата на МВР по Станишево време Маджо вика РуменНякой дори казват ,че тея които са правили разработка срещу наглите са били уволнени.....една жена дето гостуваше на Цветанка РИзова,дето бяха отвлякали сина и го каза това и сега живее в чужбина...Но не се сещам името...