98

Пешо

преди 11 години

Комунизмът е религия за некадърнициСлагайте минуси да ви видим тая вечер колко сте.... ;)

97

Анонимен

преди 11 години

Мне, това което черни тиквата са амфетамина, хероина, СИК, ВИС, Ипон, ***, Мишо Бирата и още куп работи. Тиквун е далече от 20 процента.. много далече.

96

Петрова до ИВАН

преди 11 години

Ванка,вярно си тъпо парче си щом всяка година си давал по 500лв.рушвет да ти вземат флегматичното дете в детската градина.Тъпанарите като теб плащат рушвет,а нормалните отиват в полиция и медии,за да направят така,че това повече да не се случва.На кой му пука за кого си гласувал ти,на кого му пука за кого е гласувала директорката взимала парите,но на всички ни пука,когато с пари под масата се уреждат едни и други.

95

2 ВЪПРОСА

преди 11 години

До герберите - ЗАЩО МОНИКА КРАДЛИШЕВА РАБОТИ ЗА БОЙКО И ЗА КАКВО Й ПЛАЩА?До социалистите - ЗАЩО СТАНИШЕВ ВИСИ НА ВРАТА НА БОЙКО И ТОЙ МУ ИЗДЪРЖА СЕМЕЙСТВОТО, С НАШИТЕ ПАРИ РАЗБИРА СЕ???ПАРАДОКС ЛИ Е ТОВА ИЛИ ОРТАКЛЪК???Моля, за вашите отговори.

94

Анонимен

преди 11 години

Не слушайте политиците какво ви говорят, а мислете как искате по-добре да живеете и как може да се стигне до промяна. Не забравяйте в сметката и особения ни манталитет.

93

Анонимен

преди 11 години

Всички "инвестиции" в БГ са върнати откраднати пари от бай Тошово време насам. Четири години ГЕРБ не успяха да хванат кой заля черноморието с бетон. Българите напускат масово страната или са на ръба на физическо оцеляване и стрес. Нищо не се прави за подобряване на положението, ама нищо и половина. Напротив, по-зле става.

92

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

Г-ЖО ПЕТРОВА ВИЕ ДА НЕ БИ ДА СТЕ ДИРЕКТОРКА В ДЕТСКА ГРАДИНА!ХАЙДЕ ВЗЕМЕТЕ МИ ДЕТЕТО АМА ЗА 500ЛВ РУШВЕТ!

91

Пор

преди 11 години

Като дават тия проценти ,знаете ли кого са питали? Поне веднъж попитаха ли вас?А , ако ви попитат, си занете какво да кажете ,нали? "Къде си вярна ти , любов народна?"Май натам отива! И дано!

90

Анонимен

преди 11 години

Явно за БСП,ГЕРБ ,ДПС,пръмовица, ( ДСарски партии) гласуват,неуки българи,закоравели социалисти,***,турци,помаци и луди! Всичко е ЦИРК,простотия и невежество! Червени ***!

89

Анонимен

преди 11 години

Комунагите са безсилни да си обяснят "феномена" Бойко ! За тях е загатка, защо когато рейтинга на Бойко пада тяхният не се покачва ?!...изглежда, че в старите комунистически "библий" липсва тази тема !

88

до 88

преди 11 години

Най -добрия политик е този приличащ на Садам Хюсеин,Мамуар Кадафи,Чаушеско ............

87

Guffaw WH CO WAD

преди 11 години

Дон Балон Решил, един скучен Зимен ден, да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд, и извикал Своят малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя, Лесно се подобрява, много е просто, Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си, и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!

86

коментар

преди 11 години

Що ли се захващате да коментирате глупости.Какъв е този Институт за модерна политика???А ......да. Борислав Цеков-Председател на Управилният съвет. Той май беше депутат от НДСВ, след това се отцепи и стана шеф на Новото време, после отново обратно в НДСВ. Сега прави някаква нова партия или нещо подобно ,май.И какво искате да бъде "изследването"???????

85

Анонимен

преди 11 години

ПЕТРОВА ТИКВАТА ТИ ПОСТРОИ МАГИСТРАЛИ ХАЙДЕ БЯГАЙ ЧЕ НЯМА МЯСТО ВЕЧЕ!

84

Вярно ли е

преди 11 години

Вярно ли Борисов е убивал невинни хора,и ако е така значи 27% подържат един убиец!

83

Анонимен

преди 11 години

ПРАЗНИТЕ БЪЛГАРСКИ КРАТУНИ ОЩЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ БОКО И СЕРГО СА ОТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ.

82

Анонимен

преди 11 години

ДО 87Удуши я ,ДИРЕКТОРКАТА ,започни първо от нея!Бг-съд. система е либерална ----СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ и УСЛОВНО!

81

BRATIA GALEVI

преди 11 години

PLACHEM OT RADOST ,KATO CHETEM KOLKO MNOGO HORA TUK MISLIAT KATO NAS .DOLU GERB !

80

Анонимен

преди 11 години

До Петрова: "Если человек ***, то ето навсегда" - Откъс от филма "Диамантената ръка" .... и се предава по полов път. "Та-аци г-жа Петрова".

79

СК

преди 11 години

СК - УСПЕХ!