21

Анонимен

преди 11 години

Как ли се е чувствал човека когато БСП взема властта отново след падането на комунизма,гледайки същите мутри?

20

Анонимен

преди 11 години

И тази статия идва да покаже какво? Че всички кадърни и умни личности трябва да се изнесат от това благо България, ако искат да станат хора. Навън, само навън могат да се развият и да да бъдат значими и оценени..Тук способните и талантливите биват смачкани...

19

Анонимен

преди 11 години

Браво. Най-сетне да прочета нещо за достоен българин. Изключителен човек. Рядко, вече все по-рядко се срещат такива българи.

18

Евга

преди 11 години

Дълбок поклон, г-н Балкански!Ето такива новини ми е нужно да чета! Ако всеки ден има по една хубава дума за някой Българин, то и самите ние ще си спомним, че може да бъдем по- добри и смирени, и да умеем да оценим, и благодарим за добрината, и добротата, която ни дарява този човек. Всеки може и има, какво да даде, стига да поиска

17

Бачо

преди 11 години

Нормално е да е избяг във Франци,все пак комунистите са избивали по-умните хора в България.Глупаците се страхуват от умните и се комплексират

16

Бачо

преди 11 години

Във всяко село ако има по един такъв човек и България ще се оправи

15

Гошо Тъпото

преди 11 години

Минко,ако си беше останал в комунистическа България,а не беше избягал след 9-ти във Франция,нищо нямаше да стане от...него.По-точно,би се...развил най-много,до даскал по физика или химия в някоя провинциална гимназия и да...прави чудати опити,пред смаяните погледи на учениците.Каквото и да е направил с хуманитарните си занимания за България,е патриотично и един добър пример за...подражание,на всички българи.Хвала на този човек,защото не е...забравил корена си,защото има и...такива.

14

Ален

преди 11 години

От професорска заплата едва ли е станал милионер. Ама намира да отдели нещо и да дари в България. А нашите мутро-милионери и мутреси. Само се парадира с нови коли и скъпи дрешки. На дарителска кампания едва ли ще ги видите. Това е разликата. Умният човек богат-небогат намира да дари и подпомогне обществото благодарение на което се е образовал. Галфона с пари си остава ***. Ще си носи богатството на ония свят.

13

Митко

преди 11 години

Явно умен и способен човек, но какво общо има с българския народ и народопсихология. Това е частен случай на кадърен професионалист купен от западноевропейска страна. Нищо ново под слънцето.

12

БГ

преди 11 години

Диви балкански коментари. Сега ясно ли ви е защо българите са бедни и смачкани - защото повечето са отчайващо *** и искат да мачкат умните, успелите и тези, които искат да помагат на България. *** балканска.

11

Анонимен

преди 11 години

Евала на човека! Достоен българин!

10

Анонимен

преди 11 години

"През 1946 година младият Минко тръгва за Париж с няколко долара в джоба си."- защо ли?

9

Анонимен

преди 11 години

Браво Професоре, ти си един велик Българин с главно Б

8

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен- корените на родословието са ясни- стигат до АСПАРУХ.

7

аз

преди 11 години

Там няма завист и злоба и умните хора се издигат.Това е постигнато не леко, с много труд и твърдост.

6

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Никой нищо не знае кво му се върти в главата на човека ?! Може би иска да спечели сърцето на хората и да е решил да основе политическа партия в Бг. както беше направил оня шизофреник Джордж Ганчев ! А пък може и чисто човешки да е решил да помогне на България без да има такива цели ,които изброих по-горе ?!

5

х

преди 11 години

ако наистина е такъв супер,навремето сигурно го третирали като дезертьор.къде всички да са като него, всеки ден четем за по няколко държави на различни континенти как ,,великите българи" по света обират банкомати.изгрежда в БГ има център за подготовка на такива ,,специалисти".

4

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Благодарим ти.Изумен съм от коментарите по-долу.

3

Анонимен

преди 11 години

До типичен циганинНЕ Е ТИПИЧЕН *** , А ТИПИЧЕН БЪЛГАРИН ! ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА ,НЯМА ДА ЗАБРАВЯ КАК БАТЕТО ПОИСКА 1 000 000 ДОЛАРА ПДКУП ЗА ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ ,КАК БЪЛГАРСКИ ЛЕКАРИ ПРОСЯТ РУШВЕТ ОТ ПАЦИЕНТИТЕ СИ И МНОГО ДРУГИ ! ПРОСЯЦИ ДОЛНИ !

2

Анонимен

преди 11 години

Ло6о нема само дето , биографията му прили4а6е на комсомолска харектеристика !