18

Анонимен

преди 11 години

Нормално, нали са социалисти, първо обещават, и като дойдат на власт, си врътват дупето на 180 градуса. Догодина като се върне Станишев, и шистов газ ще копаем..

17

х

преди 11 години

от всички страни ни лъжат и незнаем на кой господ да се кланяме,дали на русофили или американофили или на интереса на народа.

16

do dimitar

преди 11 години

meksikansia zaliv beshe zamursen ot british petroleum, ne ot chevron...ednata e amerianska, drugata angliiska..kavo obstho ima zaliva i vadeneto na petrol ot moreto s dupcheneto za shistov gaz na sushata?

15

Анонимен

преди 11 години

"Ромъния либера"-Днес.бг оляхте се днес......От къде си купихте дипломите и имате ли такива изобщо?????

14

Анонимен

преди 11 години

12 човек трябва де е мнго *** за да разсъждава като теб , но това е типчно за червените коминистически бетонни глави .Международната агенция по енергетика / МАЕ / наскоро излезе с доклад че вс следствие с револ'цията в технологиите в САЩ се прекроява енергийната карта на света .Щатите в момента са втори по добив на петрол след Саудитска арабия и изпреватвайки Русия а до няколко години стават първи , същото се случва и с добива на газ , очаква се до 2030 година Щатите и Канада да станат нетен

13

Анонимен

преди 11 години

АМАА В ПЕНСИЛВАНИЯ ВЕЧЕ НЕ ПИЯТ ВОДА ОТ ЧЕШМАТА ЗАЩОТО Е КАФЯВА!!!!ХИЧ НЕ МИ ГО ХВАЛЕТЕ!

12

Анонимен

преди 11 години

shistoviat gaz e mnogo evtin i naistina e revolucia..!!! ima obache edno NO...i to e: USA dulbaqt za shistov gas samo v raioni BEZ podpochevni vodi, pustini i sravniteno otdaecheni ot naseleni mesta..

11

Анонимен

преди 11 години

Румъния е земетръсна зона и това е голям грешка!!!!!!Заради простотия на някой хора, които слугуват на Запада и страха им от Русия са готови да унищожават и природа и да донесат много бедствия на хората.

10

$

преди 11 години

Приказките, че шистовият газ в САЩ е 4 пъти по-евтин от руския, са като рекламна диплянка! Защото правителството дотира добива му. Наред с отравянето на природата при добива му, той е два пъти по-ниско калоричен от конвенционалния газ. Така че ако се добива тук, цената му въобще няма да е по-ниска от руския! Ако САЩ искаха да изнасят за Европа щяха да започнат да го карат с кораби през Атлантика. Но целта на всичко това е да се удари Газпром. Западът не е толкова ***, че да вярва на САЩ.

9

dimitar

преди 11 години

mnogo chesto evtinoto izliza skapo,osobeno ot kompanii kato shevron(problema v meksikanskiyat zaliv).

8

da

преди 11 години

газпром наш дом и на всички комунисти

7

Истина

преди 11 години

Българите сме богати, защото имаме чиста вода и красива природа. Държим да я запазим, защото разрушим ли я по този начин тя няма да се възстанови. Нито земята, нито Водата нито здравето на хората. Пари се печатат, водата и земята замърсят ли се не можем да ги създадем наново.

6

Анонимен

преди 11 години

да, а не се отбелязват зачестилите земетресения в сащ от фракинга, нали?

5

Анонимен

преди 11 години

Велокобритания , Румъния една по една европейските страни

4

Анонимен

преди 11 години

поредната поръчкова статия на продажното ни гербаво правителство ,щото явно в щатите са им опъвали ушите на нашенските политически *** за шистовия газ и сега хоп изведнъж в Румъния се(размислили)за шистовия газ,следователно и ние да се размислим за шистовия газ и да си дадем находищата на еврейската фирма Шеврон да ни точи подземните богатства както си дадохме златните залежи пак на евреи скрити зад канадска компания

3

Анонимен

преди 11 години

така така после да не ривите че пяак сме на опашаката , нали това искахте хем да ви *** хем да си плащате.

2

Анонимен

преди 11 години

Шистовия газ е вреден гледайте филма Газланд и тогава пишете какво ни интересуват румънците какво мислели и какво били казали.

1

Бесепар

преди 11 години

Българите сме богати и не ни трябва газ по 80 долара! Ние предпочитаме да купуваме от Газпром по 450 долара, защото те са ни братушки!