51

челна стойка

преди 11 години

Единственият изпит с глава, който е държал вицепремиерът Цветан Цветанов, е челна стойка, доказва разследване. Днешният силов министър е влязъл по втория начин в бившия ВИФ Георги Димитров, носещ днес името Национална спортна академия. Роденият през 1965 година студент се е уредил да следва, без да се явява на кандидатстудентски изпити като своите набори. Бившите служби са дали рамо на сина на един от шофьорите в МВР да попадне в академията с бележка-искане от община Кирково, Кърджалийско. Чрез тази бележка Цветан Цветанов влиза без изпит във ВИФ, но се задължава впоследствие да отиде на работа в общината като учител по физическо.

50

Рекурс

преди 11 години

Към Истината от СЦ :Пич, явно си засегнат много яко! Човекът, който каза, че се губят толкова преписки и се крият доказателства в Полицията е напълно прав! Оттам започва корупцията и невъзможността да се решат в полза на държавата много дела! Да не говорим, че ченгетата на Цветанов се заиграват с мафиоти, наркоразпространители и сводници, вместо да ги залавят! Така играят двойна игра! Не вършат това, за което им се плаща и е техен дълг, а напротив-помагат на престъпниците!

49

духовната храна

преди 11 години

Най обичам другаря Цветанов, когато с пяна на уста излива тонове помия върху някого. Това много се харесва на ***, които гласуват за него. За тях помията е духовната им храна.

48

Анонимен

преди 11 години

Всичко що е член на гЕРБ и всичко предложено от него е КОРУМПИРАНО НЕКОМПЕТЕНТНО обикновено без диплома или нужната квалификация НАГЛО КРАДЛИВО ЛЪЖЛИВО ПРОСТО ЛИЦЕМЕРНО ГАДНО УРОДЛИВО ЗАВИСТЛИВО НЕПОЧТЕНО

47

не се ли умори ?

преди 11 години

Цецо Лажецо не се ли умори да сипе тонове помия от заплахи, злоба, завист, отмъстителност, насъскване, лъжи, въвеждане в заблуда и откровени глупости?

46

Анонимен

преди 11 години

Само така Цецо, колкото и да е силна мафията, държавата е винаги по- силна.

45

как вървят цените ?

преди 11 години

Цецо, как вървят цените на апартаментите?

44

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

49 СтудентОправдан си донякъде, но ако учиш в юридическия...

43

акуд

преди 11 години

най-престъпната държавна институция ВСС. до кога ще траем тях и м(е)нет доган??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

42

Студент

преди 11 години

Какъв стълб може да бъде тоя бе ? Той е един гвоздей на Раздорите в тази държава! Той е много вреден! Да сте чували досега друг шеф на МВР да се изхвърля по този начин? Какъв съдник може да бъде той на Система, която е с 2 степени по-висока от неговата? Ега-ти дебелоочието и самочувствието на тоя 'човек'

41

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Много е просто - нека се провери с кои съдии работи адвокат Марковски и кръгът ще се стесни до няколко имена... - при българсия съд /съдът на Гоцю/ - връзката - адвокат, съдия прокурор е неразривна...

40

следващ следващ

преди 11 години

А избори трябва да има тогава на всеки три месеца, че да не се окопават поредните мафийоти и да си търсят и назначават хора из всички нива на властта, гонейки неудобните.

39

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за ГЕРБ срещу 21 456 лева. Догодина в края на м. юни ще ми трябват точно толкова. Мисля, че Цветанов ще се справи, както се е справял и до сега. Искам ги в брой, без значение дали са от еврофондове, от бюджета, пари на партията, крадени, мръсни или чисти. Цветанов, изобщо да не ти пука от ВСС, давай парите и толкова.

38

Анонимен

преди 11 години

Златка Шестака !

37

Анонимен

преди 11 години

ще има ли закон, който да пази гражданите от магистратите, според мен трябва пълна подмяна на кадрите в съдебната система, преди 44 г са сменявали местоработата на съдиите през 6 м, за да няма корупция

36

Следващ

преди 11 години

До следващ следващПодкрепям те напълно! Много точен анализ от твоя страна ! Браво

35

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

В момента Цветанов се явява основният стълб на държавността в България... - ако всички политици бяха и малко държавници като него...

34

следващ следващ

преди 11 години

С такъв закон ще се брани не само съдебната власт, а и цялата държава. Не е хитър ходът- това е поведение, типично за човече с манталитет на първолак- като направи беля, първо сочи другите с пръст. Това дори не е и "ход", а първосигнални реакции на неособено интелигентен човек.

33

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

36"Свестните там /България/ считат за луди"...

32

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

НЕкои дрОгарЕ са по-добри адвокати и от адвокат Марковски...