18

Анонимен

преди 11 години

Абе конкуренция така ли се бори?Това са туземски методи.Само с работа,качество и цени се бори конкуренцията,какви са тия бомби?!Тъпо е така.По тази логика в един мол да гръмне и особено и жертви ако има и край,никой няма да стъпи в мол вече.Едвали е друг мол.Така и на своя бизнес вреди.

17

Анонимен

преди 11 години

Миналата година историята с паленето на коли, сега тези бомбени заплахи 100% някой иска да разклати МВР

16

Bandit

преди 11 години

99 % съм убеден, че зад това стои политическа партия. Няма как толкова организирано и епизодично да се всява смут сред обществото и същевременно да се показва как МВР не може да си свърши работата и да защити гражданите. Предизборната агитация започна още миналата година с подпалването на автомобилите, най - лошото е, че догодина на изборите отговорните за тези дела ще влезнат отново в парламента с достатъчен брой гласове за да могат да клатят всички останали партии и най вече българския народ.

15

ддд

преди 11 години

Но ни задължиха да регистрираме предплатените ваучери. Защото ,разбирате ли, ако има някакъв проблем ще се знае на кого е този телефон. Какво излиза в крайна сметка? Ни телефонните измамници хващат, ни тези с бомбените заплахи. Как може толкова много заплахи, а общо взето нито един реално хванат или наказан.

14

До 14

преди 11 години

Ами примерно някои от конкурентните молове...

13

Анонимен

преди 11 години

Аз не схващам каква е ползата за тоя дето се обажда за бомба?Удоволствие от страха на хората ли изпитва или иска нещо?Поне да оповести защо го прави,иначе не виждам смисъл.

12

Анонимен

преди 11 години

Ей такива да ги хванеш,да ги вържиш на дръвника и да ги пребиеш от бой.

11

Анонимен

преди 11 години

новия Мол на бул България ням сам да се напълни я !!!!! Моля повече от едно съвпадение си е пълна случайност .... бомбите по моловете почнаха като отвори най-новия ?! факт ? знаете ли как се смята пренаситеност на пазар ? особено за молове? за запад се смята че един мол покрива хнъждите на 500 000 до 600 000 човека ... смятаите колко трябва да е голяма софия ... и колко е платежоспособен бг купувача ...

10

Анонимен

преди 11 години

dobre de, az pitam , zashto produljava tova, zashto otgovornite oshte ne sa hvanati? Samo si predstavte, ako beshe istina , kak shtqha da reagirat i da hvanati, ne mogat li da zasekat signala, razpoznavane na glasove i t.n ?

9

до 6

преди 11 години

надявам се знаеш, че само ти си мислиш, че си анонимен в интернет? също така мисля, че се досещаш, че това, което си написал е непряка заплаха за терористичен акт? наясно ли си с последствията и какво галси закона по въпроса?

8

Анонимен

преди 11 години

Моловете са мутренски извода е мутро-работа.

7

Анонимен

преди 11 години

И какво става сега. Шентен ли?! Чакайте! С едни пиклоьвци не може да се оправят какво остава за по сериозен случай!

6

Анонимен

преди 11 години

Драги бомбаджии, няма смисъл от организиране на терактове, другия петък (21.12.2012) така или иначе всичко свършва, не си хабете ресурсите!

5

Хомейни

преди 11 години

Само признайте Хизбула за виновни за атентата и бомбите ще станат истински.

4

anonimen

преди 11 години

само дето служителите сме още в сградата и не сме евакуирани....супер журналистика, супер полиция :) еваларката!

3

Че

преди 11 години

Бомбената революция започна.

2

с позиция

преди 11 години

Надявам се органите, които правят проверките, да си вършат съвестно работата и да извършват проверките както трябва, все едно не е получаван сигнал от години, а да не претупват нещата, защото 1 *** да не е фалшив сигнала и не ми се мисли!!! А другите органи, на Цецко, да вземат вече да хванат някого!!! Поименни сим карти, камери, подслушвания, държавни пари, а ЕФЕКТ 0!!!!!

1

Анонимен

преди 11 години

аз затова ходя сам на пазар в Илиенци