53

Анонимен

преди 11 години

До 54- поздравления не за това, че си гласувал 7 пъти за бсп, а заради това, че не си се оцветявал всеки път- например да си бил син, после жълт, червен, пембен и т.н.

52

Анонимен

преди 11 години

На гербавите отпадъци им е ясно, че догодина секс ще има и се стараят с всякакви средства поне да предотвратят и боя, който заслужават.

51

до 52

преди 11 години

Има не легитимна власт, това е тази власт, която народа не я признава, а при 10 % или по-малка избирателна активност, за всички ще ясно, че България не признава управляващите си ! НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ, НЕ ПОДКРЕПЯЙТЕ РАЗРУХАТА НА БЪЛГАРИЯ !

50

Анонимен

преди 11 години

Нашия път да се оправим е да станем като Пуерто Рико

49

Анонимен

преди 11 години

Вие не сте 1 милион непушачи, а 1 милион ***, щом ще гласувате за бойко.

48

До 50

преди 11 години

Аз пък като седем пъти съм гласувал за БСП, какъв съм?

47

Непушачо

преди 11 години

Ако герп дадат заден на закона за тютютнопушенето, пращаме бойко да си хортува с царя. Иначе сме с него. Гарантирано от поне един милион непушачи!

46

Анонимен

преди 11 години

45, преди да пишеш простотии помисли! Няма такова животно като нелигитимна власт. Всяко негласуване е в полза на герб! Разберете го!

45

до 37

преди 11 години

Принципно е така, но нали разбираш, че вече има достатъчен % на хранилката на властта, достатъчно матреал за купуване директно и с методите на властовото въздействие, достатъчно етнически и твърдопартиен вот, което ще легитимира управляващата напаст.Пасивността в случая не е спасение.Напротив, малко радикален плам не е излишен.

44

Анонимен

преди 11 години

48, значи си пълен ***, щом гласуваш трети път за гробарите.

43

ананимен

преди 11 години

на парламентарните и президентските избори ГЕРБ включиха по 4 техни членове във всяка секция които за нищо не ставаха. Не можеха и един протокол да попълнят, но им платиха по една заплата допълнително от тези които бзеха от общината

42

Абе ашлаци

преди 11 години

Защо не приехте този закон когато бяхте на власт бе, джанъм?

41

до 42

преди 11 години

Не слушайте лъжци като 42, те са *** на политическата мафия. При 10 % избирателна активност, нито една власт няма да е легитимна, нито Герб, нито които и да е. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ГИ ИЗХВЪРЛИТЕ ВСИЧКИ Е ТОЗИ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ !!!!Не давайте власт на политичеката мафия, която 23 години ви ограбва и която поддържа корумпираната съдебна система !!!!

40

Бай Иван

преди 11 години

до 41и аз ще гласувам за ГЕРБ, ама това което са направили не е на добре за демокрацията в България

39

Анонимен

преди 11 години

Диагнозата е: Най - простата, некадърна, безочлива, доносническа и нагла част от бившата БКП е на власт.Тъпанарите изместиха секретарите. ...А нас никой не ни брои, защото ние самите не се броим и гледаме, сякаш става въпрос не за нашата съдба, а за нещо далечно.

38

яо

преди 11 години

повече от 20процента гербаджиите няма да могат да вземат

37

Предлагам

преди 11 години

Предлагам да ги изберем пак.Защо?Ами да си доспи Бойко Борисов на конференциите в Брюксел.

36

Анонимен

преди 11 години

Тези ако останат на власт, ще започнат саморазправи.Сега хората още вярват, че всичко може да се уреди по мирен път.Както вярваха толкова години.

35

не гласувайте !

преди 11 години

Вашият глс означава само едно нещо, вие лигитимирате политическата мафия, ВИЕ СТЕ ОТГОВОРНИ ЗА РАЗРУХАТА В БЪЛГАРИЯ !!!!при 10 % избирателна активност, всяка власт в България ще е не лигитимна, и ще се наложи да се правят структурни промени и реформи в полза на обществото !!!НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ТЕЗИ КОИТО 23 ГОДИНИ ВИ КРАДНАХА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ВИ КРАДАТ !!!!

34

11

преди 11 години

До социолог КОИ ПРОУЧВАНИЯ ПОКАЗВАТ ТЕЗИ ПРОЦЕНТИ БЕ ***