220

Съмнението

преди 11 години

На Мафиотите от Герб не им вървели контрабандните цигари. Затова искат най-европейският закон, откакто са на власт все така става, да отменят. Чист Герберски патент. Тука има тука няма - днес така утре иначе. Кой ти е.. здравето на хората? Какво ли търсим в Европа? Плюя пушачески храчки в лицата на на тия дето ще гласуват против приетия вече Закон. Лъжа е, че оборота бил намалял. Не могат да и командват задниците си. Това е истината и в първото изречение за пласиране на качак цигарите...

219

Анонимен

преди 11 години

Taz Atanasova ne e samo ujasno tupa a e i ujasno grozna!!Ega ti kombinaciata!!

218

Анонимен

преди 11 години

Радетелите да непушене още се пънат горките да опровергават останалите с минуси и некви глупости...обаче вече ги налегна умората. Пък и е време да се налющят с пърцуца... Зер алкохолизма не е бреме. И не е вредно :)))

217

Дим

преди 11 години

Ясно е, че непушачите няма да спасят заведенията от фалит и персонала от безработица. Както е ясно, че в следващия парламент партията гроб няма да вземе и десет места.

216

Анонимен

преди 11 години

Верно не разбрах какви са тия 50 хиляди семейства, които трябва да се спасяват неизвестно от какво. Ако е за пушенето, не знам семейно да се ходи само по заведенията. Даже семействата може би ходят най-рядко. Та какви са тия призрачни семейства за спасяване. Точно 50 хиляди. От какво ? Кои са те ? Поименно ли или просто така ? Някой да ми обясни, ако може. Аз абсолютно не мога да схвана.

215

Анонимен

преди 11 години

Ресторантьорите да се научат да готвят. Хотелиерите да се научат как се прави закуска в 4-звездан хотел в Европа. Така няма да фалират.Защо държат на най-гнусните и неплащащи клиенти, които вместо да им въртят оборот само им одимяват търговските обекти? Малко да се усетят! В ресторанта се яде, в хотела се спи, в дискотеката се танцува. В *** катун се омирисваш на дим. Сега само ни мамят, че за ядене и пиене става дума, а то - кварталната пушилня.

214

Анонимен

преди 11 години

...за да може да спасим 50 000 семейства, каза Благой Рагин. От кво ? Защо точно 50 хиляди ? Кой ще решава кои точно са тия семейства ? Кой да се спасяват и кои не ? Това са къв 200 хиляди души... От кво ше ги спасяваш бе умен и кои ше спасяваш ?Тия вече бърборят чисто налудничево... Ба и некадърници дето са се наврели из властта...

213

Майка ви,

преди 11 години

Мамка им на Фолксваген с гадната им реклама дето на всеки 2 секунди ми заема целия екран, майка им да е..ааа!

212

бивш пушач

преди 11 години

Ако ресторантьорите ми плащат 50% от здравната осигуровка ще подкрепя да се пуши в заведения.

211

Същия

преди 11 години

Искам цигарите да станат по 20лв кутията! Така всички пушачи финансово ще ударят дъното където им е мястото хаха

210

asas

преди 11 години

тва е България ,брато....ланци,татуси,зоб,бъ ррзи коли на газ,руси хурви,светкане къси/дълги,майсторско шофиране по ЦариграЦко,задължително бело вечерта,шанаджийски разговори и накрая се прибираме у Обеля и си легаме надъхани! Така са нещата,а успех се постига с известна доза проституция,лек хомосексуализъм и умерено курварство!

209

Анонимен

преди 11 години

Толкова ли няма един ресторантьор,кръчмар,съдържател на дискотека който да направи заведение в което не се пуши?Нали сте толкова много бе?Къде са вашите представители в бранша?Пикльовци!

208

пловдивчанин

преди 11 години

по принцип условията в някои заведения са под всяква критика а и цените са надути с много грамажа много го надолу няма как да няма отлив за едно кафе и една кола 4 лв

207

Анонимен

преди 11 години

До Бай ГаньоТи май си екстрасенс като всички от Герб,а?

206

Бай Ганьо

преди 11 години

До Анонименa ти теленце ходи си гази кал до ушите и чакай наема от мама и тати че явно нищо не работиш освен писар пред компютъра

205

Анонимен

преди 11 години

Ай сиктир. Цял живот са ме тровили цигари от околните и съм търпял, сега се правят на ощипани. димящите наглеци.

204

Анонимен

преди 11 години

До aз 218За това си има бани, вода и ***. Ти ако не се къпеш и на пръч ще миришеш. Пушачите миришат на цигари, но има непушачи, които вонят по-гадно.

203

преди 11 години

Да се вмирисваш на пепелник всеки път когато просто решиш да излезеш да вечеряш и пиеш няколко питиета, е меганеприятно.Вонята се просмуква навсякъде - оставете тия глупости с отделните зали, винаги смърди навсякъде...И това ви го казва пушач - няма никакъв проблем за мен да изляза да изпуша две цигари в студа и да се върна да довърша питието. Само не искам вонята навсякъде върху себе си. В реалния живот никога няма да пуша в дома си, а само в градината, защо да е различно в заведенията?

202

Анонимен

преди 11 години

До Бай Ганьозаблудена овца си ти брат ми.Господ ще ти прости ама аз не мога!

201

Honorik

преди 11 години

Едно свестно решение да вземе това правителство и да не отстъпи от него!Поздравления повече за здравния министър,понеже позицията й по този въпрос остана непоклатима.