102

Да!!! :)

преди 11 години

Да- трябва да се пуши и ще се пуши, ако сме демократична правова държава!

101

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера какъв им е проблема на бизнесмените. По кафета, ресторанти и кръчми пак е пълно с хора! Само, дето сега е приятно за всички и хората не се вмирисват след 5мин. престой. Дори да не го признават, даже и пушачите печелят от всичко това, да не говорим пък за персонала, който иначе по цели дни и нощи е принуден да диша отровите!

100

Анонимен

преди 11 години

Ако това се случи, означава че няма желание за държавност.

99

bla bla

преди 11 години

Аз не пуша и не си давам парите за цигари, така имам пари за хубави заведения, които мога да Ви уверя се пръскат по шевовете и няма никакъв отлив. Даже сега като застудя не винаги можем да си намерим място и чакаме на опашка. Има и пушачи в тези заведения, които излизат и пушат навън. Едно заведение, като е скапано, има лошо обслужване или кухня, ако ще наркотиците да са позволени в него няма да се пълни. Аман от бай ганьовският манталитет! НЕ НА ЦИГАРИТЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА!

98

WTF?

преди 11 години

ЕДНО ХУБАВО нещо да напраят ГЕРБ и те да хо махнат!...?!........ WTF?

97

Анонимен

преди 11 години

Тютюнопушенето отдавна е демоде в цивилизованите страни.

96

rrrrr

преди 11 години

Стана ясно, че хората са готови за този закон след като толкова бързо свикнаха да не пушат в заведенията, а да излизат отвън. Защо трябва да се връща старото положение, след като не е минало достатъчно време да се даде шанс и да се прецени дали работи добре новото.

95

123

преди 11 години

аз предлагам ресторантьорите и тем подобни бизнесмени да измислят друг вариант да привличат клиенти - напр. по-ниски цени и др. такива, а не да се оправдават, че от нз си колко време нямало толкова клиенти заради цигарите. аз не съм пушач и не заради забраната за пушене не ходя на заведения!

94

SS

преди 11 години

*** е , че началниците не анализират обстановката и тогава да решават кво да се прави , а ми направо забрана щото така са казали от ЕС , ама дали е приемливо, дали изобщо е удачно, как ще повлиае на обществото това въобще не се разглежда, щото няма време(неможем) да разсъждавамe.България след ЕС е като риба в мътна река щото нема кой да мисли , а и да има време няма трябва да се усвояват средства от Европа които са обвързани с добре обмислени изисквания в полза на новите ни чорбаджии.

93

Анонимен

преди 11 години

Един хубав закон ще направят и ако сега го отменят просто ще загубят много гласове на изборите.

92

Анонимен

преди 11 години

Зима, студ. Лелка върви захапала цигара. След нея група младеци пущещи и храчещи, а до тях детенце стръгнало на училище. Да се збрани пушенето на обществени места. Що се отна ся до заведенията. ПУКА МИ! Пари за долнопробни кръчми, където се пуши нямам. Все пак има и ИНТЕЛИГЕНТНИ заведения, които не разчитат на печалба от ПРОСТАЦИ С ЦИГАРИ И МУТРИНСКО-СЕЛЯШКО САМОЧУСТВИЕ!

91

ВЪЗМУТЕНА

преди 11 години

...ТО НЯМА ЕДНО НЕЩО ДА СЕ ДОКАРА ДО КРАЙ...СРАМОТА...АКО СЕ ВЪРНЕ СТАРОТО ПОЛОЖЕНИЕ...ЯВНО ЗДРАВЕТО НЕ СТРУВА НИЩО...

90

Непушач

преди 11 години

Колко още трябва да търпя терора на кадилниците?Една забрана имаше, която да ми даде шанс за малко по-чист въздух, но не може - трябва да я съсипят!

89

Анонимен

преди 11 години

До Акъл мореНавсякъде е пълен хаос, само престъпността е организирана!

88

штиб вгз

преди 11 години

Заблуждават се ако си мислят,че ако се пуши заведенията ще се напълнят и хората ще се наливат с алкохол акто невижадли и ще преяждат като животни...Заведенията са прекалена много,хората нямат пари,а и да имат си ги пазят, защото незнаят в кой миг ще си зазубят работата .А и да кажем,че в повечето заведения и прасе няма да яде от храната която се готви там,а за продуктите с изтекъл срок на годност няма какво да говорим,посинело месо,гранясал кашкавал и тн и тн.

87

Анонимен

преди 11 години

Само проститутките и *** пушат цигари.

86

Акъл море

преди 11 години

Впечатляващо е как българите могат да се обединяват образцово,когато става въпрос за поквара,разврат и пороци! Колко обединени бяхме,когато разбивахме институциите,индустрията и земеделието.Ето сравнете как добре е организирана мафията и мутрите с това как е организирана държавата.Коренна разлика! Не трябва да се гордеем с това!

85

Анонимен

преди 11 години

За собствениците на заведения файда няма от непушачите - нито пушат, нито пият. Дават си парите за плодове и зеленчуци с ГМО и си мислят, че живеят здравословно.

84

майка и баба

преди 11 години

Да се криминализира пушенето на обществени места! Не глоба, а ЗАТВОР и глоба. КОйто иска да пуши да го прави в дома си. Събирайте се ненормалници и се тровете, но не ТРОВЕТЕ МЕН И ДЕЦАТА МИ!

83

Анонимен

преди 11 години

ДОЛНИ ПУШАЧИ! Невъзпитани, нахални. Застане на спирката до теб и запали цигара, хвърля фасове по земята, ходи захапал воняща цигара. И какво заради ПЕЧАЛБАТА на КРЪЧМИТЕ да дишаме и не и децата отровите им? ДОЛНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ МИЗЕРНИЦИ - ПУШАЧИ , ОБРАТНИ ФЮРЕРИ. Все сбъркана ***