30

Доволен

преди 11 години

Пияни доктори,пияни учители,гладни и озверели пенсионери,безработица ,мизерия .........идват празници,пък ние искаме с трици маймуни да хващаме,че и ако може маймуните и триците да си носят,ба си държавата ! Обаче Обама забележки няма !

29

Анонимен

преди 11 години

Какво са виновни учителите,че учениците са станали пълни ***?И моят набор 84-та правехме номера,но имахме респект от учителите и четяхме книги!Телефон,кафе,ядене в час,да говоря на учител все едно сме набори или да го заплашвам и псувам!Кога е било това?

28

Професия

преди 11 години

Рискова професия. Ако беше депутатка, нямаше и да разберем.

27

Cleo

преди 11 години

Пак не сте разбрали - не учителка по руски и немски! Тя е учителка по танци!

26

Анонимен

преди 11 години

Нали трябва да има и културни мероприятия!Пийнала си жената , сега ще поспи в РПУ-то!

25

ммм

преди 11 години

Ами почерпила се жената бе, какаво толкова е станало? Доиграло и се...потанцувала и се веселила. Хубава работа, който пее-зло не мисли!

24

Дон Кольо

преди 11 години

Каквито учениците, такива и даскалите. То да работиш по цял ден с *** келемета, си е живо наказание! Затова учителите откачат.

23

Анонимен

преди 11 години

neshto ne mi se vqrva v istinostta na statiqta,po skoro dnes.bg zakasah za *** i sa 4udim kvi da gi izmislqme......

22

1

преди 11 години

emi y4itelkata e reshila da se prisuedeni kum ostanali te 20 4oveka ot klasa koi pian koi napushen. Ako behte u4i do skoro nemashe da vi y4ydi tova nesho.

21

до 24

преди 11 години

И след това претендират за заплати. Като й е писнало да се маха. Ние нали също работим не в много добри условия, ама не ходим пияни пред децата да им даваме лош пример. И после учителите питат защо учениците нямали респект към тях? Еми явно една част просто не заслужават. Хубаво не е лесно да си учител, но има и позитиви на професията. А в днешно време лесно ли е да рабогиш някъде - при тях поне работното време е стриктно, заплатите са навреме, почивките са почивки. Вечно само мрънкат обаче.

20

Анонимен

преди 11 години

Голяма работа, потанцувала жената, и без това нищо не преподават в часовете на по-големите ученици. Вярно е че дисциплината е отвратителна в повечето у-ща, учителите не са в състояние да работят нормално, а директорите изобщо не се интересуват какво става в час. Безобразието в часовете е просто изумително и от двете страни, та защо да не танцуват, по-добре.

19

Анонимен

преди 11 години

Кой знае как и е било писнало на учителката от цялата простотия.Но...тук нали всички само чакат някоя новина и веднага да се нахвърлят върху главния герой.

18

!

преди 11 години

Учителите и те изтърваха козите.Едната фиркана танцува в учебната стая,другата се натискала с ученик в двора...живот :))

17

монах681

преди 11 години

Ударила на чалга сигурно))Учителката е добре финансово.Затова вместо да си гледа работата,играе кючеци))УвО

16

Анонимен

преди 11 години

90% от качествените учители вече се отказаха от професията.Останалите 10% страдат в мизерия и понасят терора на днешните разглезени идиотчета.Също и от гаврите на законодателя последните години.Тепърва ще берем гнилите плодове на слабото ни образования и ниската култура и възпитание на децата ни.Идва обаче и по-лошото...децата на новобогаташите- чалгаджии, мутри, корумпирани съдии и прокурори, полицаи и пр.Съжалявам да го кажа, но обществото запада...неспасяемо!

15

Balgarin

преди 11 години

Голям сеир ще да е било. :D:D

14

БГ

преди 11 години

Тотално "изтрещяване" БГ

13

Чиновник

преди 11 години

Голямо весело е било.

12

Анонимен

преди 11 години

Пияна жена-весела къща.В случая училище. :D

11

It's not fair!

преди 11 години

Имал съм учители алкохолици, но никога жени и нито са танцували, нито са пяли!