108

партенка

преди 11 години

Това, Цецовото "интервю", се нарича акционизъм за отвличане на вниманието. На български - партенка.

107

румен221

преди 11 години

ЦОКО,- ТОВА СА "ДОМАТИ" В ТВОЯТА ГРАДИНА...Статистиката показва, че битовата престъпност е най-разпространена и най-болезнена. Пусканите на свобода рецидивисти възприемат престъпленията като занаят. Те нямат трудови навици и като няма адекватна държава, си извършват престъпленията в продължение на години, добави Цветан Цветанов и даде за пример младеж от село Мечка, който на 24 години бил с 10 условни присъдиЦоко,- Това значи, че ЗА ДА СА НЕГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, 10 пъти твоите милиционери са взели подкуп от този палавник

106

socialist 1944

преди 11 години

121 Правилно, достоен човек си !

105

Анонимен

преди 11 години

До 121"Кравата не сучи от Телето"Явно има и изключения!Аз отдавна го правя.

104

челна стойка

преди 11 години

Единственият изпит с глава, който е държал вицепремиерът Цветан Цветанов, е челна стойка, доказва разследване. Днешният силов министър е влязъл по втория начин в бившия ВИФ Георги Димитров, носещ днес името Национална спортна академия. Роденият през 1965 година студент се е уредил да следва, без да се явява на кандидатстудентски изпити като своите набори. Бившите служби са дали рамо на сина на един от шофьорите в МВР да попадне в академията с бележка-искане от община Кирково, Кърджалийско. Чрез тази бележка Цветан Цветанов влиза без изпит във ВИФ, но се задължава впоследствие да отиде на работа в общината като учител по физическо.

103

Анонимен

преди 11 години

Не знам, но тази зима АЗ ще съм този който дава бонуси към пенсиите, по-конкретно на моите баба и дядо! Къса ми се сърцето, когато разбрах с колко пари на месец живеят!!! И мисля поне в последните им години живот, да им направя някакъв малък жест, за всичко което са изживели заедно! АЗ ще им помогна, защото няма други които да мислят за тях освен близките на тези стари хора! НО ГОЛЯМА ВИНА ЗА ТОВА ИМАТ ТЪПИТЕ *** МЕДИИ! ВСИЧКИ ДО ЕДНА ЗАМАСКИРАТ ВАЖНИТЕ ТЕМИ ЗА ХОРАТА! ***, ***!!!

102

socialist 1944

преди 11 години

В ГЕРБ : Боко Тиквата, Цецо Апартамента, Лъчо Мозъка и да за да не се обиди някой, защото мога да пропусна някой тук ще спра !

101

Do anonistite

преди 11 години

Vie ANONISTITE-(anonimnite) za6to se srami6 da se nare4e6 s svoeto ime carvuli dvuli4ni samo slivi ima v tozi blog povra6tami se ot nekadarnici i revia6ti ononisti.

100

Анонимен

преди 11 години

Няма нищо по лошо от завистта и ревността!

99

как вървят цените ?

преди 11 години

Цецо, как вървят цените на апартаментите на пазара?

98

Анонимен

преди 11 години

Дерзайте Цецко,Боко!Сега като си изберете Цацаров за главен прокурор ще напълните затворите с престъпници като онзи,дето вашия човек му повдигна обвинение за обир,без да го е еня за експетриза на видеозаписа,който категорично доказа, че човекът е абсолютно невинен!Важно е да отчете бройката,нали другари комсомолци!

97

цецобоко

преди 11 години

мда, цецо наистина изревнува. или по-скоро иззлобя понеже колкото повече наближават изборите, толкова повече става видно, че той си отива от власта, никога да не се завърне (цецо е назначен и затова има този единствен шанс). елементарно службогонство и уплаха (която само ще расте). яд го е че плев се циментира във власта а той не можа..

96

кръвосмешение

преди 11 години

Прав е Цецо Апартаменто! При т.н. "десни" има инцест (кръвосмешение)! Пожарникарят оправя наред и сестринските и братските партийки!

95

socialist 1944

преди 11 години

Да излезеш и да кажеш това за съпартиец ето това е върха на простотията, те сами се забъркват във грандиозни скандали по италиански и след това нали знаете кой е виновен - лошият Станишев !!!

94

bosnak

преди 11 години

satiq: Малко наблюдатели обаче припомниха, че през последните три години цената на природния газ за страната ни се увеличи над два пъти, като едва ли има друга стока или услуга, която да е поскъпнала толкова много в рамките на този период.След като управляващите оповестиха на всеослушание за голямото намаление, което били извоювали, дойде ред и за по-трезви преценки. Най-значимите от тях се съдържат в редовния тримесечен доклад на Европейската комисия за пазара на природен газ в Общността, ко

93

Анонимен

преди 11 години

Подарили на една баба папагал, който непрекъснато повтарял:- Долу Бойко, долу Бойко!Един ден дошли Цецовите хора и когато чули какво говори,заплашили, че след една седмица ще се върнат и ако папагалътпродължава да скверни името МУ, ще "приберат" бабата.Жената се притеснила , отишла при попа и разказала какво е станало.Успокоил я той и взел папагала на превъзпитание в храма.След седмица, агентите се върнали, но папагалът мълчи и дума не обелва.Те решили да го провокират и започнали да викат:- Долу Бойко, долу Бойко!- Бог да чуе молитвите ви, синове мои - благо отвърнал папагалът

92

Анонимен

преди 11 години

Цвъци изревнува!

91

Роско

преди 11 години

От БКП сме и двамата...затова си погаждаме такива номерца...бой по каската...като не слушам...то аз си го заслужавам...не му се сърдя...сгрешил съм, ще му извиня на Цецо...и да не съм, пак ще му се извиня...то това не е унижение...даже ми харесва да ме припляскват...мен жена ми колко ме е пляскала...

90

Една2

преди 11 години

Боже, прибери си вересиите! Хубава снимка:) Егати държавата, щом тези я управляват!

89

7

преди 11 години

Цветанов е патологичен гербаджийски лъжец.