85

до 84

преди 11 години

Прав си, не е хубаво да се толерира простотията като и се дава шанс на неподходящи места - в парламента, например. Но в едно предаване изградено върху нея в същността си и създадено за сеир - кой да гледаме освен Пацо, псевдо интелектуалката Стойка ли, която не знае и половината от това, което знае Пацамун. Затова и разигра театъра снощи, за да не отговаря на въпросите, защото не може.

84

до 84

преди 11 години

Много болни мозъци като тебе има. Това предаване е за шоу. А твоите културни умения си ги показвай, когато се гласува за политици. Предпочиташ останалите, които се нахвърляха всички срещу 1 пред откровението.

83

Готино

преди 11 години

Пацо!! още едно малко трябваше..!

82

Ха ха ха

преди 11 години

.Сега пък си търси жена от добро семейство, която да го "укроти и промени" - т.е., да го довъзпита, защото майка му не е успяла.Спомняте ли си какви бяха претенциите му в предишния формат? Тогава търсеше "гъ.арки, филирани, топирани, в маркови дрешки обляКани" - точно това бяха думите му, запомних ги, защото ме смая простотията и наглостта му. Та той казваше това, за да уязви и нарани травеститчето, за което вярваше, че е момиче - невзрачно, безпомощно, но влюбено в НЕГО, в Пацо. ***!

81

moni

преди 11 години

Този се взе много на сериозно,не е с всичкия !

80

нина

преди 11 години

чудя се на кой му е толкова интересен този индивид,то такива като него е пълно по улиците.

79

Супер

преди 11 години

Браво Пацо ти си новият Бойко Борисов

78

Светльо

преди 11 години

Като гледам явно голяма част от простолюдието се възхищава на този селски ***!!! Това не е учудващо - все пак живеем в най-безперспективната държава в ЕС заради необразоваността и простотията на голяма част от населението....е те колкото и минуси да цъкат няма да станат по-умни! Не е хубаво да се толерира простотията, толкова ли е трудно да се осъзнае?!?

77

Анонимен

преди 11 години

Паца, най-добре е да станеш политик. Отговаряш на изискванията и поне ще ни е забавно.

76

Браво

преди 11 години

Браво Пацо ти новият Бойко Борисов

75

Същото самомнение

преди 11 години

Панайот е същият като Борисов, само, че в умален мащаб. Същото самохвалство, същата самовлюбеност, същата мания да са непрекъснато на телевизионния екран, убедени, че всички ги харесват и имат нужда да ги гледат всеки ден и всеки час, без да си дават сметка, че нямат много неща за казване. И двамата твърдят, че все други са виновни за неуспехите им и през ум не им минава, че са с изкривени понятия- смятат постоянното висене пред камерите за работа.

74

ponti

преди 11 години

v igrata s vaprosi pokaza ,4e e po inteligentent ot boiko

73

Лана

преди 11 години

Вярно ли,Пацо,си най гледан?Ама,наистина ли?

72

Анонимен

преди 11 години

Единственият човек, заради когото сядаш пред телевизора и се смееш на глас. Истински и нелицемерен. Жалко, че гласуват завистливи хора от комсомола.

71

Анонимен

преди 11 години

Благодарение на Пацата вече "Пацо" е нарицателно за ***, *** и ***. В България има много Пацовци, може би е по-точно да се каже, че ние сме държавата на Пацовците, а не държавата на Къцитата.

70

до 64

преди 11 години

За Пацо или Бойко говориш? Щото единия има талант за развлекателни предавания, а другия няма никакви умения.

69

цъъъсс

преди 11 години

сигурно ще вземеш жена дето са е е.али половин бг/ тогава тя ще ти говори колко големи пи.ки е лапала / *** / ти не ставаш и за подложка бе

68

Анонимен

преди 11 години

Абе,това предаване не го ли спонсорираха илюминати и некакви световни конспиратори?!

67

Марто

преди 11 години

Ужас! Щом Пацо и ББ са най-гледаните в държавата, значи има нещо генерално сбъркано в това племе...

66

Анонимен

преди 11 години

За мен Пацата е гениален ***. Пацата е гения на простотията и идиотщините, уникален и супер смешен тип. Друг такъв човек не съм виждал никога. Биг Брадър изгуби най-силния си коз. Изгониха човека, който правеше цялото шоу - Панайот.