36

Стефка

преди 11 години

До Анонимен 38 Ти май се обърка ?!

35

?

преди 11 години

до #37 Стефче, а гълташ ли мило? да не се задавиш докато чаткаш?

34

ум-белия-делфин

преди 11 години

Когато човек започне да приема жените насериозно се стига до такъв край. И аз като бях в казармата любимата ме заряза и ми беше много тежко, но сега след време разбирам колко наивен съм бил. Скоро я видях, остаряла, погрозняла и си виках на акъла как съм могъл да страдам заради този ***. Така че времето лекува, не приемайте жените на сериозно и ще живеете по-щастливо и безгрижно.

33

Стефка

преди 11 години

До Анонимен 33 Аз го смуча но ти няма да имаш този късмет!

32

Анонимен

преди 11 години

БЪлгарката е пар$ал- забършете с нея и си хванете чужденка!

31

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Гого от Варна 22. Вероятно не е сложил заглушителя на пистолета ,а той постоянно си е бил на пистолета ! И понеже както казваш ,този който е решил да се самоубива не му пука дали ще чуят съседите или не ,просто в случая не е искал да губи време да сваля заглушителя ,така или иначе за него е без значение ,просто важно е да се свърши по-бързо ,в такъв момент мозъкът ти не мислиза нищо друго освен да свършиш бързо!

30

Стефка

преди 11 години

До до 29 Идята ми е,че по-скоро ти трябва да смениш средата.Аз съм доволна от моята.

29

Просветен

преди 11 години

Чек*ята е морална победа над жената

28

Анонимен

преди 11 години

Апартаментът е открит подреден, без следи от борба или насилие, поради което основната версия, по която разследващите работят, е самоубийствоАко влязат 5 маймуни у вас и да искаш да се бориш няма да можеш. Натискат спусъка и си пътник, ест. плаща се на който трябва и версията става че и се доказва като самоубийство. Любовна мъка е най-лесната и недоказуема версия, идеална при убийства.

27

Стефка

преди 11 години

От половината коментари тук разбрах ,че българските мъже са комплексари.За вас жените не са хора и са ***.Ок- има и такива но едвали са всички защото аз не познавам такива.Жалко е за вас ,че имате такова мнение защото никога няма да намерите жена,която да ви е вярна и да ви уважава.ЖАЛКИ СТЕ

26

кроманьонеца

преди 11 години

Еххе какви времена бяха. като фанеш твойта с некой па бой, па бой доде я утрепаш от бой. после фанеш и оня другия, и ако не е много як па бой, па бой доде го утрепаш от бой. после фанеш и си отлечеш некоя нова булка... и така се върти света. а сега, еманципация, па закони па ти остава само да се утрепаш сам. мдаа ...

25

Анонимен

преди 11 години

тея жени търсят чувствителни раними мъже романтици дето да реват от умиление докато гледат залеза, а после що се самоубиват като се връща и гледа- тя като пиле на грил между двама и третия снима... Е и аз си търся чавка залупена дето да пере чисти готви и да гледа децата дето на човек да не мяза, че да знам- освен съседа друг нема я ошета, а аз да си ходя и вършея де що ми се усмихне или наведе поглед виновно, като тая- опаа... след малко ще допиша...

24

Анонимен

преди 11 години

Гръмнали са го и са исценирали самоубийство.

23

ЧИКИДЖИЯ СИ

преди 11 години

До Голямо момче . Абе те жени много с лопата да ги ринеш ,ама сигурно си го късаш от мастурбиране и я караш само на фантазии ,че си с някоя готина мацка ,или с 2 наведнъж ! И такива "големи момчета" чикиджии като тебе и тях с лопата да ги ринеш ! Ти ако си голям еб-ач няма да си губиш времето с писане на коментари по това време ,ами щеше да чукаш в момента !

22

Анонимен

преди 11 години

Най гадното е гаджето ти да се *** с най добрия ти приятел,тогава как се процедира в такава ситуация?

21

Гого от Варна

преди 11 години

Чудна работа! Обикновено на този, дето е тръгнал да се самуобива не му пука много дали ще чуят съседите. Този много грижовен излязъл - сложил и заглушителя....

20

Чиновник

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯАз в коментар 16 обясних за какво му е на човек пистолет със заглушител, ама ти явно не четеш. Та ще ти го кажа накратко- нормалните хора ползват заглушител, а простаците, не ползват защото пуцат само по селските сватби, а там требе се прави яко джангър.

19

Анонимен

преди 11 години

за приятел-предател съм съгласен, че е гадно ама гадже-ку$ва... що да е лошо бе? Виж ако жена ти ги върши такива- кофти ама гаджалъка не е ли да си оте$еш преди брака?!

18

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

"ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА"! Абе то жалко ,ама като си помисли човек ,кой съвестен гражданин притежава пистолет със заглушител?! Май не е много жалко ,кой знае за какви мръсни престъпления го е притежавал?! А за момичето дето казват някои ,че първо нея е трябвало да гръмне ,просто грешите ! Те са били самоприятели ,а човек точно когато не е обвързан с брак има право да пробва с няколко докат направи точния избор ! Някои идиотчета си мислят ,че като чукнат някоя мома тя вече е тяхна !

17

Анонимен

преди 11 години

А не се ли замисляте,че може и тези двамата да са го убили и да са скалъпили историята че се е самоубил?