74

Анонимен

преди 11 години

Сега разбрахте ли ,че И.Костов не го искат ---ВСИЧКИ ,само БСП,щото си е от там !КОСТОВИСТИТЕ СА ---ОЛИГАРСИ !

73

Петър Костов

преди 11 години

Стоянов ,ти си толкова виновен колкото Костов,защото нямаше политическо мъжество да му опонираш! И ето рузултата -най-бедна,посредствена и нещастна държава в Европа!Всичко ще се помни!

72

стоян петров

преди 11 години

Една жена (Мая Манолова) ми каза че на последната сбирка на ИБ на БСП Станишев е казал: "Другари, ние вървим напред. Зад нас плътно е застанал големия родолюбец ААМЕД ДОГАН и неговата партия. Благодарение на твърдия му курс, аз се чувствам щастлив и удовлетворен. Желая всички Вие да почувствате тази благодат. А Вас и целия народ."Друга жена (Корнерлия Нинова) ми каза:Станишев каза "С ААМЕТ *** НАПРЕД" и "С ААМЕД ЧОК ПЕЗЕВЕНК НАПРЕД". Последваха въсторжени ръкопляскания и другарски целувки

71

наблюдател

преди 11 години

"СДС е в много тежка ситуация, ръководството допуска редица грешки също, но моите симпатии са на тяхна страна, защото виждам, че срещу тях има противник, който има много по-сериозен ресурс. Имам предвид хората около Иван Костов и ДСБ", посочи Стоянов.Не виждам и кой знае какво да имат да делят вече, сините престанаха да са фактор, жалко, защото сред тях има и доста интелигентни хора, каквито няма в редиците на ГЕРБ.

70

?

преди 11 години

Този индивид петьо - президента,така и не разбра,че не е достатъчно, когато защитаваш някяква теза, да извадиш метър локум и да изпонаплюваш опонента си.Сделката герб-сдс е гнусотия.Сделка между престъпници с цел облага,за сметка на българите и правото.

69

Гошо Тъпото

преди 11 години

Костофф,дай на твойте...писачи по форумите...почивка и те са...хора и те душа...носят.Знаем че сте...силни и че сте...демократи;защо злобеете и...плюете без почивка,това не е...демократично.Поне по един...сандвич да изядат.

68

Анонимен

преди 11 години

Преди време,когато беше избран Мартин Димитров за председател на СДС,днешната групичка,която представлява ръководството на сините ми направи ужасяващо впечатление.Изглеждаха на изчадия на сатаната,по-страшни и от комунисти.Не зная колко са неопитни ,но определено са доста зли и жестоки хора.

67

Анонимен

преди 11 години

Агент Виктор пак защити своите. *** с *** венци го направи президент,а сега плюе. Комунягата си остава червен до смъртта.

66

ГАНЬООФ

преди 11 години

И ЕДИНИЯ И ДРУГИЯ СА МАСКАРИ

65

Анонимен

преди 11 години

P.Stoqnov e lizemer, predade bulgarstinata slavqnskia rod.Vero i rodo otstupnik. Predatel.

64

Анонимен

преди 11 години

Костов е най голямото бедствие за БГ и СДС този човек си е интерсчия и национален предател

63

Анонимен

преди 11 години

Сега ми е напълно ясно защо се провалиха сините ,а имаха много добро начало.И това е както винаги:РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ:Провала е само и единствено от това че имаше разцепление и подмолни договорки с БСП.Не че Костов не е комунист,както и жена му.И затова пропаднахме и като държава и като народ с морал.Макар че е спорно колко го имаме.морала.Та мисълта е :П.Стоянов е и си остава човек с капацитет признат не само тук но и на вън ,а Костов е никой.

62

Акъл море

преди 11 години

Двама *** гуша за гуша.Голям джумбиш ще настане като се хванат за ножовете! Стоянов приет от господарите на света,а Костов низвергнат заради глупостта си да плюе по юдеите.България ще стигне далече с такива.

61

Анонимен

преди 11 години

Брей ,колко модерно се е научил да говори бат Петьо.Абе няма ли кой да го попита как така едно треторазредно бракоразводно адвокатче и то с 2-3г стаж се е запътил към конституционния съд ,че и за Председател се гласеше.Всичко друго е тинтири минтири.

60

Анонимен

преди 11 години

Просто, ясно и точно, който не го е разбрал е *** или червен, но то второто е синоним на първото.

59

Ха,хааа

преди 11 години

,,боен кон.....,,ама троянски!!!!!

58

до обикновен раб.

преди 11 години

От тези 50 лв. надник,като дойдеме червените ще ти ударжиме 40 % данък-осиг.и здраве и тогава пиши.Но явно си от тези "майстори"-измамници,бегай на село то си и чакай социалната си помощ.

57

Анонимен

преди 11 години

Самообявилият се за най-велик седесар П.Стоянов бе 100 отхвърлен от 9-те депутатите на СДС в парламента, заради унизителното слугуване на затъналата до гуша в мръсотията мутренскоолигархична клика на Боко Тиквуня.Вместо да се замисли над това днес той изля поредната порция помия върху човека , който през 1996 г. го издигна като кандидат за президент на СДС. Гнус!

56

Анонимен

преди 11 години

Колко е подло зъбатото конче!И гой като Тиквата-другите са му виновни!

55

бързия мишо

преди 11 години

Бат Петьо си е бил винаги номер 1 и тоя път пак ги стисна за гръкляна тия ***.А цървените ще доидат на власт га цъфне и върже роза на ауспуха на серГейчо