53

пенсионер

преди 11 години

До infoЕй, търтей! Аз съм си плащал вноските за нищожната пенсия, коя то сега получавам, в продължение на 40 години - редовно, всеки отделен месец! Бюджета нищо, ама абсолютно нищо не ми дава! Режима на пожарникаря само ***, три пъти повече от тройната коалиция!

52

Анонимен

преди 11 години

Sofia, Sofia, Sofia i pak Sofia. Ot kraj wreme cqla Bulgaria raboti samo za Sofia. Danycite se sybirat w ob6tiq kiup, kojto e w Sofia i ot tam se prerazpredelqt, kato powe4e otiwat za Sofia. Za towa i stolicata ni predlaga mnogo po-wisoki zaplati ot Bulgaria kato cqlo. Za towa se i naduha sofianci tolkowa i ot edni selqni stanaha we4e "grajdani". Poneje wsi4ki im gradim grada. Towa e tipi4en komunisti4eski, ZENTRALIZIRAN model na uprawlenie, kojto e ni6to drugo oswen prowal.

51

Засрамете се, търтеи

преди 11 години

Каква заплата от 2000 лв., по селата и малките градове няма и по 200 лв. заплати, народа вече издъхва! А вие грабите ли, грабите! ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА!

50

BAY PANDEL

преди 11 години

NA NARODA 4 GODINI NQMA UVELI4ENIE, A NA ,,NARODNITE IZEDNICI,, - REDOVNO SE UVELI4AVAT ZAPLATITE !!!

49

Анонимен

преди 11 години

До 77777Защо само за София говориш другаде няма ли живи хора? Какво му е толкова скъпото на живот в София храната ли е по-скъпа, водата, тока, горивата или какво? Защо не провериш и ще видиш, че във Варна и Бургас е по-скъпо почти всичко. Като почнете София та София и се насирате

48

Анонимен

преди 11 години

Браво, брависимо! Всичко е точно. Нека да изчистим омразата. Или което я поражда? Народе????

47

vse neugodiq zna4i

преди 11 години

вървим към демокрация.нали при дедо Tошко не ни харесваше

46

Анонимен

преди 11 години

До 77777 / 42Само да ти напомня за кой ли път, че СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ.Извън благодатна София, хората или са безработни, или работят за минималната заплата. Там е трагедията.

45

Правилно!

преди 11 години

Защо държавните чиновници изглеждат толкова здрави?Правилно!Защото сънят на работното място е най-здравословен!

44

Анонимен

преди 11 години

Частните фирми ни дръндят отвсякъде. Освен заплатите трябва да плащаме и 1/3 отгоре и за осигуровки освен това отдържат и от работника в тоя смисъл на заплата от 1000 лв се плащат едни допълнителни 400-500 дето отиват за държавните служители. На тях всичко им се поема от бюджата, който формираме ние. Плащаш данък печалба освен това те нататрузват и за авансов данък и дърпат живи пари от бизнеса пък после бонуси и медали за държавните хрантутници дето не са донесли и лев на бюджета.

43

ultra

преди 11 години

и не само в София

42

26

преди 11 години

И не ме разбирайте погрешно!Команизите нямат нищо общо с социалистите на Станишев!!!Това са КОМАНИЗИТЕ на Боко.Техните девизи СА:Щом не си с мен значи си ВРАГ!Всичко е МОЕ!Аз раздам от баницата.И поданниците са мои.Тук се слуша мойта воля.Аз съм ЗАКОНА!

41

citat

преди 11 години

40 души кандидатстват за 1 място в полицията. На 40 места за учени се намира 1 кандидат. Положението при кандидатите за бизнесмени и предприемачи е още по-зле... Едно общество, което определено върви на "някъде"...

40

info

преди 11 години

От началото на 2012г. до края на септември 2012г. консолидираният държавен бюджет на България е платил:1)- общо за заплати и осигуровки на бюджетниците - 3,740 милиона лв.2)- за пенсии - над 5,406 милиона лв.

39

77777

преди 11 години

Две бяха манипулациите, вие се хванахте с 2000 лева.Около 1300 лева в средната заплата в София по официални данни, но всички знаем, че реалната заплата в частния сектор е значително по-голяма. Осигуровки и данъци върху минималната заплата или минималния осигурителен праг, а останалото на ръка. При това 2000 лева хич не са много - от тях след осигуровки и данъци остават около 1600 лева, а това са малко пари, ако трябва да издържаш семейство в София.

38

Анонимен

преди 11 години

Е да, четири охлюва бачкат за по 1000 лева и един баровец дето е на 11000 месечно.Средна заплата в секторът- 3 бона на калпак.Иван бачка за Пешо.Пешо има 2 милиона.По статистика всички са милионери.

37

туй то

преди 11 години

Излиза, че бюджета на Дянков е само за заплати на държавните търтеи, трохички за пенсионерите и останалото за ***.

36

съвременник

преди 11 години

за хиляда леа сички живи ше натикам в дупка ил в панделапръв тежкар след сатанатапазачи любители в стройни редицикрачат по улици,дискотеки,градове и селасекс,бокс,нищета,всички ви ще набедя

35

Анонимен

преди 11 години

Найдене, жалко че са малко като теб реалисти, повечето пасмина са яко заблудени от медии и подобни промивки на мозъци. Дано има повече като теб.

34

Коко

преди 11 години

Идват избори трябва да се четка електората (или част от него). Сега ще увеличат и добавките за високо квалифицираните ***