14

Анонимен

преди 11 години

До DeDeЗа комунисти и мутри-съгласен.Питам-какво са ти направили на теб обикновените турци?Те не са ли жертва на комунисти и мутри?

13

Анонимен

преди 11 години

Седесар от 89год.съм,Колко бой ядохме по Дун. мост! А сега тия трима от снимките ще говорят от мое име, ще изключват от мое име! За мен СДС умря!

12

DeDe

преди 11 години

ДСБ няма нищо общо с *** от СДС ,истинската десница е ДСБ и е доказала че отстоява интересите на народа ,а не прави договорки с комунисти,турци и мутри .Това е истинската дясна партия.

11

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 11 години

СДС отдавна вече не е същата. СДС се *** от псевдополитици преследвайки своите интереси. Един такъв пропаднал на вторичните избори за президент политик е Петър Стоянов, бивш доносник на ДС. той обаче наводни СДС със себеподобни типове и това доведе да настоящата ситуациа в която се намира партията. СДС се самобламира, това е факт, остана без координация, в нея няма равновесие. Партията е мъртва, да се разпусне.

10

Математик

преди 11 години

ДСБ + СДС = ДДС демократи от държавна сигурнсот

9

Истината

преди 11 години

СДС и ДСБ нямат ништо обшто със сегашния скандал!Това е обикновено милиционерско активно мероприятие от ББ и ЦвЦв

8

chicago

преди 11 години

До 6 Защо да се оттегли Иван Костов.Защото така искат червените и ГЕРБ ли.

7

Анонимен

преди 11 години

Тия "сини" депутати не са ли вече независими ?

6

ЯСЕН

преди 11 години

ВСЯКО ОБЕДИНЕНИЕ Е В ПОЛЗА НА ТЕЗ *** В МОМЕНТА КОИТО СА ДЕПУТАТИ ,ЗАЩОТО ЗНАЯТ ,ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ЛАПАТ НАРОДНИ ПАРИ!! ДРЕМЕ ИМ , ЧЕ НАРОДА МИЗЕРСТВА!!!

5

IQ146

преди 11 години

За да има обединение, всички досегашни трябва да се оттеглят. В състояние ли е да се оттегли Иван Костов? Ако да, трябва да се избере НОВ Председател, с харизма! Той трябва да се ОБЪРНЕ КЪМ НАЦИЯТА, в частност към сините избиратели. Където ДА СЕ ИЗВИНИ, че СДС от партия на малкия и среден бизнес, партия, в която бяха концентрирани надеждите на българите за свободна пазарна икономика, просперитет, възход и европейско бъдеще, беше превърната в средство за ЗАБОГАТЯВАНЕ НА ПАРТИЗАНИТЕ. Че беше превърната в партия на КЛИЕНТЕЛАТА! Която клиентела забогатя, като ограби обществените фондове, навсякъде, където успя да ги докопа. Да даде всичката налична информация за извършените КРАЖБИ и да призове ПРОКУРАТУРАТА да се занимае с тях. Има ли сили в СДС и ДСБ за такива действия...? След като се извини ДА ПОМОЛИ ЗА ПРОШКА! Ние, десните, ще простим, но ако ни се обещае, че НИКОГА повече КРАДЦИ няма да бъдат толерирани, че няма да бъдат допускани КРАЖБИ и КРАДЦИ във властта. Че КРАДЕЦА е най-голямото зло и най-голямата опасност... Чак след това, на тая здрава основа, да почне да се изгражда новата стара партия и да се полемизира за политики, за оформяне на новото дясно лице и предизвикателства пред СДС, в новите условия като членове на НАТО и ЕС . Всичко това един енергичен и целеустремен човек може да организира и осъществи за 3-4 месеца. Последният влак е на перона и всеки момент ще тръгне. Няма време. Сега е момента. Така сините могат да бъдат ПОЛЕЗНИ на България... Написано с любов и тъга по синята мечта от един, който скачаше, вярвайки, че не е червен...

4

Отвратен

преди 11 години

Лъсна, с извинение, задникът на СДС. Стана ясно що за формирование е това, що за идея е "синята идея" и колко стабилно битува в тези кръгове авторитарния подход при решаване на проблемите. Който не слуша - вън! Той не е демократ, не е седесар и пр. Стана, следователно, пределно ясно що за "демократи" са т.нар. "нови" седесари, които май напълно ще потвърдят значението на тази абревиатура, а именно "Стани Да Седна". Ала като седнеш трябва да знаеш защо си седнал. Нали?!

3

izotzadze

преди 11 години

то СДС се саморазпусна само; за чий да се разпуска ДСБ? За да няма автентична десница? Тия напъни мъжко дупе да роди са толкова жалки ;)))))

2

Анонимен

преди 11 години

толкова тъпанарско мнение на М. Михайлов не съм допускал.

1

Анонимен

преди 11 години

Браво !На СДС може да му е дошъл краят,но Голямата Идея "СДС" няма как да умре,щом има останали хора които да пазят принципите и!ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ПОЧТЕНИ ДЕМОКРАТИ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ ЗАЕДНО !