561

Богати

преди 11 години

До БЕДНИДо БЕДНИГЕРБ дойде на власт защото обеща ,че ще търси сметка за:ЗАЩО ДОГАН СВИ ДВА МИЛИОНА-КОГАТО БЕШЕ РАВЕН НА ПРЕМИЕРЗАЩО СТАНИШЕВ СВИ ТРИ МИЛИОНА ЗАЩО КОВАЧКИ СВИ 16 МИЛИОНА ЗАЩО МАСЛАРОВА СВИ 10 МИЛИОНА и т.нГолемия въпрос е защо 4 години не направи нищо по въпроса а само обесняваше как видители поради горното мноого зле бре бате.Останаха ли балъци дето още вярват

560

666! СУПЕР...

преди 11 години

.... МАЗНИ ДУГАН СА ПИЕ КАИФЕ АЛА ТУРКА С ДУПКА У СРЕДАТА И РЕДИ БРОЕНИЦАТА С БУЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ...!

559

Анонимен

преди 11 години

Ще гласуваме за тия политици,които увеличат данъците за богатите-43-75%,високи заплати,високи пенсии-високи данъци!

558

до 645

преди 11 години

Няма начин да го проумеят, защото всеки си гледа ос*ания г*з, но дойде ли време да се оплаче всеки на някого, всички стават големи националисти, но когато види далавера, забравя за всичко и му е все тая какво се случва и кой управлява. Не знам, нямам идея какво ще събуди този народ... Колкото политиците се трогват от мизерията на нацията, толкова и нацията се трогва и прави нещо по въпроса. Манталитет братко, манталитет...

557

Анонимен

преди 11 години

Обединението прави силата,но управляващите нямат полза затова използват разделяй и владей.Целта досега им беше образованите и можещите да напуснат страната,защото колкото по-малък и по-*** е народа,толкова по-лесно се манипулира и управлява.А ако има можещи,умни и образовани няма да позволят това да се случи.

556

Говарит Москва

преди 11 години

Дянков: " Българите едва ли смятат, че живеят по-добре, но данните го показват "***Кво разбирате вие... само се оплаквате вижте какво сочат данните.Точка . Добре сте.

555

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ИГРАТА НА ДЪРЖАВА И ИЗБОРИ ВЕЧЕ Е ПОГРЕБАНА...!... СЪОБШТЕНИЕ ОТ ГРОБАРСКА АГЕНЦИЯ ГЕРБ...!...ДЕЖУРЕН ГРОБАР ЖЕНЕРАЛ ДОКТУР Б БОРИСОФ ИНЖИНЕР ...!

554

ВайВайВай

преди 11 години

Глупости, глупости, глупости. На БСП електората се стопява по биологични причини, а ни лъжат, че се увеличава. Помним първите избори след 10 ноември. Комунистите спечелиха с над 50 %. Сега подкрепата е спаднала до 17-18%. Само Райчев и Стойчев виждат тези имагинерни 20%. Това е и причината да говорят за експертно правителство след изборите. ГЕРБ сигурно губят подкрепа, но това не увеличава шансовете на БСП. Абсурд е гласували за ГЕРБ и други десни партии да отидат и пуснат червената бюлетина.

553

"Хейтър"?

преди 11 години

Все едно чета коментарите под статия за Биг Брадър .... Ама то какво и да очаквам от ***, наричащи се български народ. По-голямата част затъпели до неузнаваемост, а други, такива като ш*бания Бранник, агитиращи и промиващи мозъци. Ей, стадо боклучаво, не разбрахте ли, че докато правите разлика между които и да е партии, все ще ни го набутват?! *** жалка, проумейте, че има само едно-единствено решение и спасение, а то е избиване на всички политици, олигарси и моделки - КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ!

552

Анонимен

преди 11 години

На президентските избоир НФСБ изкара 2 процента, а Атака 2,5 - сега атака се рони, но от нас искат да повярваме че НФСБ които си имат собствена телевизия (СКАТ) са едва половин процент. Ей големи лицемери са социолозите. И Кунева я тикат напред, въпреки че откакто прие толкоз *** тя пропадна. Битката ще е двуполюсния модел ГЕРБ - БСП и ДПС, като балансьор, всички други са случайни играчи.ще има нова тройна коалиция - или Герб -ДПС-Кунева или БСП-ДПс-Кунева. Какво не е ясно?

551

Педя Човек

преди 11 години

Очаквайте "Ф"ключване от централата на ДПС... След падане рейтинга на ГЕРБ ,Сокола ще почне да ръси глупости ала " Кумчо вълчо с фес" и народа пак ще запали прожектора над софиясити за да не даде "Червената шап-цица" на тур-с- ка вяра. Батман ще ви избави...край.

550

Възрожденец

преди 11 години

Държавата е на хората,които живеят в нея а не на партиите.Братя Българи,трябва да се надигнем и да изметем тази депутатска *** от парламента и да ги сложим там където им е мястото-в затвора.Трябва да има ново правителство с нови лица и нова конституция и закони.Когато това стане,следващите които ще управляват ще имат 1 на ум и нещата ще си дойдат на мястото.

549

666! СУПЕР...

преди 11 години

....СКОРО ШЕ ИМА ПАМЕТНИК НА БАЦЕ С НАДПИС:...ОТ ПРИЗНАТЕЛНОТО БСП...!

548

Анонимен

преди 11 години

аз бих добавил, че социолозите са най-големите лъжци. 5 процента за ДПС. Може ама в София. Я идете в Кърджали - 60 процента и отгоре. Ами Хасково, ами Разград, ами Търговище, Ами Аридино - поне 40-45 процента. Ами Ямбол и Сливен където е пълон със *** и турци - 45-50 процента и там за ДПС. Ами по южното черноморие колко турци и *** има.А за НФСБ да не говорим - половин процент - у Бургас са първа сила с над 10 процента.Под Морето са фактор - 7-8 процента. В смесените райони - също.

547

666! СУПЕР...

преди 11 години

....УЛИЦАТА ОПРАВЯ СИЧКИ ГРЕШКИ НА СОЦИОЛОЗИ И ПОЛИТИЦИ...!

546

RCI

преди 11 години

До социолог от СУ.Освен всичко друго са и невежи.След едни избори(катастрофално разминаване с прогнозите),Райчев заяви че ... анкетираните го били`излъгали`.Значи,слагаме едно 10г.дете на телефона , то избира хиляда номера и ... готово!Социология!Този не си дава сметка как принизява Вашата наука и дори я отрича в тази и част.От невежество.От глупост.Отхвърлете ги такива.Публично и много шумно(при нас друг начин няма),защото компроментират всички ви!

545

666! СУПЕР...

преди 11 години

....БЕ ЛЕВОТО КАТО КИПНЕ ДЕСНОТО СЕ ИЗПАРЯВА...!

544

Анонимен

преди 11 години

Истината е,че няма ред и дисциплина в тази държава а цари беззаконие и безнаказаност,за това сме на тоз хал.Когато това се оправи всичко ще си дойде на мястото.Лошото е,че никой от управляващите няма изгода това да стане и затова никой досега не го направи.Не може да се въртят далаверки,да се краде,да се убива и да няма виновни и никой да не е в затвора или да го пуснат след 1 месец.Третия закон на Нютон гласи: "На всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие"

543

666! СУПЕР...

преди 11 години

...БАЦЕ СЛЕДИШ ЛИ МИСЪЛТА НИ...!

542

Анонимен

преди 11 години

"БСП набира почти максимума си. Не ми се вярва да увеличи подкрепата си. България просто няма толкова леви, за да набере повече от 25 %". Грешиш Райчев, в България левите са над 80%, но просто БСП е дясна партия. Упорито ни се внушава, че "битката" ще е между Герб и БСП и както виждам доста хора са се вързали на този изтъркан сценарий "комунизъм-антикомунизъм". Сега не сме 1990г., доста хора се събудиха и търсят друга алтернатива. За ужас на този продажен "елит" такава вече има!