42

Ruja

преди 11 години

ДО 51: Ама вие съвсем изтрещяхте! Какво са ви виновни от БСП?!? Целият този бъркоч - от - до - бе забъркан и изпълнен от ГЕРБ! Пияни ли сте или какво?!? А че ситуацията е безпрецедентна, факт е. Но си има изход от нея, и той е в поправката на грешката, а не създаването на нови. Това си е правен принцип.

41

ВВВ

преди 11 години

НОВ ДЕН НОВ ГАФ, ГЕРБ СА НЕСПАСЯЕМ СЛУЧАЙ ,ЗАТОВА НА ИЗБОРИТЕ МОЩЕН ШУТ И НАВЪН

40

Анонимен

преди 11 години

Важното е, че президента ошашави всички висши магистрати. Остави ги с пръст в устата да спорят кое е законно и кое не. Мненията са толкова противоречиви, че или не са ни свястни законите, или никой не ги знае.Браво, Плевнелиев! Поне доказа на всички нас какви *** са съдиите в тази държава.

39

Лекето Кеворкян

преди 11 години

Изкуфяли старчета са и Кеворкян и този Димитър Гочев.

38

Митко

преди 11 години

Оставете го дядо Митьо Гочев: той е с изтекъл мандат на услужлива памет. Конституционинте съдии изпълняват своите задължения не до изтичане на мандата им, а до встъпване в длъжност на приемниците им, виж ДВ, бр. 23 от 2006 г.) т. (2): Членовете на Конституционния съд продължават да изпълняват своите функции до встъпването в длъжност на техните приемници.

37

Анонимен

преди 11 години

До Европеец- GLADNI SME ZARADI VASHATA KRADLIVA SHAYKA ,,GERB,,

36

Анонимен

преди 11 години

ГРОБ=***

35

анонимен

преди 11 години

боже боже..пълна клоунияда са нашите управници..закони,и всичко свързано с "държавните ни мъже" едно време имаше истинска власт..а сега са пълни смешници и некадърници..жалки същества

34

Анонимен

преди 11 години

по-важно е какво ще каже английският посланик по въпроса

33

Европеец

преди 11 години

Нек`ви гладни червени *** се напъват да пишат в сайта...хихихихихи...

32

Анонимен

преди 11 години

До mlad6itoАз си мисля,че Станишев е виноват !

31

SoS

преди 11 години

out Gerb!!!

30

bolka

преди 11 години

Е, стига де. И това, ако е вярно, е допуснато от хора, които би трябвало стриктно да спазват законите, освен че е недопустлмо да не ги знаят. Това са хора от най-висшите инстанции, които раздават правосъдие?

29

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Е плевнята като напусна какво,нали цицка остана,а тя е по старша-или казано на по-сериозен език имало е случаи и когато в отсъствие на президент е имало заклеване на съдии.Аз мисля,че Народното събрание трябва да се занимае с поведението на Президента и после с всичко останало.

28

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега, Дянков в средата и бой бой бой :)))) (снимката)

27

Берлин

преди 11 години

И тука влиза Командо с една лйнохвъргачка...

26

mlad6ito

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНОТО ДОСТОВЕРНО В ТОЯ САЙТ Е ТВ-ПРОГРАМАТА. ПРОГНОЗАТА ЗА ВРЕМЕТО НИКОГА НЕ Е ТОЧНА, ВСИЧКО ДРУГО "СКАНДАЛИ", "КИМ КАРДАРАШКАТА" И БОМБАРДИРОВКА С БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ. СЛУГИ МРЪСНИ КАКВО ЩЕ ПИШЕТЕ КОГАТО ГОСПОДАРИТЕ ВИ СИ ОТИДАТ???

25

Анонимен

преди 11 години

До petЗащо да си го връща? Те я избраха, ама като замириса се дръпнаха.

24

Анонимен

преди 11 години

Двама юристи, три различни мнения...Две съдебни инстанции, две различни съдебни решения: осъдително и оневинително...Снимката е много хубава. Трябва да й сложат един стикер "ТЪРСЯТ СЕ" и всичко ще е точно.

23

Бай Трендо

преди 11 години

Както каза днес бившия вътрешен министър и СДС - депутат Йордан Соколов, да се приеме тезата на проф. Танчев, че видите ли, ако Плевнелиев не присъства на клетвата, същата не може да се проведе валидно, е повече от абсурдно. Соколов каза, че поне в един случай на клетва на конституционен съдия е отсъствал Петър Стоянов, а един път - председателя на ВКС. Тогава не е имало проблем, а сега защо да има? Проблемът не е в Плевнелиев, а в проф. Танчев, който явно е знаел за подготвената провокация ...