315

анонимен

преди 11 години

С това им действие няма да останат хора в държавата.Не само сега растящите се ориентират на далеч но много и родители се запътват към по умни правителства.***

314

Ангел

преди 11 години

АЙДЕ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ

313

Анонимен

преди 11 години

Навремето бай Тошо бе решил проблема,по големи помощи до трето дете.При повече деца минимални детски.

312

Анонимен

преди 11 години

Тотю,Тотю, майчинството не го плаща държавата.Всеки докато работи плаща данък майчинство.Той е % от брутната заплата.И мъжете на ако работят и на 65 години пак плащат.

311

Сандо

преди 11 години

герберастки нещастници

310

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ТОТКО Е СОЦИАЛЕН ***....!

309

Гражданин

преди 11 години

Тотюууууу , ти си ненормалник като всички гербаджии. ГРЪМНИ СЕ !

308

богат

преди 11 години

абе ненормалници как искате да има раждаемост със 12 лева надвишавам дохода при изчисление на БРУТНА заплата и в социалните ми викат че съм богата и детски не взимам не че са кой знае колко а на братята роми и детски и социални и прочие айде със здраве да си ходите и ухажвайте малцинствата че те са ви спасението импотентни нещастници

307

Анонимен

преди 11 години

mnogo pravilno postapva GERB,nito stotinka pove4e.KOy izdarji izdarji,koy ne izdarji,da e izdarjal

306

koko

преди 11 години

Ако не крадяхте толкова , щеше да има за всички достатъчно пари. Кажи къде отиват парите за детски - в ш*баната ви партийна каса.

305

Наблюдател

преди 11 години

ГЕРБ просто не иска да се раждат деца в България! тези пари ако стигат за едно средно статистическо *** семейство, основен гласоподавател на партията ГЕРБ! То другите мислят и за децата си, че те имат нужда да живеят, не да ходят сополиви и да просят по улиците!

304

до 405

преди 11 години

абе *** -5 г. от трудовия ми стаж са майчински за отглеждане на двете ми деца,а да ви припомня ли ,че 1979г по искане на людмила живкова лекарствата за деца бяха безплатни,айде да не говоря,че двете ми баби живяха без да работят ,само защото са родили по 3 деца,но тогава е имало Мъже ,а не като тоя сметишляк от снимката барабар с кухата тиква

303

до 405 от 112

преди 11 години

Един от параметрите на гражданското общество е: Равнопоставеност на всички и за всичко пред законите!Потъпкването на параметрите на гражданското общество е пътя към авторитаризма, а то води до тоталитаризъм!

302

Една майка

преди 11 години

Ало, Redordead, "цървулана" ще наричаш майка си, сестра си и жена си! Ние сме БЪЛГАРСКИ МАЙКИ, родили сме БЪЛГАРЧЕТА, за което заслучаваме всичкото уважение и признателност, на които е способна БЪЛГАРИЯ. Унизително е да си човек в тази държава. Ако това правителство остане на власт, до края на 2013 г моето семейство ще бъде поредното изгонено от България.

301

Анонимен

преди 11 години

Таман ще построят нови ясли и градини и децата ще свършат!!!

300

без коментар

преди 11 години

До redordeadНа кой свят живееш ти? 720 лева за повечето хора са много пари,но дори и да не са много пари поне една почивка ще си организираш със семейството.Хората са си плащали осигуровки и затова трябва да им се полага увеличение.Ако нямаш какво да кажеш,тогава по-добре не говори,поне ще изглеждаш по-умен.

299

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 383ще им изчезне електората на управляващите,ако ударят *** ще им останат новоназначените некъдърници издържали тестове за лоялност към герб

298

veso

преди 11 години

След такива гнусни новини ми идва да емигрирам...

297

Анонимен

преди 11 години

Тоя майка не го е раждала. Гнусен слагач и супер некадърник.

296

Анонимен

преди 11 години

davaite na *** be va6ta maika.ga kradohte kato svini i pravehte hoteli sega nqma.skapanqci