118

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

141Прав си, дори се очаква към края на юли 2013 година Борисов да стане и милионер... - ще притежава близо три милиона... - бюлетини с неговото име...

117

ъ?

преди 11 години

Преглед на печата на 17 юни???

116

обезсеменителка

преди 11 години

ЕТ герб предлага известна магистрална обезсеменителка, перфектно владееща и твърдия език, да стане конституционен съдия.

115

ДО СТРАНДЖАТА

преди 11 години

ЗА ВЕНЕТА МАРКОВСКА НЯМА СЪМНЕНИЯ ЗА КОРУПЦИЯ- ИМА ДОЗНАНИЕ ПО АНОНИМЕН ДОНОС СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ, ПРЕДПОЛАГАЕМО Е ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, КОЙТО, ПРЕДПОЛАГАЕМО, Е ГАДЖЕ НА МАРКОВСКА. А ЗА БОЙКО ИМА ФАКТИ- АКЦИЯ НА МВР В КРАЙМОРИЕ И РАЗБИВАНЕ НА НЕЛЕГАЛНА ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ , СОБСТВЕНОСТ НА БОЙКО, ЦВЕТЕЛИНКА , ПАШАТА И АНГЕЛ БОНЕВ. ДОКАЗАНО !

114

до 140

преди 11 години

Много си ***, честно! Точно заради мизерията и беднотията се пускат тия намаления, защото потреблението е свито и търговците отсега я закъсаха с продажбите!

113

137

преди 11 години

Чети Странджа - дано ти светне малко, Гъвкавостта на "Газпром" е свързана не само с "Южен поток", казва ръководителят на Фонда за национална сигурност Константин Симонов. Той обяснява, че компанията е смекчила политиката си спрямо страните от Източна Европа. Наскоро Полша получи 16%, припомня Симонов. Спореднего всичко това се случва под натиск от Европейската комисия, която започна антимонополно разследване срещу "Газпром".

112

Zdravko

преди 11 години

Няма да позволя моите деца да живеят в тази странакъдето неграмотните,бандитите и чалгата са на почит.Големия вече се отървамалкия учи усилено английски език и него като изпратя ****м ти живота!

111

поредната партенка

преди 11 години

А на бас, че намаляването на цената на газа с 20% е поредната партенка на пожарникаря. А на бас, че парното и топлата вода ще ги вдигнат най-малко с 15 процента!

110

Анонимен

преди 11 години

Каква Коледа, бе?Само Рождество Бойково ще се празнува в България!

109

в консервени кутии

преди 11 години

Ако у нас няма яйца, Миро ще внася яйца от Полша в консервени кутии!

108

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

127Обясних ти, че таксата от старата тръба през Кардам се запазва, а освен диверсификацията на доставките, тоя проект беше причина и за сегашното намаление на цената на газа... - знаеш ли, че румънците си умират от яд и завист...

107

ДО СТРАНДЖАТА

преди 11 години

КОНСТИТУЦИЯТА Е ВЪРХОВЕН ЗАКОН И НИКОЙ, ПО НИКАКЪВ ПОВОД НЕ МОЖЕ ДА ГО НАРУШАВА, ЗАЩОТО СТАВА НАЦИОНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК. ЕДИН РАП ПЕВЕЦ ГО РАЗПНАХА САМО ЗАЩОТО СПОМЕНАВАЛ ЗНАМЕТО В ЕДНА ПЕСЕН, ПЛЕВНЯТА ПОГАЗИ КАТО С ФАСИШТСКИ БОТУШ КОНСТИТУЦИЯТА. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ЗА ВЪЗПРЕПЯТСТВА РЕШЕНИЯТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ТОЧКА ! ПЛЕВНЯТА Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО УТРЕ МОЖЕ ДА РЕШИ ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА.ЧУДЯ СЕ КАК ЧОВЕК СЪС СВОБОДНО СЪЗНАНИЕ МОЖЕ ДА НЕ ГО РАЗБЕРЕ И ОСЪДИ !

106

Анонимен

преди 11 години

"Преглед на печата на 17 юни"Днес.бг събодете се бре обяд е вече!!!

105

втора употреба

преди 11 години

Миро Фабержето препоръчва: Българино, ако не ти харесват твоите яйца, ще ти предложа други такива, втора употреба!

104

128

преди 11 години

128, Дано ти плащат за тези глупости, че иначе....

103

хахах

преди 11 години

днес бг култови както винагибългарина по-стиснат по празниците НЕ българина е по-беден тази година и гледа как ще плати сметките подаръци .... догодина на изборите подаръци

102

4efo

преди 11 години

Какво се плюете на комунисти като и Герб и БСП са такива.Кукловодите са едни и същи и това вече дори малките деца го знаят.Идва време, когато маските ще паднат и народа ще ви линчува.Този ден не е толкова далечен, колкото ви се иска да бъде!

101

Герберче

преди 11 години

Българите са стиснати хора ! По времето на другаря Бойко Борисов над България се изсипа рога на изобилието, пенсиите скочиха 10 пъти, бизнесът преуспява, а инфлация няма.Защо не искат да харчат тези лоши хора? Това не разбирам !!!

100

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

117Как да не са виновни ***... - три години диверсии и саботажи срещу ГЕРБ... - и въпреки това ГЕРБ бележи един успешен мандат, който ще му осигури и следващия...ГЕРБ няма да пръска пари за предизборна кампания... - построеното се вижда - парите ще се дарят на социални домове...

99

ДО СТРАНДЖАТА

преди 11 години

ЗНАМ, ЧЕ ВСЯКА СЕКУНДА, В КОЯТО ТИ ОТДЕЛЯМ ВНИМАНИЕ, Е ЧИСТА ЗАГУБА, АМА ВСЕ ПАК ЗА ДА НЕ СТАВАШ ТОЛКОВА ЖАЛЪК, ПРОЧЕТИ УСЛОВИЯТА НА ДОГОВОРА ЗА ЮЖЕН ПОТОК И МИ ОТГОВОРИ: КАК ОТ 1,5 МИЛИАРДА ЕВРО ПРЕЗ 2009 ГОДИНА СТАНАХА 3,3 МИЛИАРДА ЕВРО ПРЕЗ 2012 ? КОЛКО ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗПЛАЩА СВОЯ ДЯЛ НА ГАЗПРОМ ? 15, В НАЙ- ДОБРИЯ ВАРИАНТ, С ОПЦИЯ, АКО ТЪРГОВСКАТА ПЕЧАЛБА НЕ Е ДОСТИГНАТА, ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА СРОКА. ТРЪБАТА ИМА ЕКСПЛОТАЦИОНЕН СРОК - 25 ГОДИНИ. КОЛКО ГОДЗИНИ ЩЕ ПЕЧЕЛИМ- МЕЖДУ 10 И 0 ,ЗАВИСИ