53

Анонимен

преди 11 години

Вчера бяха 20 % снощи станаха 15% а днес са само 5% :) до януари ще се окаже, че ще е с 20% ама по скъп.

52

за Витков!

преди 11 години

Те договорили 20 ама те не били 20 ,а 10 ,но вие очаквайте 5 до 7 последно колко ще е намалението 5, 10, 20 или най-накрая пак комисионните в джоба ,а за българския потребител среден пръст и зрелище по ТВ

51

Анонимен

преди 11 години

"Големият шлем" май почва да става,не само че става,но и започва и до ни влиза!Герп=БСПГоце=Боце

50

Анонимен

преди 11 години

Карам кола на метан,и очаквам минимум 25% намалена цена на килограм газ,там няма никакви загуби и не можете да ме излъжете.А да видим сега....

49

Анонимен

преди 11 години

С до 5% парното не поевтинява - по-добре лятото. Циркаджии.

48

rambo

преди 11 години

това тоталитарно,диктаторско,корумпирано,мафиотско правителство на герб се подиграва с българския нараод.като намалят цената на парното то половин българия си е изключила парното-радиаторите и се отопляват с климатици или дърва.милионерите от герб трябва да намалят тока защтото всичко работи на ток и осветлението и климатика и телевизора и радиото и двдто и компютъра и готварската печка и хладилника и пералнята така, че тока трябва да поевтинее с 30 процента.но това е милионерско мафиотско прави

47

Анонимен

преди 11 години

20 % ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА НА ГАЗА ВСЪЩНОСТ Е ДОГОВОРЕНИТЕ 11% , КОИТО НИКОЙ ОТ НАС НЕ УСЕТИ, НЕ САМО, АМИ ВЧЕРА ВДИГНАХА ПАРНОТО С 10 % ПОРАДИ ТЕХНОЛОГИЧНИ ЗАГУБИ. ТРАЙ, КОНЬО. АКО И 1% ПАДНЕ ЦЕНАТА, ОБАДЕТЕ МИ СЕ !

46

Анонимен

преди 11 години

Очаквам поне 25%реално намаление на газа,иначе ще се окаже че тиквите и за това най безсрамно са ни излъгали..

45

ДО РОСКАТА

преди 11 години

ЩЕ ПЕЧЕЛИ, АМА ДРУГ ПЪТ . БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ 3,3 МИЛИАРДА ЛЕВА, 50% ОТ БЪЛГАРСКИЯ УЧАСТЪК, КОЙТО СТРУВА 3,3 МИЛИАРДА ЕВРО. И ПОНЕЖЕ ГИ НЯМА, 15 ГОДИНИ НЯМА ДА ПОЛУЧАВА ТРАНЗИТНИ ТАКСИ, ДОКАТО СИ ИЗПЛАТИ ДЕЛА. САМО ЧЕ ЮЖЕН ПОТОК ИМА ПРОЕКТНА ЕКСПЛОАТАЦИЯ 20 ГОДИНИ- КАКВА НИ Е ПОЛЗАТА- РУСКА ЗАВИСИМОСТ ПО СТАЛИНСКИ - ТОВА Е !

44

възмутен

преди 11 години

До енергетик - Какво е било при Станишев бе? Вие съвсем изперкахте! Да, увеличения имаше, но имаше и ежегодно индексиране на доходите, имаше работа що годе, имаше отделяне на милиарди в резерви.... Нима парното при ГЕРБ не го увеличиха двойно и сега ще подхвърлят трохи на обикновените хора!

43

Анонимен

преди 11 години

Не искам отстъпки в % и на думи искам реална отстъпка!

42

Анонимен

преди 11 години

Честито народе, вече месечните сметки от топлофикация ще намалеят от 405 лв. на 400 лв. Ако пък някой най-накрая отмени и крепостничеството, както в Русия преди 100 години, може да се почустваме СВОБОДНИ ХОРА !!

41

Анонимен

преди 11 години

Правят се сметки без главния кръчмар. Ще излезе куклата на конци от дкевр и ще отреже мераците на всички.

40

rambo

преди 11 години

оставка на диктаторския,тоталитарен режим на милионерите от герб цялата истиноа.

39

Роската

преди 11 години

До Анонимен *** народ, но и ти си към него. Доставната цена се намаля с 20%, крайната за потребителите е друга и няма да е с 20%, но пак ще е намалена.

38

избирател

преди 11 години

Има един много *** въпрос. Защо тройната ламя на БСП-ДПС-ДС не намали цената , а я повиши като си включиха комисионните. Никой не очаква в този сайт някой да се зарадва на успехите на Б.Борисов. Само, че България не е този сайт и това ще го разберете на изборите. ГЕРБ-53 % , БСП-9 % , ДПС-5 % .

37

Roskata

преди 11 години

Защо само недоволствате?? Намалиха цената на газта, ще изграждат газопровод,който да носи печалби... Само недоволни хора бе тцтцтц.

36

Анонимен

преди 11 години

Вчера намалението беше 20-25%.После стана "поне 15%".Днес вече е "поне 5%".А УТРЕ..........ще е "поскъпване с 1-2%".*** народ може да го *** един Бойко както си иска.Селските *** ядат доматите с коловете.

35

Анонимен

преди 11 години

*** от ГЕРБ БСП и ДПС се гласят за нова тройна коалиция, ама нема да стане работата.

34

Анонимен

преди 11 години

Балона,каза че е договорил 20%.....не се умори да лъже!!!!!