43

PR на ББ

преди 11 години

Бихме желали да внесем някои уточнения относно публикуваният материал:1. Не е възможно Премиера да изпусне дузпа.2. Дори и по някаква случайност това да се е случило е виновен Станишев и тройната коалиция, както и тежкото наследство завещано от тях.3. Премиера е отбелязал победният гол в този двубой от световна величина достоен да оглави всички първи страници на вестниците в цялата вселена и да запълни програмното време на всички телевизии.4. Както е известно мача свършва като каже Премиера

42

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Леле....Бочко как ще яде от телето, да не е канибал?!?

41

Анонимен

преди 11 години

ой тигре ,тигре имаш ли пари ..........

40

Анонимен

преди 11 години

Пълно със Спинчета-бягам

39

123

преди 11 години

Стига с тия обиди на комунисти, бре! Вие не разбрахте ли, че всички са комунисти, ама всички до един, без изключение.

38

Народа vs ББ

преди 11 години

Тоя на снимката зеления,какъв ни го вкара гол....

37

Bob

преди 11 години

Чвор, ако не са Тиквата и Плюнчето, кой ще ни весели, кой ще ни прави смях? Да, спокойно могат да участват в някой сериал в *** тиви, или в някое риалити по нова *** тиви...

36

Анонимен

преди 11 години

ФУТБОЛИСТ ПРЕМИЕР ФИЗКУЛТУРНИК МИНИСТЪР НА МВР КАСИЕР СЧЕДОВОДИТЕЛ НА ФИНАНСИТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ В АБСУРДИСТАН

35

Анонимен

преди 11 години

Винету футболист ли е и колко книги е прочел?

34

чвор

преди 11 години

Пак ли този господин?!Докога питам,"***"?!?!Няма ли други по-важни новини?!?Този го превърнахте в абсолютна медийна звезда,а функцията му е премиер на България!Очаквам скоро да има покана за участие в някой от сериалите на Босфор Тв!

33

Тъжно е !

преди 11 години

Тези "победи" на селския отбор на Бочко показват само едно - българите сме долни слагачи. Да не мислите, че някой ги кара да му се подлагат? Сигурен съм, че противниците свалят *** и с радост чакат Шефа да ги уноди. Радват се и се надяват, че ще намерят някаква изгода, че са задоволили Цар Боко.

32

Анонимен

преди 11 години

забележете на снимка 1 какво е отношението на играч от противниковия отбор към изявите на футболист 1 на България.Човекът се смее искрено. Това е положението. Само дето не знаем ние да се смеем ли или да плачем че имаме един карикатурен герой за министър председател

31

Васко

преди 11 години

Пълни клоуни! Не е истина......жалка работа. Срам ме е, че съм българин!!! Имало и такива дето ще гласуват за тоя...Еми, да ви е честита титлата. Напълно сте си заслужили да тънете в гнет и мизерия!- Гарантирано от ГЕРБ!!!

30

Sofiq

преди 11 години

Samo tikvata ne se izpotil,ama darji kupata!

29

boyanmw

преди 11 години

Тоя толуп да имаше начен да се погледне отстрани каква карикатура е :D Е как така е изпуснал дузпа, да сложат Плюнчо Плевнев да пази , знайш кога ще изпусне? Плюнчо самоотвержено ще вземе топката сам ще си я вкара :D

28

Дръндер

преди 11 години

Абе хора вижте тоя от противниковия отбор как се радва, че Бойко ще вкара! Тия Тигри всичките им мачове са нагласени Бойко да вкара! Моля ви се пълна простотия и селяния!

27

:)

преди 11 години

Поигра си човекът футбол, поигра си на премиер, на кмет. Милиардер стана. Добре си изигра картите, а и случи на "матрял" :) Ако не друго е изпечен далавераджия и тарикат.Вече твърдо мога да кажа, че българите сме един от най-глупавите народи в Европа. Малко ми е тъжно, но е факт. Да избереш подред - Симо Измамата, Серго Съсела и Боко Тиквата... това е признак на безпросветност и тъпота.

26

Августо

преди 11 години

До Мъж на място!Верно не е кифла, а кюфте!

25

Анонимен

преди 11 години

До Андриан некадърник е твоя Боко и тези които го доведоха на власт

24

ПодЧовек

преди 11 години

До АндрианТоя на снимката с топката годен и кадърен ли е?!За нищо повече от общ работник в нормална държава, а в нашата... то не е държава.