94

Анонимен

преди 11 години

Така е. Някои знаят как да карат и го правят като богове (цитирам бившия зам. шеф на комисията, дето пише закона за движение по пътищата Тихолов). За 25 г. опит като шофьор нямам едно произшествие. Вярно е и че колите ми не са за всеки... но гумите са гуми, спирачките - спирачки, колата мърка и се подчинява на всичко, което я карам да прави. То не са били аквапланирания, то не е било зима... А през зимата скромно със 180-200 км./ч. с едно старо Audi A8. ,)

93

Анонимен

преди 11 години

Ех Ивелине, Ивелине ...Главо проста, тогедърска !318 ...

92

Анонимен

преди 11 години

Ахаха. С М3 имам скромен запис с 318 км./ч. към Варна. :) Тези са аматьори.А на връщане с 200 км./ч. в най-лява лента съм се престроил и някакъв жалък Опел едва вдигнал 200 км./ч. и ще се разпадне ми присветква с дългите да му отстъпя лентата. Като натиснах *** и той сигурно се е почувствал спрял. :)

91

Пипи

преди 11 години

И като е летяла, какво да не би да се е случило нещо? Нито е направил ПТП, нито е пострадал човек. Бас държа, че колата е "карала" дъщерята на собственика, която има книжка от година и не се е докосвала до волана на колата. Колата е управлявана от собственика, който е "декларирал" че дъщерята е била зад волана. И глупавите КАТ-аджии -верват"? И те не верват, но законът е такъв.

90

nikoi

преди 11 години

ami to v amerika e mnogo po dobre ottuka we kara4 li si kuv si haber si nqma6 za kakvo stava vupros,oba4e komentira6

89

Карач

преди 11 години

Ами може-кара! Нали за това е магистрала!Аман от ограничения ,забрани ,комисии,агенции и т.н. Аз не искам тука да е като в Америка!

88

omnigg

преди 11 години

До до 100Викаш, куца ми образованието, щом не допускам правописни грешки като тебе?

87

Анонимен

преди 11 години

Нали е магистрала, какви са тез неравности, егати тиквочите...

86

до 100

преди 11 години

абе ти наемаш ама ти куца образованието, то в това е проблема на българия,че има много кухи бизнесмани и бизнесманки.

85

omnigg

преди 11 години

До RCIМъжкият род за жени е задължителен само в обръщения и титли. Всичко друго са извращения.

84

свидетел

преди 11 години

До Анонимен 84. От такива като тебе 24 годишно момиче лежи в болницата с диагноза БУДНА КОМА от 22 дена. Сигурно родителите и се радват на такива като тебе..........

83

Анонимен

преди 11 години

Такова каране трябва да се счита като предпоставка за умишлено убийство и в панделата- точка.Ама не съм съгласен с колегата че нещата в Спешна помощ са се подобрили с линейки-защото всички знаем че това са едни бусове товарни направени да возят чували с картофи а не болни хора-на дядо каруцата возеше по меко от тези ситроени.При Тодор Живков качваха блъснати коли на една стойка на кръстовища да ги гледат останалите шофьори,на тая пикла да и вържат тиквата и да гледа в такава кола цял ден.

82

omnigg

преди 11 години

До до 90Аз самият като работодател наемам и служителки, и служители.

81

RCI

преди 11 години

omnigg,явно имаш отношение към езика.някой форми не стоят добре,особено в разговорния."Професорке Иванова ... ";или(за прословутото мн.ч.)"Вие сте предал/предали ... ".Мисля,че няко норми трябва да се преразгледат.И нека не се обиждаме на `неграмотни`,всички обичаме Българския език.

80

Анонимен

преди 11 години

Няма ли кой да го подобри тоя рекорд???

79

Анонимен

преди 11 години

ГЛЕДАХТЕЛИ НОВИНИТЕ ПО ТВ. 10 КАТАЖЙИ НАСРЕД ПЪТЯ СПРЕЛИ НАД 160 КОЛИ. ИМАШЕ ЕДИН КОЙТО ГО ИНТЕРВЮИРАХА И ЧОВЕКА КАЗА ЧЕ НЕЕ НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА НО ДРУГАРИТЕ ГО СПРЕЛИ. А ИМАШЕ ЗАПОВЕД АКО НЕ СИ В НАРУШЕНИЕ ДА НЕ ТЕ СПИРАТ. ЧОВЕКА ОТИВАШЕ НА РАБОТА. ПОМНИТЕЛИ КАК ДРУГАРЯ ЩЕШЕ ДА ПРЕМАХНЕ ЕРЕПЕТАТА И МОНОПОЛИТЕ. СЪЩОТО СТАНА И СЪС СПИРАНЕТО НА КОЛИ. СУТРИНТА КАЗВА ЕДНО НА ОБЯД ДРУГО А ВЕЧЕРТА Е ЗАБРАВИЛ КАКВО Е КАЗЛ СУТРИНТА И НА ОБЯД И ГОВОРИ ТРЕТО. ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ТОЗИ ГЕРБЕРАСТ.

78

до 76-ти

преди 11 години

Само 5 ли изкара колега?Аз имам 22,а познавам хора с >40години стаж.А и спешна помощ не е мястото дето се чувстваш най безсилен.Даже напротив-няма друго място дето като направиш каквото трябва и пациента се подобрява за минути,буквално пред очите ти.А и откакто докараха линеики и апаратура нещата се подобриха.Добре само,че не ни върнаха в болниците,че тогава на гръб щеше да носим пациентите си!

77

Даката

преди 11 години

"Рекорда е триста и двайсет километра с лексус!Лично съм бил в колата. :) "Хе хе, лексус, японска кола! ***! С 911 турбо S лично съм минавал границата от 350 по българска магистрала.

76

Анонимен

преди 11 години

Наистина трябва да се промени закона и съдиите наистина да си свършат работата-такива директно в затвора и лишаване от правоуправление завинаги

75

Анонимен

преди 11 години

800 лева ??? Това не е глоба. 8 000 лева трябва да ги глобяват такива. На Частен изпълнител да ги дават. Да бях ах на магистралата. Заставам да изпреварвам някой ТИР и само гледам как ми мигат с фаровете. Такива най-ги обичам. Аварийни и спирачки. Веднага намалят. Ако иска да ме спре да ме набие. Ама не знае кой кого тогава.