71

Сабри

преди 11 години

лайте лайте и вас сме ви сметнали,празни приказки не приказваме един ден така ще ви шамаросаме че да си знайте детското легло

70

един турчин

преди 11 години

Абе вие българобастуните напълно сте изтрещяли. Както е казал бай Тошо, вие сте един болен народ. Защо си мъчите *** тикви, за неща, за които не ви стига акъла? Гледайте собствената си държава и спорете за нея.

69

до 86

преди 11 години

Ленче Ленче само ти е хубаво името Ленче!Изглежда комунистите почнаха да пишат глупости,и недейте забравя САЩ,Великобритания Германия и още няколко са зад Турция!За какво мислиш че е създадена НАТО и с изминал ден все по-мощна става:)

68

Елена

преди 11 години

Да, това е така, руската армия е много по-силна от турската, дори и без да използват ЯО ще ги унищожат за нула време.

67

БАЧКАТОР

преди 11 години

Докато руснаците подкрепят Асад, турците само ще лаят но друго няма да посмеят да направят! Знаят и ...помнят руснак как бие ! България трябва да заебе цялото говняно НАТО и да се съберем с Русия. Друга оправия няма за нас.

66

Елена

преди 11 години

"Башар Асад отбелязва още, че снарядите от Сирия, паднали на турска територия, може да не са били изстреляни от сирийската армия, а от бунтовниците. По този въпрос сирийската страна е предложила на турските власти да бъде съставена комисия, но предложението й е било отхвърлено."Хмм..след като не желаят комиси това означава, че сирийските терористи са ги изстреляли или самите турци сами са си ги изстреляли.

65

Елена до 81

преди 11 години

А Китай и Русия могат ли да ви изпепелят за пет минути от калртата или ще им отнеме по-малко време...колко интересно..турция тръгнала пък сега да "мачка" България, Сирия и Иран..

64

Елена

преди 11 години

Аз съм напълно съгласна с човека написал 64-ти пост. Всичко е казано-точно, кратко и твърде ясно, дори иза свръхзаблудените хора, който не е съгласен с него, означава, че е марионетка на управляващото ни протурско правителство.

63

до 78

преди 11 години

мой човек никога няма да успеете да разделите един народ по религия турците са сунити и шиити за какви права говориш?Първо вие трябва да дадете права на етническите турци,помаците,македонци,румънци и тогва ще приказваш.До кога България ще крие етническите общности,и как така вече милиони полуроми се пишат на българи?

62

Turk

преди 11 години

Хей *** за какъв Иран говориш бе, та вие заедно с Иран + Сирия за дисерт ще ва смачкаме за една седмица...Турция е наследница на Великата Османска Империя която се е разпрострирала на три континента бе ***..

61

Анонимен

преди 11 години

ево , да не ти излезе скоро късмета любовта ти да стане споделена и да посрещаш у дома си 15-20 сирийци и да ти останат на гости за неопределно време

60

Анонимен

преди 11 години

***, кои сте вие `ние` ? щото аз например не съм с асад . и въобще ти някога живяла ли си в тази страна че да имаш обективно мнение по въпроса ?

59

Сладкар

преди 11 години

Асад го разбра RдоГаньо, а в България пасти ядат!

58

Анонимен

преди 11 години

ще живее Иран когато ние турците му позволим,или че играят по нашата *** или ще ядат бой персо-индийските ***

57

Ева

преди 11 години

Асад ,Не се предавай ,ние сме с теб!!!

56

Анонимен

преди 11 години

Нека да си приказва Есад вече дните му се преброени,и никой умен няма да вярва на човек който избил 50 хил.души,плюс още толкова са изчезнали!Турския народ мнозинството е сунити и доста от тях са и шиити,но стане ли въпрос да застраши някой турския народ независимо кой е тръгват напред.От турските шиити и на Есадчо разликата е от Земята до Небето

55

jivak

преди 11 години

Vsichki znaqt kakuv shte bade kraq na Assad... izglejda kato na Kadafi.A za Erdogan badeshteto shte pokaje no nikoga nqma da bade kato na Assad.Erdogan ima veroqtnost da se zapishe v istoriqta do Kemal Mystafa Ataturk,shtoto i Ataturk i Erdogan spasiha Tyrciq v razlichni vremena.

54

Анонимен

преди 11 години

да се бият на вас какво ви пука ?

53

Анонимен

преди 11 години

Войната е лошо нещо, както и религия за политически цели. Държавите също разделят.Светли са идеите за обединение.Миналото няма да се върне,това е повече от ясно.

52

Анонимен

преди 11 години

минаха вчера изборите в сащ и днес вече се почна наново с пропагандата .