88

Doko

преди 11 години

Реват червените атакисти. Усещат, че повече парламент няма да видят. Винаги Доган, но никога за тия ***. Доган поне никога не е бил комунист и милицонер. Това е факт, от който *** винаги ще злобеят. Само с история и асфалт не се живее.

87

Ат. Буров

преди 11 години

Тия пак се наговориха (дпс, вмро и атака). Набилжават избори?! Не им се връзвайте, игнор тотален и за трите издънки на ДС!

86

Анонимен

преди 11 години

ПАРТИЯТА ДПС НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБЯВЕНА ЗА НЕКОНСТИТУЦИОННА, ЗАЩОТО НЕ Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, А Е -ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ. ТАМ ЧЛЕНУВАТ МНОГО БЪЛГАРИ, КОИТО СЕ БОРЯТ ЗА ПРАВА И СВОБОДА. НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ ИЗЛИШНО И НЕ ВЪРШЕТЕ МРЪСНАТА РАБОТА НА БОЙКО, КОЙТО САМ ПРИЗНАВА, ЧЕ УЧАСТИЕТО МУ В ПРЕИМЕНУВАНЕТО Е ЕДНА ОТ НАЙ-СВЕТЛИТЕ СТРАНИЦИ В БИОГРАФИЯТА МУ.

85

Chiko

преди 11 години

Тия псевдонационалисти атакисти нямат ли срам да се показват. Благодарение на тях се крепеше това комунистическо разсипническо управление. Такова кожодерство никога не е било. БСП и Доган заслужават да уравляват, защото макар и с вотовете си на недоверие се опитват да изхвърлят това комунистическо управление. Тия номерца на воленовците няма да минат. На изборите са аут.

84

Анонимен

преди 11 години

ТО ГОЛЯМ ВЪПРОС СТАНА С ТОЗИ ГЕН.ДЕЛОВ- ВСИЧКАТА МАРА ВТАСАЛА, САМО РАЗДАВАНЕТО НА НАГРАДИТЕ НИ Е КУСУР. ВОЛЕН ДОКОГА ЩЕ ИГРАЕ ТЕЗИ ИГРИЧКИ ?

83

Doko

преди 11 години

Каквото каже Доган-това ще бъде-елементарна аритметика е, колкото и да не им се иска на някои партийки, които нямат шанс повече да са в парламента. Освен това Доган е най-големият политик. 4 години, когато управляваха с БСП получавах добра заплата, нормален стандарт и не живеех като скот. Ще си го преместя фара от другата страна на борда, Доган ли не ме управлява или не, стига да живея добре.

82

Rado

преди 11 години

Поредните простотии. Пореден опит да се избяга от проблемите на деня-мизерията до която ни докараха, парите от банките че ни обраха. С две ръце за Ахмед Доган, но никога повече за комунисти и крадци.

81

Анонимен

преди 11 години

ЕДИН МАН,ГАЛ РАЗИГРАВА ЦЯЛА ДЪРЖАВА

80

Анонимен

преди 11 години

КЪДЕ ИМА ПОДПИСКА ,ИСКАМ ДА ПОДПИША И АЗ

79

Наблюдател

преди 11 години

Ето ви сериозен повод за иницеиране на Референдум - "Да се изгони ли А.Доган от Парламента за антибългарска пропаганда?"

78

Ха ха хааааа

преди 11 години

Това е най умното нещо което са направили някога от атака и вмро. Дпс по всякакъв начинцелят да разединяват България.

77

пенсионер

преди 11 години

Догановци не могат да бъдат изгонени от НС. Докато бълг. турци и помаците(за съжаление) гласуват като един за тази предателска клика.Единствено е да им намалим влиянието.Това направи Б. Борисов (ГЕРБ)-не го харесвам, но няма как (ония от тройната коалиция са всичките предатели- турчин, украинец, и мадритско ***).ДПС прави това, което каже Турция - трябва да си сляп за да не го видиш. Каракачанов и Сидеров искат да влязат в парламента-очевадно! Не са алтернатива - на агенти не се вярва.

76

Анонимен

преди 11 години

от трите на-дългото за тях

75

Тъп

преди 11 години

Получавате заплати колкото да не умрете от глад и то който намери работа.Бащите и майките ви с мизерни пенсии.Здравеопазването в колапс.Селското стопанство в агония.Социалната политика никаква я няма.Образованието без субсидии и т.н и т.н.....Но най големия проблем се оказа "нов прочит на Балканската война"...Ами да се прочете като искат. Да им се ДОКАЖЕ и ПОКАЖЕ ,че не са прави.Както са казали УМНИТЕ хора:" Пред фактите и Боговете Мълчат" какво остава за псевдо полу такива.Ама нееее...На кой му дреме за балканската война. Екшън да има.

74

koko

преди 11 години

Какъв сокол е тоя мошенник !Не ни трябват такива *** !

73

Анонимен

преди 11 години

Добре е ако Доги не влезе в Парламента,но гербаджиите пак ще предадат фронта.Тях ги командват отгоре,и те нямат собствено мислене и политика.Не виждате ли,че днеска кажат едно,утре друго,после трето.Това означава,че отвреме-навереме някой си позволява да има собствено мнение и да взима собствени решения.Така че Доги ще бъде подкрепен от ГЕРБ.

72

юнак гюро

преди 11 години

Доган пак наля вода в мелницата на "националистите". А те за за кой ще работят ще видим по време на изборите и след това. Явно все още хващат дикиш такива евтини номера , с каквито работят простия народ вече 23 год. А кои са тия които ни манипулират ще разберете като си спомните кои ни управляваха до сега и как се коалираха :)

71

Кънчо от Факултето

преди 11 години

До АнонименНашата изстрадала родина ако продължава да съществува по сегашния модел ,жална ни майка. . . .Защо?1.Елитът на нацията се изселва на запад.2.Пенсионерите се увеличават,въпреки огромните грижи ,които полагат за тях днешните управляващи./разбирай за техния геноцид/3.Раждаемостта е почти нищожна.4.*** основно и донякаде турците бележат висока раждаемост.Е,отговорете ми с този модел до къде ще доведем жалката ни държавица?Хайде разни псевдонационалисти-лапачи на народна пара.

70

ЗОРО

преди 11 години

Не можем да Ви позволим (ДПС) да правите държава в БЪЛГАРИЯ !!!

69

Анонимен

преди 11 години

Българските политици с малки изключения мълчат. Не е чудно,че преди време турското робство беше наречено османско присъствие. Насилственото потурчване, кръвта и сълзите на поробения народ, сигурно и тях ги е нямало. Скоро Доган ще вземе да напише и българската история и ще определи нашата Освободителна война и решенията след нея за невалидни и извън закона. Българските мюсюлмани са честни и работливи хора,но Доган не представлява техните интереси.Той и ДПС са вредни за България.