127

пешо до 133

преди 11 години

щом кумонистите пищят, значи правителството е на прав пътте друго незнаят само да мрънкат и да казват кой какво не е направил, щото те правят чудеса само немога да разбера защо хората мрънкат ББ да им вдигнел заплатите, абе хора вие държавни служителе ли сте, заплатата ти я вдига шефът на фирмата в която работиш

126

румен221

преди 11 години

144-ти,НЕ СИ ПРАВ...- ТОЙ СИ Е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ, НО ОЛИГАРХИЯТА МУ РАЗРЕШАВА САМО ДА РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИ...- ЗА ДРУГОТО СИ ИМА ДРУГИ ХОРА...

125

политбюро

преди 11 години

Всеки който не харесва сегашните да знае че има и по-лошо. Така се прави демократичен избор - от страх , нали? Тръпнем в очакване в следващия мандат да слушаме за сер гей и *** му и чакаме 5лв увеличение на заплатите след 35% инфлация и хиляди лентички напоени с нашата пот.

124

Анонимен

преди 11 години

Безспорно Бате Бойко се доказа като най-великия строител и откривач. Само дето ние си стоим без работа и доходи.

123

гражданин

преди 11 години

Тази негова позната "точи" държавата със социални защото и се позволява.И никой не го попита какво се прави в тази насока,щото наистина да се помага само на най-нуждаещите се?Вижте физиономиите на ББ и ЦЦ-типични мутри,които с помощта на мощните групировки се опитват отново да яхнат българите за още 4 г.,които за разлика от другите народи в ЕС търпят да ги мачкат.Дано тези,гласували за ББ да се освестят.

122

учуден

преди 11 години

Всичко ми е ясно само не разбрах кога работи като по цял ден е да открива някоя барака.

121

Анонимен

преди 11 години

Този работи в отбора на Тигрите и държавата му плаща да реже ленти !

120

румен221

преди 11 години

116-ти,Тотално си заблуден...1. Макростабилността се дължи на валутния борд, а не на ГЕРБ...2. За три години ГЕРБ спря развитието на България и унищожи дребния и средния бизнес - това е АНТИЕВРОПЕЙСКО...3. Няма осъден за магистралните грабежи, няма осъден за разстреляния арестант в Перник, а всички търгове са демонстративно НАГЛАСЕНИ - като ГЪГРИЧАВИЯ БОБ ИЛИ ЦЕНИТЕ НА ЛЕКАРСТВАТА...4. Няма спрени фондове - в ЕС обмислят ДА ГИ СПРАТ СЕГА...!!!5. Свръх инфлацията, както и последвалата стабилизация беше предизвикана ОТ ВЪН С ЕНЕРГИЧНА СИНЯ И ЧЕРВЕНА ПОМОЩ за да може ДС да ЕКСПРОПРЕИРА СОБСТВЕНОСТТА В БЪЛГАРИЯ- ТЕЗИ, СА ОНЕЗИ ДЕТО ИМ ВИКАМЕ СЕГА ОЛИГАРХИЯ!!!А на Костов му стигнаха онези 12% от ТЕЦ-Мариците

119

Bob

преди 11 години

13 И да накараме Тиквата да попълни обратно държавния резерв...Това да не е някакъв гейберастки протест , че да не идвам

118

Анонимен

преди 11 години

Луд умора няма.

117

попа

преди 11 години

към младите и умни / терминал 2/ това е спасението ви/иначе ставате продавачи в хранителни и за дрешки магазини/

116

Всички сме зад теб

преди 11 години

Не се страхувай от Станишев и от Путин, пожарникарю! Всички сме зад теб на изборите. За да те изритаме!

115

Аааа,не така!

преди 11 години

По-добре да не идват избори,та да продължим безпрепятствено да продължим да източваме ДДС,както при Дянков,да си възлагаме на поразия обществени поръчки и да назначаваме свои хора в съдебната система,за да не ни пипат,напук на Европа.

114

спонсор на МВР

преди 11 години

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, другарю Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

113

Анонимен

преди 11 години

Че са крали е ясно, но за 4 години ни един в затвора. Значи не са крали или просто нещо друго става. Само си приказват. Ловенето на бандитите е разчистване на територия, която се завзема от наши хора, които след предаване на властта ще се развихрят. Както е казал поетът: и тия и ония са маскари... Не се плашете братя, турския ток идва и няма опасност от свещи, само ми провалиха бизнеса, а аз кандидатствах за евро субсидии.

112

Анонимен

преди 11 години

"България стои добре на фона на другите държави. На първо място дължим това на българския народ заради неговите лишения. А на второ място е политическата воля на правителството", изтъква премиерът.Колко лицемерно е това? С политическата воля България е с най-ниски заплати при средни и по-високи от европейските цени + всички дъна в класации и проучвания.

111

Анонимен

преди 11 години

Браво на ББ, ЦЦ и ГЕРБ, те върнаха доверието на хората в държавността. Факт. А това, че тъпите кухоглави комуноиди ежедневно плюят правителството и Борисов, показва само едно, че държавата ни се управлява много добре, щом червените крадци толкова недоволстват! И ако ГЕРБ продължават с проевропейската политика, която сега водят при пълна прозрачност на управлението на държавата, то със сигурност ще спечелят още няколко поредни мандата, въпреки непопулярните мерки, които са принудени да направят. А червените кратунковци нека си лаят, важното е, че България се превръща бавно, но сигурно от посткомунистически тъмен балкански мафиотски субект в истинска европейска държава!

110

цъъъсс

преди 11 години

не вярвах че има хора дето казват на бялото черно/ но съм се излъгал/

109

Туроператор

преди 11 години

Искате ли да гледате безплатно порно директно и наживо?Забравете платените реклами и канали.Гледайте всеки ден директното предаване от парламента.

108

работещ

преди 11 години

Какви инвеститори идвали след като официалната статистика сочи отлив на такива, увеличаване на безработицата,липса на икономика и работни места.ББ създава у хората грешното впечатление,че държавата върви напред.Европа го "хвали",защото българите не скачат като гърци,испанци,за да си търсят правата.Нали сме уж с най-ниски данъци-къде са големите инвеститори?В евр.д-ви има нулев или минимален данък за детските неща,лекарства и пр.,а тук мафията е хванала хората за гушата и не им дава да дишат.