25

кк

преди 11 години

тея от герб докато не съсипят всичко направено преди тях, няма да мирясат

24

22

преди 11 години

От 100 коментара може да има един интилигинтен......на някой дето найстина е разбрал кво се случва....

23

Анонимен

преди 11 години

Тоя сбъркан ЕС кво се ежи.Тея като построят толкова магистрали и метро,колкото има в БГ тогава да се обаждат и да дават акъл.Аман от кибици западняци.Съдия Марковска си го каза честно и откровено:"Аз спазвам върховенството на закона"С некакви имоти в центъра на София и морето се била сдобила,това толкова голем проблем ли е.Кажете кой тогава ще се натиска да става държавен служител и политик,ако не може да се сдобие с няколко имота поне или да участва в некоя корупциона схемичка???

22

до 23

преди 11 години

Ако си обграден от люзъри,които по цял ден дремят пред компа и се оплакват колко са зле,вместо да си намерят работа-вероятно е така.Аз не се оплаквам нито от липса на работа,нито от ниско заплащане.Просто има доста ревльовци дето все някой друг трябва да им е виновен и да оправдават собствения си мързел и некадърност.Като толкова им е писнало,защо не идат ,,навън'' ,там да видят как се бачка,но съм уверен ,че и там ще се провалят.Не е като по времето на Живков-да лежиш и да ти плащат.Съжалявам в

21

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 18 Не ЕС избра Боко, а Бай ***....

20

До 21

преди 11 години

Абе пич; я обясни тук кой на кого какво е спрял?ФОНДОВЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ГИ ПУСНАХА ЗА ПРОГРАМЕН ПЕРИОД ДО 2013 ПРЕЗ М. ЮЛИ. А ГЕРБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ...ОЩЕ ПЛУГЧИЕВА БЕШЕ МИНИСТЪР....Аман от гнусната лъжа повтаряна постоянно от хераковския свинар.Бе вижте някой стар вестник оттогава и после говорете глупости.МРИ ОТ СТУД И ГЛАД ТАЗИ ЗИМА, ГЕРБЕР. С ИМЕТО НА БОЙКО НА УСТА!!!!

19

вас

преди 11 години

НЕНАВИЖДАМЕ ГРОБ ИСКАМЕ ПРОМЯНА И АЕЦ БЕЛЕНЕ ДА СЕ СТРОИ

18

Анонимен

преди 11 години

До до 8 Те и ГЕРБ са от квотата на ДПС и БСП, само виж кои фирми печелят тлъстите държавни поръчки - същите които и при предишните, човека платил "хидроложкия хонорар" получи сладка концесийка от ГЕРБ, медиите на ДПС се сцепват да хвалят Боко... А ти си мисли че има промяна...

17

Анонимен

преди 11 години

За платените писачи на Сергей,сигурно вече има и нощна смяна,защото обикновено по това време се укротяваха ,а сега гледам-доста са се активизирали.Най-подхожда на БСП да си сложат емблема с хипопотам-колкото повече потъва,толкова повече си отваря устата.Спряха им всички европейски субсидии заради кражби,окрадаха Еврифиндовете,но те май са късопаметни и реват ли ,реват.По времето на Гея не са спирали да размахват пръст,но сега-видите ли..В Румъния комунистите дойдоха на власт и им спряха парите.

16

медии на мафията

преди 11 години

Германският посланик обвини в. "Монитор" в цензураМедията орязала критичните му оценки за българската медийна среда

15

опозиция

преди 11 години

Поредното рядко дето го изходиха с избора на съдии. Вече мирише та се не трае.

14

Анонимен

преди 11 години

Боли ме какво дрънкат от ЕС, нали те избраха БОКО за новия месия, догодина пак ще аранжират нещата, пък и каква Европа е тука бе?? Ела Ромпой с 250 евро да живуркаш тука бе изверг, няма да ти стигнат и минерална вода, тука съвети трбва да ни дават от Сомалия и Мадагаскар, където заплатите са сравними с нашите !!!

13

Анонимен

преди 11 години

К'во да стъпваме на криво повече, ние сме затънали до шия в престъпност.Мафиот N1 e "Мин. Председател".. какво въобще стигнахме то тук...

12

до 8

преди 11 години

..но не са спирали пари от еврофондовете ,както по времето на СерГей-нали?...Впрочем до сега съдиите бяха от квотата на БСП и ДПС-видя се какви ги вършеха.Сега ревете още преди новите КС да са взели и едно решение,нещо бягате пред топката.....

11

Анонимен

преди 11 години

КАКВО ЛИ ТРЯБВА ОЩЕ ДА СЕ СЛУЧИ И КАКВО ЛИ ТРЯБВА ОЩЕ ДА МУ КАЖАТ НА БОКО , ЗА ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ НЕ САМО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ НЕ МУ ВЯРВАТ?

10

Ей,умник

преди 11 години

До ЯСЕН После ще пратят осеменител да ти направи деца !

9

сиганин с хинтернет

преди 11 години

само неразбрах тоз пръст среден ли е бил

8

Алов

преди 11 години

Среден пръст ли ни размаха?

7

Дядо Петър

преди 11 години

Защо бе, червената ни мафия само се окопава.А тоталитаризмът вече отдавна се е завърнал.А НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ЧАКАМЕ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ДА НИ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ.ВМЕСТО ДА ВЗЕМЕМ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ СИ.ДОКОГА?

6

ЕВРОПА

преди 11 години

БЪЛГАРИ, ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК НА ТИКВИТЕ!