47

Анонимен

преди 11 години

BRAVO GERB !!!

46

Анонимен

преди 11 години

Браво. Това изказване наистина беше отвратително. Може ли да нарича момчето "селски ***" по централните новини на най-гледаните медии. То бива, бива, ама това изказване прекрачи всякакви граници. Особено от длъжностно лице.

45

Анонимен

преди 11 години

Ако знаете по изборно време какъв летеж на Тикви и физкултурници ще има....

44

Анонимен

преди 11 години

За говорителка на някой катун да става разбирам но за полицията???

43

Анонимен

преди 11 години

Това за "пред хората" ... След около 6 месеца тихомълком ще бъде върната от съда на старата си службица. :D

42

Анонимен

преди 11 години

Хахахаха излетяла ама пак ще кацне -само че нито Цветанов нито Борисов ще и плащат обезщетенията като я върне съда на работа -а вие данъкоплатците! Голия популизъм го оприличавам на един гол г*з -такъв какъвто е и онзи селския *** автор на въпросната снимка !!

41

Анонимен

преди 11 години

Когато един човек е етичен и одухотворен, колкото и некрасив да е, не е грозен. Тази жена на снимката, обаче, с нейния стил на говорене и излъчването си не е никаква симпатична "калинка", а е "*** селски" .......... (изтрито поради автоцензура - да не ме осъди ;) "калинката")

40

ПИСАНКА

преди 11 години

ЕХ БОЖЕ, БОЖЕ, АМАН ОТ БОЖИИ ВЕРЕСИИ! УФ, МОЖЕ ЛИ ТЪКВЪЗИ СЕЛКА МУЦУНЕСКТА ТЕТКА ДА Е ГОВОРИТЕЛКА!!?? Ъ МИ КАЖЕТЕ СЕГА ...ПЪК И СЪС САМОЧУВСТВИЕ - ОБИЖДА КАТ НА СЕЛСКИ СЪБОР...ГАДОСТ

39

dsa

преди 11 години

Защо ли ми се струва, че съвсем скоро ще намерят подходяща работа за тая бойкова помазаница? Но както и да е, поне замазаха резила от родното Милиционерство.Но! Интересно ми е, какво става с трите спящи прелести, дето сънуваха сладко в патрулката? За тях ни вопъл, ни стон... Нали знаете, че няма държава в никой от съществуващите светове, в която тези хубавци да продължават да са служители на Полицията?

38

Даси

преди 11 години

Много скоро съдът ще я върне, дори обезщетение ще и платят.

37

Анонимен

преди 11 години

Ба ,че тая само заради физиономията е трябвало отдавна да бъде уволнена и да мете улиците.Въпреки, че тогава какво правим с министъра?Ами премиера?Не е лесно, не е никак лесно.

36

Анонимен

преди 11 години

GAME OVER за прасето с голямото самочувствие

35

stef

преди 11 години

г-н Цветанов,не става въпрос за "недопустими квалификации като служител на МВР към български гражданин и заради уронване престижа на ведомството" ,а за арогантноста и липсата на морал от страна на спящите полицай.Г-н Цветанов не проверки и беседи за установяване на обективната истина по случая- тя е ясна, спят. срам и за МВР и за пагона.спящите ще продължават ЗДРАВО ДА ТОРМОЗЯТ ЧОВЕКА,ако сте морален и честен Г-н ЦВЕТАНОВ трябва уволнения на самозабравилите.Дано доверието бъде възтановено.

34

Анонимен

преди 11 години

абе народе, като я гледам тази Калинка - от нея ПО-ПРОСТА НЯМА и тя работи в МВР пази боже България от такива калинки.

33

Анонимен

преди 11 години

Истината е че екипа на Тиквата в цялата страна са парашутисти ! Крадат като за световно , онзи в Монтана , обласнтния на Варна и много други които не са изгърмяли като бушони все още . Лъчо "мозъка в тоалетната " стана за смях преди време , сега тая ...За какъв нов морал ми говореше Боко , като той е по-зле и от тройната ламя ?

32

Безработен

преди 11 години

А какво стана с юнаците спещи в колата !!! Какво пак ,с уволнението на една *** , прикривате други трима негодници и нехранимайковци , та да ги издържаме и тях !!! Писнало ми е да храня МВР , и да гледам как се държат като господари на вселената ....жалка ,комунистическа ,необразована пасмина !!! Цветанов ....тиси следващия !!!

31

до 40

преди 11 години

Аз нещо не припомням такива издънки тогава. Мое да са били всякакви, но поне калинките бяха дефицит.

30

калинки на мушката

преди 11 години

Калинки нон-стоп - гарантирано от ГЕРБ :) --Лошо няма, но ГЕРБ ги отстрелва калинките, докато ДПС и БСП си ги къткаха червените *** и никой нищо не смееше да им направи.

29

Ужас

преди 11 години

Таа ли вика на хората селяни

28

Братя Грим

преди 11 години

Прасе-аташето отлетя, остават трите спящи прасенца.