253

до 317

преди 11 години

мила кифло, ти сутринта изпи ли си гинко билобата?! явно не, понже не си спомняш за 10 божи заповеди, я отиди да си ги припомниш и тогава се върни да бръщолевиш тук *** си изблици на блондинизъм.

252

БАЧКАТОР

преди 11 години

ВМРО и Атака заедно обединени, една мечта на път да стане реалност. Националисти, помнете завета на хан Кубрат ,бъдете единни за да бъдете силни!

251

сура АЛ МАЙДА 73

преди 11 години

Неверници са онези, които казват: Аллах, това е третият от троицата. А няма друг Бог освен единствения Бог. И ако не престанат да говорят това, болезнено мъчение ще сполети неверниците.-------------------------------------Една агресивна религия, която не признава другостта! Това е религиозен диктат=фашизъм!

250

Анонимен

преди 11 години

чели сме за исляма, само че тези с брадите, не умеят да четат, нито говорят арабски, нито турски. те вярват на това, което им се каже. то и в библията пише, че 'земята е кръгла и виси в нищото', ама едно време някой не е чел и инквизицията решила да гори галилей. аз не оспорвам какво пише в корана или библията, оспорвам овчите мозъци на *** - талибани от пазарджик, които не могат да си кажат името, да не говорим да четат коран, и то в оригинал!

249

до тео 297

преди 11 години

дето обяснява, че помаците били отделен народ и всичко под ст. планина било винаги талибанско. Алооооо, ,самоков и кюстендил, както и банско са в южна българия, също бургас, стара загора и пловдив. струва ми се, че калофер, калрово и батак също да не изброявам. *** там да обясниш на хората, че са коренно талибанско население и на другия ден през *** те ще може да се наблюдава Луната с невъоржено око!

248

Анонимен

преди 11 години

националисти протестирали, а сложили снимки на милиционери :)

247

Анонимен

преди 11 години

Стига сте се кланяли на турци, ислямисти и т.н., ако не ви харесва да живеете в България, прав Ви път. Ако Ви харесва, ще се съобразявате с установените порядки ...

246

ДО 307

преди 11 години

РУСКО РОБСТВО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КРЕМЪЛСКИ *** *** НЯМА.РУСКОТО РОБСТВО Е ЗА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ.АГЕНТ САВА Е ЕТНИЧЕСКИЯ КОЗ НА БОГАТИРА ЛИЛИПУТИН.ВСИЧКИ ВЪЗРОЖДЕНЦИ СА МРАЗИЛИ РУСИЯ,КОЯТО В СЪГЛАШЕНИЕ С ВИСОКАТА ПОРТАЕ НАХЛУВАЛА В ДНЕШНИТЕ ПРЕДЕЛИ НА БЪЛГАРИЯГРАБИЛА,ПАЛИЛА,УБИВАЛА И ЗАВЛИЧАЛА ПО ДВЕ ТРИ ХИЛЯДИ СЕМЕЙЙСТВАС КОИТО Е ЗАСЕЛВАЛА ПУСТЕЕЩИТЕ СИ ЗЕМИ И КАТО КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ ГИ ЕПРОДАВАЛА,КАТО ***.ФАКТ,КОЙТО ЧЕРВЕНООКИТЕ СПИНИШЕФЦИ НЕ ВИЖДАТ.

245

Анонимен

преди 11 години

Какво си мислите като чуете излям. Всеки вдднага се сеща за изродщини, камикадзета, рязане на глави и други античовешки действия. Исляма е зло, исляма учи на мъст и тероризъм. Това не е религия, това е някаква злокобна секта. ПП. Организации като хелзинкския комитет и други подобни глупости да се хващат и да си отиват от тука. Ние не искаме Европа, защото Европа не иска нас. Използват ни за да не плъзнат *** и ислямистите, да си стоят тук.

244

до 305

преди 11 години

Казва се "да вдигне", така е правилно на български. Освен това и дори "Путин да вдигне турците срещу нас", то за кои "турци" говориш за гражданите на Република Турция, за "етническите турци", живеещи на територията на Република България, за помохамеданчените българи или за турчеещите се ***?! И второ, дори да вдигне някои, от тези които наричаш "турци" живеещи на територията на Република България, то ние къде ще сме?!

243

Панаира

преди 11 години

Пореваха като магарета "националистите" и като забелязаха че никой не им обръща внимание на магариите се разотидоха.........

242

КРЪСТОНОСЕЦ

преди 11 години

ВОИ ЩО МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ЩЕ НАДАДЕШ ВОЙ ?!

241

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

ISLYAMA ,UNIZMA , NACIONAL FACHIZMA CA BITI KARTI .

240

ВОИ

преди 11 години

Булгур-*** българин -остатък смеска *** булгуристан

239

Националист

преди 11 години

Бъдете още по - агресивни драги ислямисти, туркофили и българомразци. Дайте повод и шанс на българина да се събуди.

238

ТЕО

преди 11 години

ОТ СТАРА ПЛАНИНИА НА ЮГ Е БИЛО И ЩЕ БЪДЕ ТЕРИТОРИЯ НА ИСЛЯМА, ПОМАЦИТЕ СА КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ ТАМ! И ПОНЕЖЕ БАЙ *** Е МНОГО УМЕН, ЗАТОВА ДЪРЖВАТА Е НА ТОЗИ ХАЛ - МИЗЕРНО ОБРАЗОВАНИЕ И СОЦ. СИСТЕМА, ***, ВСИЧКО Е РАЗВАЛИНА, ЗАСТАРЯВАЩО И ПРОСТО НАСЕЛЕНИЕ, ЛИПСВАЩО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО!!!

237

bokluk ВОИ

преди 11 години

Никога злото не може да победи! А вие, ***, сте злото! В това няма никакво съмнение! И се разкарай оттук, че вониш на първичност! Тук е свещена земя на великите БЪЛГАРИ!-------------Не посягай към твърдото, за да не го усетиш!

236

Неутрална до 261

преди 11 години

Напиши всичко,което искаш примерно на Microsoft Word,после копирай и постави на коментари и,,готово.

235

ВОИ

преди 11 години

И този ден ще дойде булгурино засега спи спокойно робе

234

румен221

преди 11 години

ПОПИТАЛИ РАДИО ЕРЕВАН...КОЙ Е НАЙ-КЪСИЯ ВИЦ НА ДЕНЯ... РАДИОТА ОТГОВОРИЛО...:- "СДС Е ПАРТИЯ..."