202

Анонимен

преди 11 години

Абе аланкоолу! За казаното от поредната ви Калинка, Прокуратурата досега трябваше да е повдигнала обвинение за обида, защото тя изпълни текст от Наказателния кодекс и подлежи на глоба от страна на Държавата! Щял да проверява - какво ще проверяваш бе, некадърник герберастки! Пък теб ако знаеш какво те чака догодина .................... по-добре се гръмни още днес!

201

pele

преди 11 години

пращаите я на борсата дебелата говорителка

200

Анонимен

преди 11 години

куките са ***. Слузест мазен ***.

199

stef

преди 11 години

г-н Цветанов,не става въпрос за "недопустими квалификации като служител на МВР към български гражданин и заради уронване престижа на ведомството" ,а за арогантноста и липсата на морал от страна на говорителя на ОДМВР-Варна Калинка Пенчева и спящите полицай.Г-н Цветанов не проверки и беседи за установяване на обективната истина по случая- тя е ясна,а уволнения.Дано доверието бъде възтановено.

198

Читател

преди 11 години

До Smurf Половината ще получат инфаркт, а другата половина - инсулт!

197

Анонимен

преди 11 години

Тея, от ГРОБ, мечтаят за времената на болшевизма. Хем да си оклеветен и невинен, хем да те вкарат в районното за малко съвети, а после ще разследват кво е станало.Ми с 1 милиард бщджет толкова! *** с него акъл не могат да си купят, еле па тоя на снимката!Вся власт советам (разбирай ГРОБ).

196

Анонимен

преди 11 години

MVR PARVO DA POGOVORI SAS SLUJITELITE SI I DA SI PO4ISTI DVOR4ETO OTI E MNOGO USRANO

195

Smurf

преди 11 години

Интересно какво ще стане ако вземат да въведат наново в МВР сутрешния строеви преглед и покриването на физически нормативи от целия личен състав.

194

Анонимен

преди 11 години

До dragonflyПочивката от 30 мин. при работа на 12ч. смени в МВР е регламентирана с необходимите нормативни документи. Лошото е,че МВР Варна се излагат с непрофесионален подход,към такъв сериозен случай! Вместо да обяснят публично на всички заинтересовани какво и защо се е случило така,те са се доверили на видно некомпетентна и неподходяща за случая и длъжността личност,със спорен морал , образование и манталитет анти жена приличаща на героинята от Мъпет шоу - мис ПИГИ !

193

dragonfly

преди 11 години

Абе , а защо за спящите нищо ? Няма ли един нормален офицер да ги накаже за неизпълнение на служебните задължения? Ама те от ВИФ са така ....Пак за тях гласувайте , рая !

192

Анонимен

преди 11 години

Ако беше в Германия тая щеше да си е подала сама оставката !

191

Анонимен

преди 11 години

От дългогодишните ми наблюдения съм стигнал до извода,че ръководителите на различни ведомства,избират или назначават на длъжност"говорител" или"връзки с обществеността и медиите" лица,които са огледален образ на самите тях,прокарват тяхната политика,защитават и налагат в обществото модела на мислене и поведение на собствените си ръководители.Така,че тази не ме изненадва много,особен след като се разбра,че е изключително близка до ГЕРБ,Боко е кръстник на детето и,а по примера на Цецо е взела 2 ап

190

х10

преди 11 години

за каква проверка става дума? това ако се случи в Германия няма да има проверка

189

Анонимен

преди 11 години

Този Боян много започна да се вкарва във филми.

188

сър Уилям

преди 11 години

Ако не беше толкова трагично, щеше да е много комично.

187

Роданта полиция

преди 11 години

Преди дни премиерът Бойко Борисов нареди Пенчева да бъде уволнена затова че си е позволила "недопустими квалификации като служител на МВР към български гражданин и заради уронване престижа на ведомството". Министърът на ВР Цветан Цветанов обаче заяви в петък, че ще прецени какво наказание да наложи на своята подчинена. Г-н Боозов е бил поканен във варненското Второ РПУ ЕДИНСТВЕНО във връзка с дисциплинарното производство, образувано срещу говорителя на ОДМВР-Варна Калинка Пенчева, уточниха от пресцентъра на МВР. Целта на поканата е била днес той да разговаря с комисията, назначена в рамките на дисциплинарното производство и да представи позицията си като засегнат от изявлението на Пенчева ??. Събеседването с него като страна е част от процедурата за установяване на обективната истина по случая, заявявиха от МВР. Ама от пресата научаваме, че полицаите от 2-о РПУ-Варна са дошли да го поканят с ПОЛИЦЕЙСКА ПАТРУЛКА да отиде в РПУ-то, а не напр. с ОФИЦИАЛНА покана в централата на МВР в София ДА НЕ БИ ЦЕЛТА ДА Е БИЛА БООЗОВ ВЕДНАЖ ДА ВЛЕЗЕ В ПАТРУЛКАТА, а там каквото е имало да става, е отделен въпрос: я е могъл да напсува полицаите, я да се нахвърли върху тях и в отговор да пропищи куршумът. После: ами после куче влачи, диря няма - ВРС и ВОС щяха да оправдаят стрелеца. Граждани на РБ, уважавайте и се отнасяйте с доверие към родното МВР, ама избягвайте да се качвате в полицейските патрулки, че знае ли човек родните полицаи какво ни мислят!

186

Анонимен

преди 11 години

Да увеличат заплатите на полицаите, за да има и за хотел. Така в колите е малко неудобно. Между другото не знам дали има такава професия, при която сънят се заплаща и се счита за трудов стаж.

185

RISTI4

преди 11 години

NALI STE NAQSNO,4E NA GROZNATA GOVORITELKA NA MVR-VARNA, NISHTO NQMA DA I NAPRAVQT???????????

184

BABA VUNA

преди 11 години

BOKO, CVETANOV TE ,,RABOTI,,

183

Пърл Харбър

преди 11 години

Какво става в тая държава бе ??? Тези тъпани дето ни управляват много тоталитарно взеха да я карат вече...............аииии да им е.а ***...а мутренска........маи няма да дочакаме изборите !!! Браво на БОЯН-истински мъж !!!