210

Анонимен

преди 11 години

Тук чета абсолютно глупави твърдения на андроид феновете. Това не работело, онова не работело "нормален" конектор??? Каквото и да означава. Нямало мулти таскинг. Алоооо андройд *** хванете се научете малко бе! Това че вашите устройства разчитат на изкопирване не значи че подобрите трябва да имат вашето поведение!! Ограничените сте вие! Коментираите се андроид темите, очевидно е че от епъл нищо не разбирате! Спрете да бълвате своята глупост и запазете мълчание свити на дъното със своите евтини продукти!

209

Анонимен

преди 11 години

искаш съм го написал с Ж в бързината, поправям се преди някой да ме обвини в неграмотност

208

Анонимен

преди 11 години

Ти от къде разбра аз какъв сеъм, че искаж да натриваш носовете на "такива като мен"??? В БГ се мрази всичко, особено богатите хора, и не всички богати са престъпници и не слугувам на никого освен на себе си. Намерил съм начин да си изкарвам предоволни пари без да крада и да шмекерувам и пак един куп хора само ми правят сметка на парите. Подобни хора са достойни за искрено съжаление.

207

mindo

преди 11 години

Никой не злорадства. По скоро сме чули няколко епъл фенове да изказват неверни твърдения и сме се опитали да им обяснимче че са неверни. Те от своя страна са ни казали, че сме завистливи и глупави и т.н. Ситуацията, която описваш, ще бъде просто едно натриване на носовете на такива като теб. Голяма част от преуспелите в бг са престъпници.. Аз лично желая тази част от преуспелите да се срине.Ако ти не го желаеш - бъди здрав. Ако не го разбираш - ходи им слугувай. Аз лично не искам.

206

Анонимен

преди 11 години

do 232Акциите на Епъл са балон, няма злорадстване в това да изкажеш негативно мнение относно надуването на поредния такъв.

205

До Мишо

преди 11 години

А ти какво ще спечелиш от това, че Епъл ще тръгнат надолу, та така се радваш? Масово в БГ се злорадства и хората се кефят и искат някой преуспял да се срине. Именно затова всичко тук е в упадък, с подобни хора нищо добро не чака нас, а не Епъл.

204

Мишо

преди 11 години

229 е прав...огризката нищо добро не ги чака. :-) Това изобщо не са абракадабри, а съвсем разумен поглед на пазара. :-) Вече нямат уникален продукт, нямат технологично по-развит продукт и с това пазарно поведение е само въпрос на време, да загубят голяма част от пазарния си дял, във всички основни за тях категории, какъвто вече процес тече от известно време. :-)

203

Анонимен

преди 11 години

Apple уверено вървят по стъпките на Nokia... към затъване. За съжаление нищо добро не ги чака ако се "развиват" само в комерсиална насока и произвеждат безсмислени и супер скъпи продукти. Дизайнът и фойерверките няма да ги спасят.

202

Анонимен

преди 11 години

Малко факти за претендиращия за най добрия телефон в света:картите не работят блутут не работи корпуса е от евтин материал и се драска има розов ореол на снимки на които има слънце екрана е с резолюция 1130 х 648 в 2012 няма NFC няма сменяема батерия със заключена ОС няма мултитаскинг няма нормален конекторА копирайте ме *** епъл фенове с което да докажете нивото си :)

201

mindo

преди 11 години

Извинявай, колега, ама така и не разбрах каква нестабилност или сложност има в работата на да речем виндос 7(най - популярната ОС за момента). Отделен е въпроса, че картите за ГПС - а на майкрософт, както и техния софтуер за навигация се използва от едни от най - реномираните марки автомобили. А и Наби, мерси че ми разрешаваш ;). Благодарен съм ти и възнамерявам да ти издигна паметник(неръкотворен) :)) Ще постна линк като съм готов ;)

200

Анонимен

преди 11 години

Такива са андроид феновете. Няматфакти, нямат аргументи, няматдоказателства, блеят като зомбираниовце срещу всеки които им покажереалните факти доказващи как са сенабутали с китайски телефон сапунерка на цената на един истински китайскителефон.Знаят само да цъкат отрицателни вотовена всеки който им каже истината! Мразятвсичко по добро от тяхното. Най големитемразачи са. Сигурно и себе си мразят!Не се ласкай (ти ще се познаеш), тези твойте реплики съм ги чел, бълваш глупостта си постояно!

199

az

преди 11 години

до 223Вземай аЙфон, освободи света от непрежението си! 100% ще цъфнеш и вържеш след това!

198

do 222

преди 11 години

Пич това, че епъл феновете сте *** до такава степен, че ми крадеш репликите и ги изменяш леееко с две три думи в опит да изпъкнеш понеже не можете да измислите свои е очевадно, но за мен си е комплимент :)

197

Анонимен

преди 11 години

Аз имам HTC one X и съм много разочарован от софтуера и качеството. Разглеждах и Самсунг но тази евтина марка ме отвращава! Определено ще се преориентирам!!

196

Анонимен

преди 11 години

акива са андроид феновете. Няматфакти, нямат аргументи, няматдоказателства, блеят като зомбираниовце срещу всеки които им покажереалните факти доказващи как са сенабутали с китайски телефон сапунерка на цената на един истински китайскителефон.Знаят само да цъкат отрицателни вотове на всеки който им каже истината! Мразят всичко по добро от тяхното. Най големите мразачи са. Сигурно и себе си мразят!

195

Анонимен

преди 11 години

Моя айсифон е черен, белия е много гейски и затова го взех за жената.Лоялността към марката iPhone намалява, твърди проучване на Strategy Analytics сред потребителите на смартфона. По-малко хора вече искат да си купят следващия модел на iPhone, като подобна тенденция се наблюдава за първи път от появата на устройството през 2007 г.

194

Анонимен

преди 11 години

До НаблюдателЕEДай Боже, всекиму!

193

аз

преди 11 години

До НаблюдателЕEчестито!

192

0_0

преди 11 години

Я пък имам Верту :"-)

191

Анонимен

преди 11 години

Явно не можете да четете, а още по явно е и че не можете да разберете това, което четете. Говоря за Мак, не за iPhone, за какви кабели и договори ми плямпате. Аман от разбирачи. Един оня ден като видя, че съм с Мак почна да ми вика "ей човече, що така си се прекарал, знаеш ли за тия пари колко по-мощна конфигурация можеш да вземеш" хах. Как да му обясня, че Мак не се оценява в чиста хардуерна мощ, а в безпроблемна работа и най-вече леснота на ползване и стабилност. Но уви :)