378

Анонимен

преди 11 години

СРАМ СРАМ СРАМ

377

Babalu

преди 11 години

Къде е бай Тошо, да им излекува раните!

376

Освободителя

преди 11 години

Полковник Владимир Серафимов,Освободителя на Централните Родопи,Балканска война -1912 година-НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДЕВИЗА НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ-ОБЕДИНЕНИЕ НА ПЛЕМЕТО НИ.

375

хахахахаха

преди 11 години

е ся тивуняка да иде да откри е още една джамия,хахаха

374

Анонимен

преди 11 години

Много ясно, че като половината от гражданите са турци е пълна тъпотия да издигаш подобна кандидатура за почетен гражданин. И каква е тая простотия да се обявяват починали за почетни граждани? Питали ли сте човека дали иска да е почетен гражданин с цената на това да се създава напрежение между гражданите?

373

Уточнител5

преди 11 години

Нека се обединим срещу новия и много опасен враг, с когот Империята воюва вече 20 г....". Царят обаче отклонил поканата (такива покани отклонили и кралете на Сърбия, Босна и т.н).Резултатите са известни.Дано не преживеем историята отново... ЗА СВЕДЕНИЕ НА НЕСВЕДУЩИТЕ: Битката за България започна (вече и официално)!!

372

Анонимен

преди 11 години

НО, все още има някаква надежда: всички, които сме българи, да забравим поне в този случай партийните интереси и да се обединим в името на по-висшия интерес - БЪЛГАРИЯ. ПРЕДИ около 650 години в Търново при цар Иван Александър дошли пратеници от императора: "....брате во Христе появи се в нашите земи нечестивото Османско племе и много беди натвориха, завзеха много от нашите земи в Азия, а от една година вече владеят и крепостта Галиполи отсам проливите. Нека се обединим срещу новия и

371

Анонимен

преди 11 години

В България има вече над 3000 джамии, на много места и по две! Питах един кмет на едно село в балкана, където живеят само амуджи, защо им е втора джамия, а той отговаря: Не ни е необходима, тя и в едната влизат хора само при погребение, но като ни дават парите за строежа и като искат, кво да прая. Извода е, че роенето на хиляди джамии из цялата ни страна е умишлено и целенасочено, с цел маркиране на територия и някой плаща не само за тяхното построяване, но и на управляващите ни, за да си затварят очите.

370

Уточнител3

преди 11 години

тяхното (на АБпФК) господство измислиха т.нар. "Възродителен процес" - сам по себе си престъпен, но и представляващ върха на глупостта, който нанесе огромна и невъзвратима вреда на нац. интереси. Разбира се БКП/БСП останаха верни на себе си - след 10 .11.1989 създадоха ДПС от "свои" хора (всички агенти на КДС) с користни политически цели и 20 г. ги подкрепяха в смесените райони, докато се стигна до днешния инцидент.НО, все още има някаква надежда: всички, които сме българи, да забравим поне в

369

Уточнител2

преди 11 години

"македонци", като си послужи с нечуван терор и убийства, като същевременно подкрепи жестоките репресии на Тито срещу българите в Югославска Македония, а по късно и срещу българите в Гръцка Македония (виж засекретения доклад на видния родоотстъпник Г. Димитров пред 5-ти конгрес на БКП). После НРБ води 30 години политика на "ненамеса" в антибългарските кампании в СФРЮ, а също и в Гърция, Румъния и Турция. И накрая, когато се усетиха, че тази политика е опасна и за тяхното (на АБпФК) господство изм

368

Уточнител

преди 11 години

Ако "червените" решат да се присъединят към патриотичните сили, това може само да е от полза за Родината, нали така или иначе всички сме българи (дори и т.нар. "русофили", повечето от които на знаят и грам руски).Нека обаче те не се обиждат, но БКП беше тази, която ОДОБРИ "Добруджанската", "Тракийската" и "Македонската" нации, а също превзе Тракийските дружества за да ги използва против националния интерес на България. Пак тя - БКП, насилствено преобърна българите от Пиринска Македония в "маке

367

до 474

преди 11 години

Отдавна мина времето на "някакви съображения". Казва се ясно и открито без твоето шикалкавене.

366

туркофоб

преди 11 години

Прав е луд гидия, за съжаление - много прав.

365

Анонимен

преди 11 години

Какъв ви е проблема? Градът си има самоуправление, като не искат да го обявят за почетен гражданин, значи си имат някакви съображения.

364

турчин до 469

преди 11 години

То по твойта логика по света са много малко градовете, които принадлежат на страната в която се намират в момента.Филипополис - Пловдив, София - гръцки имена.Истанбул идва от i stin poli (в града-гр.), което се произнася на гръцки "истинболи".Измир - Смирна, Ефес - гръцки имена.

363

анонимен

преди 11 години

И защо този град се нарича Кърджали?Защо не Деловград,а?

362

Тотев

преди 11 години

А защо до сега не е дадено подобно звание?И защо се иска чак сега ,130 години са минали,не са дали или не са редовни документите има ред и бюрокрация технологично време,или просто някой казал дайте и те не дали???

361

Луд Гидия

преди 11 години

Щом един град се казва "Кърджали" той не е български. Какво освобождаване чествате тогава, щом този град е останал турски и с турско име, и там турците командват и не се чува българска реч? Простаци-българи, защо не сте прекръстили този град, ами 100 години носи гадното турско име? И ето ви сега "нови кърджалии в нова полуда, кои продали майка си за мащеха." (Не е по Ботев.) И на всичкото отгоре си избрахте държавна глава, която мълчи като пу.ка в центъра на града пред подигравката на ***

360

Анонимен

преди 11 години

Къде е сега " кръглата маса" на политическите сили на прехода, къде е г-н Иван Костов и СДС които под чиито натиск се създаде ДПС, къде е царя и г-н Станишев с които ДПС делеше власта 3:5:8.Къде са българските партии в Република Турция?Г-да управници бивши и сегашни длъжници се на майка България!

359

анонимен

преди 11 години

Допълнение от 462. Ако ген. Делов възкръсне, тези *** представящи се за турци ще ги издави в река Арда.