93

Анонимен

преди 11 години

Проблема е че няма да имаш ефтин ток, а ще имаш дълг който и децата ти ще плащат.А тези митингаджийски лафове за подигравката с хората ги зарежи, не повтаряй като папагал нещо което така и не ти е ясно, никаква разлика няма дали ще е атомна или ядрена и никой с нищо не се е подигравал, играят си игричките а ти се правиш на електорат, после те стрижат на изборите и так. Факт е Руже че нито Герб нито БСП искат да се строи аец, ясно им е че няма начин, ако искаха щяха да я почнат, просто си играят

92

Ruja

преди 11 години

До 107 - ми: Ами трябва да съм напълно изтряскала, ако не искам по-евтин ток. Но не за това говоря.Факт е, че днес управляващите се подиграха с желанието на хората да се направи референдум по въпрос, който само управляващите не разбраха. За пореден път го квалифицираха като негоден материал. Фарс отвратителен.

91

Анонимен

преди 11 години

Обаче големи манипулаторчета са от Днес.бг, евала им правя, като искат да наложат някакво антиправителствено мнение слагат кофти снимка я на Боко я на Фидоска....и хората се скъсват да коментират колко дебела е, колко ***, колко пърди......Когато има статия за Станишко обикновенно е усмихнат и на фона я на ПЕС я на нещо друго.Абе то си личи кой сайт за кого е.Ето например всички сайтове пускат изказването на ЕНП за Герб и подкрепата им за изборите догодина, големи хвалби големо нещо, а тук не.

90

Анонимен

преди 11 години

На всяка пресконференция Сергей Станишев повтаря: "Цените падат, заплатите се повишават, хората живеят все по-добре, а за в бъдеще ще става още по-добре." Някакъв негов познат го питал не се ли притеснява, че това, което говори са пълни глупости. Станишев Отговорил:- Аз говоря така, защото съм религиозен.- И какво общо има?- Ами има - в Библията пише - "Почитай майка си и баща си." Майка ми и баща ми все така са ме учили да говоря и аз ги почитам.

89

Анонимен

преди 11 години

Барозу и Марк Грей си говорели за Сергей Станишев. Барозу казал:- Знам коя е любимата песен на Сергей - това е "Милионъй, милионъй, милионъй алъйх роз" на Алла Пугачова, чувал съм го много пъти да си я пее.- И аз съм го чувал. Само, че понякога завършва куплета така: "А милиарди, а милиарди, а милиарди - от Бароз."

88

Анонимен

преди 11 години

Ми Руже то тва е идеята бе мило, като не отидеш ти и останалите и референдума става невалиден, автогол за БСП :) Сега разбирам що си се подписала, искала си ефтин ток вероятно.....

87

Ruja

преди 11 години

Тази днес изкара повече от половин милион българи за ***. Повръщаше ми се, като я слушах! То бива наглост, бива наглост, ама цяла Фидосова за мезе - ще драйфам цял месец. Аз на референдум, проведен с въпроса на ГЕРБ въобще няма да си дам труда да отида да гласувам. Искам си въпроса, под който съм се подписала, независимо как ще гласувам!

86

до 88

преди 11 години

Тоя атомен реактор кога почне да изпуска изгорелите газове сигурно са доста и става страшно и противогаз не може да помогне.

85

Анонимен

преди 11 години

Въпроса в подписката беше двоен, искате ли ядрена енергетика и искате ли Белене. Вече друга тема е че бабичките на село масово ги питаха дали искат ефтин ток. така зададен въпроса не можеше да мине но "експертите" от БСП това го бяха пропуснали.А вече съвсем друга тема е колко ще струва, имаме ли парите и можем ли да си позволим тази цена.......

84

до 85

преди 11 години

На Станишев все повече му се ще да не е събирал тези подписи защото усеща че референдума май ще е провал за него, все повече хора се питат откъде пари за Белене и кой ще ги плаща а Станишев мълчи по въпроса. И хората като се попитат още три месеца ще вземат да гласуват против а БСП започват да разбират че са си вкарали автогол.

83

до 100

преди 11 години

.......и не се връщай баце, от вас файдата е никаква, историята го е доказала.

82

КЪМ БСП

преди 11 години

ОСТАВЕТЕ ГИ ТИЯ "ЗНАЕЩИ" ОТ ГЕРБ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ НЕКА СЕ ПОРАДВАТ НА КРАЯ СИ В ПОЛИТИКАТА = АЗ И МОИТЕ БЛИЗКИ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ГРЕШКАТА ДА ГЛАСУВАМЕ ПАК ЗА ТЯХ А И ДОСТА СА ПОЗНАТИТЕ КОИТО МИСЛЯ СЪЩОТО

81

глобал пауър

преди 11 години

***. Дано не решим да се строи, че ще източат държавата през тоя офшорен Глобал Пауър Буфер със незнайни собственици дето си го измислиха. Ще точат и ще лапат нашите псевдо-ядрени енергетици: ние ще плащаме на Глобал Пауъра, а той на тях. Току виж и някой некадърен договор спретнали, та след време и едно искче от 2-3 милиарда да платим и пак без централа да си останем.

80

Искра Кюри

преди 11 години

Спираме АЕЦ "Белене", на нейно място ще строим ядрена електроцентрала.

79

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ *** ВЪН ОТ РОДИНАТА НИ !!!!!

78

Анонимен

преди 11 години

Искам ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА КАБИНЕТА!ГЕРБ надминаха себе си по простотия!Искам в следващото народно събрание да не виждам нито един от ТЕЗИ депутати!Да се приеме закон: В народното събрание - само по един мандат!Така може някога да дойде и нашия ред!

77

гладен

преди 11 години

Ах тая да ми се мерне по коледа цялата маала ша еде кебап

76

Анонимен

преди 11 години

Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Давай Фидосова! Мачкай червените!Оште десет мандада за ГЕЕРБ!Само Бойко!

75

много ядосан

преди 11 години

*** до ***,крадец до крадеца и искате да сме добре????????????

74

Анонимен

преди 11 години

Писна ми да го гледам този театър на ГРОБ и БСП всеки божи ден !!! 1вите не искат Белене, вторите пускат референдум, без да искат промяна в закона, с която, колкото и да гласуват, решение се взима, т.е. и на тях им е през сламката... Не че ГРОБ не са агенти и мутри, АМА БСП да викат на другите комунисти е най-смешното и безочливо нещо, народа ви мрази и с удоволствие всеки човек ако има пистолет и самотата на полето би пробил главите на всеки един от вас *** от ГРОБ/БСП !!!!!!!!