38

popo

преди 11 години

Американците са империя на злото според всички. Но срещу ръжен не се рита е казал народа. Докато не им писне на руснаци и китайци и обърнат палачинката. А ние сме твърде малки.

37

гост

преди 11 години

Всъщност в света има 3 държави, които политически се държат изключително арогантно и това според мен са: САЩ, Израел и Турция. Надявам се тройката: Русия, Китай и Индия с подкрепата на редица по-малки държави да ги постави на мястото им. Има една хубава поговорка като за случая: "Всяка жаба да си знае гьола".

36

гост

преди 11 години

Лоша посока са си избрали някои страни - запад. Там накъдето залязва Слънцето. Не се учудвам, че постепенно залязват икономически. Нормално е от тяхна гледна точка да искат война да си оправят бюджетите. Всъщност картината хич не е розова. Може да се поинтересувате от официалните сайтове, например за САЩ колко е и как нарастват външния и вътрешния им дълг (спрямо БВП), броя на пенсинерите, безработните, военния им бюджет свит на нива отпреди 4 години и много други икономически показатели...

35

ANONIMEN

преди 11 години

BADE6TETO E V NOV SVETOVEN RED RADETELI NA KOITO SA KITAI ,RUSIQ,IRAN,INDIQ,VSI4KI LATINOAMERIKANSKI DARJAVI NA4ELO S BRAZLILIQ KOITO VE4E SE OTARVAXA OT MRASNATA OPEKA NA USA .DOLU IMPERIQTA NA ZLOTO USA

34

Patriot

преди 11 години

Време е България да обяви война на САЩ! Вън НАТО от България ! Американците да се махнат от военните базии в България.Окупатори не искаме.Дори по съветско време в БГ не е имало аруски база както има сега американски! Не ща демокрация искам свобода от американизма в БГ!Да живее България! Някои май са забравили че САЩ още не е съществувала когато е имало българса държава!

33

история

преди 11 години

Иран е бил нападнат агресивно през 1941г.от съюза между лидерите на Великобритания и лидерите на най-кървавия в историята болшевишки режим окупирал Русия,да "опазели петрола на Иран от силите на Оста"въпреки,че Иран не е бил във войната и отказва да допусне Съюзническите сили на територията си.

32

сценарий

преди 11 години

Ето сценарий даден от Алберт Пайк през 1871г.относно третата война ,изглеждащо като фантастика,а как нещата се покриват.Че"третата война ще се дирижира така,че исляма и политическия ционизъм взаимно да се унищожат",че"другите народи ще се бият до пълно изтощение"и ще се предизвика "най-кървавия катаклизъм",докато публично се поднесе"чистата доктрина на Луцифер" и християнството и атеизма се разрушат.

31

Анонимен

преди 11 години

средно интелигентният и непредубен човек знае,че Иран в новата си история не е започвал война срещу съседни държави!!! През 1980 г. съседен Ирак започна война срещу него ФИНАНСИРАНА ЩЕДРО от САЩ и Саудитска Апрабия за да се спре подема на ислямската революция!В същото време САЩ и неговите натовски съюзници,с измисления и вече банален предлог за ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА,вече всяка година водят войни срещу държави и лидери които просто не им играят по свирката!!! Това е,друго няма!!!

30

Некой пич

преди 11 години

Вече всички са се вманиачили за война с Иран. Такава война няма да има тази статия показва ,че наистина последствията ще се огромни. САЩ каквото и да правят вече e твърде късно да си задържат поста на най "силни" бъдещето е към Азия и това е факт ,който всички виждаме.Една държава си отива друга взима нейното място така е било в историята и така ще бъде !В момента арабите са толкова ,бих казал "обединени",че хамериканците няма да ги поеме сигурно 50 години. Видяло са е Изтока ще победи Запада !!

29

не на война

преди 11 години

Ционистки израел напира за война,защото иранците по естествен начин ,като кадърни хора биха били лидер в района и отричат лъжите им от история до това,че били Израел от Библията.След изборите в САЩ,ще се гласува от Общото събрание независимостта на Палестина като непълен член на ООН,но даващо им евентуално право да съдят ционистите за военнопрестъпления в окупираните територии.И как тогава би се осъществила целта им за т.нар.велик израел и световно господство?

28

zayber

преди 11 години

има няколко сценарий ако въобще дръзнат да нападнат Иран тия страхливи *** сащ и НАТО:1.Иран сам така ще ги накаже с 50000 ракети ще ги намята, че нито НАТО нито САЩ ще е същото т.е. ще ги оте**е в рамките на месец.2.Иран отвръща на удара, но веднага го подкрепя РУСИЯ и ще се от**ат на американски *** в рамките на часове.Ще изчезнат от картата ще остане само миризмата на човешка лой като им намята 2-3 Водородни бомби от типа "ЦАР" м/у 50-500 мегатона.3.Подкрепен от целия свят без НАТО

27

Анонимен

преди 11 години

До АнонименИ магаретата са на изчезване вече, предвит , че съществуват китайци и *** хахахахах

26

Анонимен

преди 11 години

След хирургичния удар на сащ, ще има касапски от Иран и бензина ще изчезне от пазара. Минаваме на магарета.

25

"Войн"

преди 11 години

Ей сега вече Америка,ще го ДУХА!

24

ГФОВЕФООВ

преди 11 години

Такъв "хирургичен" удар ще им отвърне Иран на тия ***, че няма да се осъзнаят!ГЪЛЪБЪТ НА МИРА СЕГА СА ИРАН И РУСИЯ, И ВСИЧКИ ПОЧТЕНИ ХОРА СМЕ С ТЯХ!

23

Анонимен

преди 11 години

VIVA IRAN ! VIVA PERSIA!

22

Kat

преди 11 години

Русия си има друга евентуална жертва от години и това е Полша пък и няма сметка да напада Америка точно сега. Не и когато Иран е посредата. Америка също няма сметка да напада Русия, защото от една страна са Израел а от друга са Китай. Става заплетен кръг и естествено световна, която в момента всички искат но изчакват другия да почне пръв.

21

dedenze

преди 11 години

Има и сценарии 5 по- възможен от всички останали - Трета световна война с участието на Русия и Китай !

20

.......

преди 11 години

А САЩ какво са измислили бе *** ? Държава която избива хората из цял свят за забавление каква е ? Те са антидемократична ,терористична държава от най-долен тип. От гледане на БТВ , американски сериали и шоута като на учиндолския масонски дръвник не се става по умен. От тях се затъпява до крайна степен. Всичко човешко им става чуждо и водещата сила стават доларите. За тях ще си продадат и собствената майка. Радостното в случая е че не са много. Само разни очилати натегачи и селски тарикати .

19

Кat

преди 11 години

Много си умен.......... Явно не си в час с нещата от Иран и Америка да пишеш ей така , колкото да клюцаш по клавиатурата. Америка в момента не е в позиция да напада когото и да било. Иран не смеят първи да нападат, защото това противоречи на религията им така, че война няма да има колкото и да ви се иска а Ромни и Обама викам да си го *** взаимно и да се разберат като "приятелки", защото и двамата нестават дори и за чиновници а да не говорим за президент.