251

Иван Бечев

преди 11 години

до 316Ама защо му се хващаш на въдицата на тоя платен комунист? Както написах по-долу, нито е млад, нито е студент. Този е същият, дето написа сега и пост 317. Просто се представя с различни имена тук във форума, да симулира голямо гражданско недоволство срещу ГЕРБ.

250

klatikur No.58932

преди 11 години

Греб са велики ,брау греб кратунта е най-велик,мянкоф,дянкофф и те са велики.Чакам порциона.

249

Извън Б-я не е така

преди 11 години

Къде са средноевропейските доходи, които Герб обеща преди изборите 2009г.? Направи доходите под средноафриканските. Не може по цели дни да се рита топка и играе тенис в работно време, на заседание на Мин. съвет, вместо да обсъждат икономиката, Борисов да се оплаква 1 час пред камери?!, защо телевизиите не задавали "правилните" въпроси на Станишев и не пропагандирали Герб! Това в Б-я не е правителство, това е пародия, някаква сбирщина от некадърници, които са виновни за положението, а не кризата.

248

Анонимен

преди 11 години

млад отчаян човек, Като учиш какво се оплакваш от безпаричие? Много ясно, че по време на ученето се гладува. И кой толкова те е мачкал, та такъв проблем е станал?

247

до 305

преди 11 години

Тези факти си ги заври в ***. Първо изобщо не са такива, второ са тотално измислени. Ето какви са истинските факти: - При *** Серж имаше надут строителен балон, както и в целият свят и жалката ни икономика само на него се крепеше, НО ПРИ НЕГО 1КВ/М ИМОТ БЕШЕ ПО 3000 ЛЕВА, А СЕГА Е ПО 600-800 ЛЕВА !!! Тоест, да купиш имот сега е хиляда пъти по-благоприятно - Лекарствата масово поевтиняха преди няколко месеца след скандала Дойнев, при гея си купувах хапчетата за кръвно по 23 лева, сега са ми 6 лева. ЕТО ТОВА Е ФАКТ КОЙТО СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ОТ ДЖОБА НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН !!! - Друг ФАКТ Е, че за 4 години управление Трйката Крадци вдигна само един път предизборно заплати и пенсии с по 7 лева, докато ГЕРБ само за 8 месеца вдигнаха заплати и пенсии с повече от 21% или общо към 80 лева !!! НИщо не е замразено, не знам защо Кутев ви кара да плещите такива безумия и да се излагате, като пресата постоянно ни информира за всяко покачване на пенсии и заплатаи, направено от ГЕРБ - Още един ФАКТ Е, че в МОМЕНТА ИСПАНИЯ, ГЪРЦИЯ, ПОРТУГАЛИЯ и ИРЛАНДИЯ ги тресе СТРАШНА КРИЗА И БЕЗРАБОТИЦА, която според слабоумните ти доводи сигурно пак ГЕРБ са виновни, ГЕРБ са виновни и за световната криза, това всички го знаем, благодарение на Позитанската ви безпирна пропаганда из всякакви медии, а е ФАКТ, ЧЕ ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ, В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ КОИТО ИЗБРОИХ такава криза и безработица нямаше, съответно пак според дебилните ти доводи *** И КРАДЕЦ СЕРЖ е бил така добър да ги предпази. Айде сега си лягай спокойно дядо, утре Кутев ще отчете дейсноста ти че бачкаш до толкова късно и ще ти подхвърли трохички, да не си гладен и с празен хладилник

246

Петров

преди 11 години

От 5 години работя една и съща работа в държавния сектор.Когато започнах получавах 600-650 лв. тенденцията сега е 500-530 лв. Какво да говорим.Когато цифрите говорят каквото и да коментираме ще е излишно.Червени,бели сини файда няма.Покупвателната способност на населението в общ план е спаднала драстично....НАРОДА е по беден от преди няколко години.Не всеки е"бизнесмен" и има кой да изкарва парите му....

245

Spacer

преди 11 години

Днес.бг, имате уникалния талант за антибългарски заглавия на статии, призоваващи или за незабавно напускане на родината или интеграция на *** и турци и колко е ЛОШО и ГАДНО да си българин...ама талантливи *** си имаме, бе!

244

Pirinska trakia

преди 11 години

Mnogo kasno se oseshtat mediite da napishat tazi istina che tq ne e ot skoro mizeriata v nashata strana tva se oseshta ot 20 godini za ogromno sajalenie.

243

Анонимен

преди 11 години

DA IZBEREM OTNOVO MILICIONERITE-MUTRI SAMO gerb JUST DO IT !!!!!!!!

242

До Иван Бечев

преди 11 години

Браво,Иване,браво!Ясно,точно и конкретно и те подкрепям напълно.и искам само да добавя,че нека да е всеки друг да управлява,но никога повече комунистическите крадци и ***,НИКОГА,защото благодарение на тях сега незнаем на кой свят се намираме.

241

млад отчаян човек

преди 11 години

До Иван Бечев1. не спя - след малко отивам да уча :) на някои хора и това им се случва не съм на купон - това определено струва много пари, които нямам2. циничен съм, защото животът ме е направил такъв, защото хора като теб ме мачкат всеки ден3. да си жив и здрав и ти и огромната ти заплата, очевидно не те правят по-щастлив, защото думите ти са доста агресивни и негативни4. отивам да уча, за да не позволя на хора като теб да ме мачкат още дълго - всяко нещо си има край

240

от Немско

преди 11 години

Бечев е богат прекариат - не знам как се вика на български. Има ли още български език! Като чета тея онлайни мисля, че българския приключи, всичко е смесица на псевдо англ. немско итало. Добре че Кирил и Методий не са живи, ще се самоубият! Аиде у Европата!

239

Анонимен

преди 11 години

Имало е и по-тежки години за България, трудно е, но това може и да продължи.Мислете!

238

До Бечев-само факти

преди 11 години

Официална безработица-при Станишев-5 %, при Герб-13 %, неофиц.-двойно по-голяма.Доходи-при Станишев-ДВОЙНО увеличени заплати и пенсии, по 150 лв коледни, при Герб-ЗАМРАЗЕНИ. Раб.места-при Станишев-350000 открити нови работни места, при Герб-400000 ЗАКРИТИ раб. места, заедно с нерегистрираните- много над половин милион българи са загубили работа при Герб. Емиграция-при Герб-30000(един град) годишно напускат Б-я, при само 2000/год. при Станишев.Само за 1-те 3 мес. на 2012г нови 60000 безработни и

237

Анонимен

преди 11 години

Ти си платен, аз просто съм беден. ----------------- А защо си беден? А защо мислиш, че трябва да бъдеш богат?

236

Иван Бечев

преди 11 години

до комуниста под прикритие "млад отчаян човек"Плаща само Кутев в тая държава за полит-агитация в нета и дори не го крие, а го каза на всеослушание, другарю.Второ: ти не си никакъв млад човек на 23, по циничният ти и злобен език те познавам като вечното платено присъствие в тоя сайт.Трето: Младите хора по това време купонясват или спят, ти просто си една стара, изхабена пенсия, на щат в Позитано. Аз през деня имам доста време да влизам по различните сайтове, особенно надвечер, докато чакам дa ми донесат докладите. Теб съм те засичал поне в три сайта да бръщлевиш едни и същи глупости, като някой път направо си копираш мненията без да ги променяш. Е ти ако не си платен, здраве му кажи, но пак ти казвам, пред по-простите номерата ти за дезинформация могат да минат, но аз такива като теб ги познавам от километри. Всякакви нагаждачи са ми минавали през погледа.

235

от Германско

преди 11 години

до 278П Р А В С И д а З Н А Е Ш !!!!!!!!!!!!!!!!

234

До Бечев

преди 11 години

Давай Бечев, колкото повече, като теб, толкова повече млади комунисти :)"Другари, беднотията, нищетата и мизерията на капитализма произвежда ежеминутно комунисти"...Боже, колко вярно, колко вярно...

233

от Германия

преди 11 години

Българина действително не е наред - психолог е необходим. Защо мрънкат за това общество - през 94 всички искаха този ЗАПАД! А сега приплакват, че било лошо - по едно време имаше една поговорка - на крив х.й, вълната му пречи. Та и сега всички бяха единодушни, сега аман лошо било. На българина като му кажеш, че чашата е дополвина е пълна, той ще ти каже че е до половина празна. Значи кшото и да кажеш той винаги опонира. Ако сега не заминете те чужбина, след това ще е късно!

232

До 297

преди 11 години

Ха дано! Господ здраве да ти дава!А за Дянков...без вазелин, няма нужда...