496

456

преди 11 години

До _Ястреб_Че оди на МВГ бе!!Що дириш по български сайтове??Ама май капацитета ти само за прости и платени постове стига??***!!

495

Анонимен

преди 11 години

БСП Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, ЧИЙТО ЛИДЕР СЕ Е ОТРЕКЪЛ ОТ НЕЯ - ЖАН ВИДЕНОВ!

494

АБЕ ... vic

преди 11 години

vic .. стига се правиш на ТАЛПАКолко беше безработицата - ТОГАВА и СЕГАКолко пъти вдигаха заплатите - ТОГАВА и СЕГАКолко беше резерва (за покриване кризата де дето му викаш) - ТОГАВА и СЕГАЕХ ... vic .. ТОГАВА беше СТАНИШКАТА и БСП дето му викат, а СЕГА ......., а цените . ..... мани мани ...Който не скача е ...... ЦИРКАДЖИЯ

493

Анонимен

преди 11 години

В България няма бизнесмени.Има тарикати и далавераджии с просташки манталитет. Предпочитам да работя за чужденци.

492

крокодилски сълзи...

преди 11 години

Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...

491

Не съм учуден

преди 11 години

След 10 ноември,властта се узурпира от престъпници по-зли и алчни от башибозушките орди на времето!А промяна няма,народа спинка...

490

Анонимен

преди 11 години

604Казармата е военно обучение ! Целта е при нужда, да знаеш поне да стреляш по посока на враговете! Не е в никой случай робски труд за държавата !

489

До 608

преди 11 години

Талпата каза да ставате овчари!

488

Анонимен

преди 11 години

EDINSTVEN JAN VIDENOV SE OPAL4I SRE6TU OGRABVANETA NA BG NARODA I MUTRITE MU SPRETNAHA SVALQNE OT VLAST. TOVA TRQBVA DA GO ZNAE CELOKUPNIQT BG NAROD ZA6TOTO SA6TIQT TOZI NAROD SLED TOVA HODE6E I SKA4A6E KATO MAIMUNI. I KAKTO SI SKA4A6E TAKA SE I NADENA NA EDIN GOLQM DEBEL I 4EPAT 4LEN. TOZI 4LEN I DO DNES IM STOI VATRE I STAVA O6TE PO DEBEL I 4EPAT.

487

_Ястреб_

преди 11 години

Искам да кажа кажа "Добър ден!" на бастуна, дето под път и над път ми пишеше "Ние сме в Юропейскийо сойуз, а мястото на турците е на изтривалката пред вратата му!" Хехехехе....Ако е наоколо, да ми се обади - мога да му уредя работна виза за Сомалия - ще живее по-добре отколкото в юросъюзнийо си бантустан! ;-))

486

??

преди 11 години

А защо ДДС то е 20 % на храната , книгите , учебниците и лекарствата някои икономист може ли да ми обясни ?

485

Анонимен

преди 11 години

Щом под такава статия се говори за КЕЧА положението е безнадеждно в родината

484

Анонимен

преди 11 години

Жан Виденов днес беше гост във "Всяка неделя". Неговите думи ме поразиха. Сдържано и лаконично, той ни каза какви престъпници са БСП, Костов и много други. Има много истини, които се умишлено се заобикалят.

483

Анонимен

преди 11 години

бъл. индустриален капитал изнемогва.толкоз може да плаща-колкото да не сдадете багажа.грабиха,като карибски пирати и накрая тройната коалиция им въведе плосък данък 10%,че щели да реинвестират.всички видяха в какво.а за сегашните-просто си гледат келепира и не им пука какъв е стандарта.

482

до 587

преди 11 години

Аз бях в строителен сектор към МНО КЕЧ. Нямаше никаква дискриминация, даже напротив. Храната беше отлична, да точно така ОТЛИЧНА. А освен закуската в 7, обяда в 12 и вечерята в 19ч. имаше и още 2 закуски(преди и след обяд).

481

Vic

преди 11 години

-Защото станишко се провали с кражби и некадърност та му спряха еврофондовете и за 3 години и половина усвои едва 0.8%. Ако Еврофондовете се усвояваха ритмично и с нужния темп, щяхме да имаме буфер срещу кризата, по-висок БВП, и като цяло по-високи доходи и пенсии. -Защото подписаха *** неизгоден договор, по който в момента купуваме газ от Газпром на 2 пъти по-висока цена от тази по която газпром продават в Европа, и 3 пъти по-висока от цената на газта в САЩ. А 1 м. ни държаха и на сухо.

480

до 590

преди 11 години

Ами тези медии нали знаеш кои абсолютни гнусни изтръпнали и сланисти *** ги държат? И за Сюлейман Най-Великолепний, и за Глистопад... А и този мерзък и пошъл сайт, който вярно стои само с идеята да ни деградира.

479

Анонимен

преди 11 години

593Ти на това казарма ли му викаш ? :)) Щото аз му викам робски труд. Особеното беше, че ако не бачкаш достатъчно 'усърдно' според ***, тутакси отиваш в дисципа. Не съм бил там слава богу. ако за теб това е казарма, то тогава си тотален ***.

478

targovishte

преди 11 години

ейй :@ :@ :@ да влезеш в парламента със една бомба и да се взривиш направо !!!как може така да ни гърчат тез ***

477

Анонимен

преди 11 години

Демократична България се движи уверено към фалит !