25

до 29

преди 11 години

до гей паради явно се е стигнало заради случаи като тези в сърбия, русия и българия. явно се прави групово, за да не ги пребие някой задръстеняк. все едно ято риби и акули... справка телевизора. защо не разберете, че тия хора ги е страх да се покажат индивидуално?! колко народ пребиха и убиха? скоро даже съдеха некакви *** за убийство на младеж.

24

Шматка до 22

преди 11 години

Леле треперим. Той щял да идва. Потенциалния п**ал. Ужас ни тресе.

23

до 26

преди 11 години

заради такива като теб 364 дни в годината той се преструва на нещо което не , само за да ти угоди на психиката ти, а 1 ден иска да излезне от тях и да иде на улицата без да го интересува какво точно ти ще си помислиш за него. понеже най-вероятно си едно нищо.

22

Анонимен

преди 11 години

имаха хубав девиз, дето никой от вас не епрочел вероятно - внимавай кого мразиш, може да се окаже най-близкият ти човек.

21

до 22

преди 11 години

Защо, скъпи, досега по покривите ли летяха? Не са ли между нас 365 дни в годината? За каква по-точно гордост ми говориш? Лъвът трябва да демонстрира, че има грива, щрауса - пера... Що за нелогична мисъл?

20

Евала на сърбите!

преди 11 години

Плюс това, долу за тези толерантни и глупави европейци, съсипаха си държавите и обществата като допускат свободията на всякаква ***. Там сега е по-модерно, по-ценено, по-толерирано и по-уважавано всичко друго, но не и нормалният бял хетеросексуален мъж.

19

до 21

преди 11 години

виждаш ли колко си ограничем , даже не можеш да четеш, пак ти казвам, не правят паради за да ги гледаш ти, а за да могат да се разходят по улиците на града си, без да се преструват, че са други хора. имат право да ходят по улицата един ден, без некой от вас да им се подиграва и плюва, нали така? или си мижвтурка, дето не знае от къде изгрява слънцето?!

18

до dnes.bg

преди 11 години

Забравили сте съботния бис. Това също си е гей-парад. Явно днес ще има два гей-парада.

17

Анонимен

преди 11 години

на другия парад в софия ще ида да съпътствам гейовете и нека некоя шматка от вас само се доближи. тия хора си плащат данъците много повече от хората пишещи тук. имат право да се разхождат гордо по улиците без да се преструват, това е. кой не му изнася да се гръмне.

16

Анонимен

преди 11 години

Равноправие с паради не се постига и това всеки го знае. Говорим за преднамерена показност и лансиране на отклонение от нормата. Казах - отклонение, да, защото е вярно. След като са равни пред закона, не ги затваря полицията, не ги пращат в психиатрията, не ги закачат, когато живеят заедно, какво по дяволите искат? Или и те като мюсюлманите - още и още и още...Това вече е наглост и нарушаване на правата на хетеросексуалните.

15

До всички хомофоби

преди 11 години

Синовете ви зетьове да ви докарат/ дъщерите ви снахи. :))))))))))))))

14

до седемнайската

преди 11 години

ти ако излезеш на улицата ще е поради това да видят хората най-кухата лейка, не друго. ти си различен от останалите българи с изключителната си тъпота. не е характерно за нацията това. сигурно си ***.

13

Евала на сърбите !

преди 11 години

Браво за действията на всички институции против тази ексцентрична грозотия, наречена гей прайд паради. Нарачете ме консервативен, но не, че имам нещо против тези хора, а това те публично да декларират и да се славят с комплексите и психичното им заболяване. Нека си живеят, нека са щастливи, за всеки има място под слънцето, но не и чрез тези гнусни паради да декларират болната си сексуална ориентация !

12

Анонимен

преди 11 години

"Гей парад на закрито в Белград"Пак да се радват, че е на закрито. Тук ги правят на открито. Само заря липсва за да стане като комунистическа манифестация.

11

Анонимен

преди 11 години

има един сръбски филм, обезателно го гледайте "Parada" 2011 година е. преди латентните от вас да говорят врели некипели тука и да се излагат с единствената си мозъчна, подута клетка.

10

Пешо и Гошо

преди 11 години

Супер си изкарахме със нашите сръбски приятели. Следваща година пак сме в Сърбия.

9

до седмицата

преди 11 години

а като видиш некое дете да ходи по улицата с бира в ръка каво правиш? сигурен съм, че тайничко гледаш снимки на снажни момчета по сайтовете за запознанства.

8

гъбаря

преди 11 години

В Сърбия спретнаха гей-парад, Тук спретнаха ГЕРБ парад

7

хомофоб

преди 11 години

Под снимката текста...премина спокойно защото ги пази жандармерията,ако няма МВР парада ще е в поликлиниката !!!

6

Анонимен

преди 11 години

имам познат, който се разкри на 30 годишна възраст. 30 години се е преструвал, криел, правел на какъв ли не, само за да ни угоди на мъжкарството, за да не ни загуби като приятели. не е важно кой какъв е. важно е всеки гражданин на държавата да може гордо да излезе на улицата, без да се преструва, че е друг. всеки има право. а, освен това, точно поповете немат думата в случая по обясними причини, всеки ги знае.