217

До 335

преди 11 години

Много ти се нрави номенклатурното отроче. Явно и ти си от тях. За такива като него се казва: Много лафен, малко махен. Нищо полезно не направи за страната си като премиер. Подхвърли по някой лев на пенсионерите (електората му) и обогати Руменовци и Догановци с много добро разпределение на ПОРЦИИТЕ. Явно не си нормален за да проумееш тези неща.

216

Нико

преди 11 години

През комунизма живяхме по добре - имаше за всеки, престъпността беше ниска, здравеопазването безплатно. Това е безспорен факт.

215

Женски Цикли

преди 11 години

Суриката по цял ден виси по медии и телевизии да разправя лакардии и накрая пак недоволен.Все съм виждал разглезени момиченца,ама то неговото край няма.

214

за 320

преди 11 години

Залъгвай се 320, само в България не сте разбрали, че хората искат справедливост и нормален живот, ако искаш го наричай комунизъм. Отиде си болшевизмът, малоумно разбиране на неуки селяци за справедливост. Отиде си и диктатурата на пролетариата, но се замени с диктатурата на крадците, поне у нас. Голямата война, която ни готвят за отдушник може да доведе до големи трансформации в света.

213

ДО333

преди 11 години

ХА -ХА ДА А *** НЕ

212

Ха така

преди 11 години

Плъхчо му се иска само той да говори, а другите да си траят. ***, това няма как да стане. В интервю за в. "Преса" на Георги Фотев, професор, доктор на философските науки той казва: "Този човек много мрази. Той е фалшив. Той е лицемерен. Той е двуличен. Той е отмъстителен". Много точно казано. Само липсва определението за сексуалната ориентация на плъхчо.

211

Владимиров

преди 11 години

Двамата сте мишоци к'во се правите на големите политици. Циркаджии облечени в костюми. Сега мишката с големата Глава иска да намалят заплатата в северна България, но отново българите ще мълчат? Защо? Та хора, нали вие ги избрахте бе? ЩОМ вие сте ги избрали ВИЕ ЩЕ ИМ КАЗВАТЕ КАКВО ДА ПРАВЯТ, А НЕ ТЕ НА ВАС! Вземете си отворете очите, вместо да търпите скапните правителства!

210

тити

преди 11 години

ГЕРБЕРИ *** НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ -НАКРАЯ ЧЕ ВАШИЯТ *** ПОЖАРНИКАР И ТОЙ Е БИЛ КОМУНИСТ.

209

Гнафт

преди 11 години

Да живее Комунизма! Долу капиталистическата продажна *** която затрива България

208

Ленин

преди 11 години

Комунизмът трябва да се върне в България и тогава няма да има гладни и жадни.

207

kires

преди 11 години

лъжливото педерасчи..опа...ГЕЙЧИ

206

Анонимен

преди 11 години

стани6ев на снимката :ЕИ ТОЛКОВА ГОЛЯМ искам да полу4а на изборите !

205

историческа АКСИОМА

преди 11 години

Когато *** беснеят по форумите, значи държавата върви на добро и в правилна посока.Почнат ли да те хвалят - значи тотално си се провалил и си станал като тях ! Дерзайте другари! Колкото повече негативни коментари бълвате , толкова по-сме спокойни за бъдещето на България.

204

Десен

преди 11 години

Уважаеми гербери плюещи из форума - не всички противници на ГЕРБ са комунисти, даже *** са малцинство. Обаче всички които продължавате да подкрепяте ГЕРБ, с изключение на директно облагодеталстваните сте толкова облъчени, че чак ви и прекъсната връзката главен мозък - портофел.

203

Анонимен

преди 11 години

Ами Станишев нормално е като задаваш въпроси да получиш отговори. За това хората организират пресконференция и ти отговарят. Знам че за комунистите демокрация е когато само те говорят а останалите слушат. Вие говорихте а ние слушахме 45 години, после още 20. Е стига вече комунистическа демокрация. Хората ще отговарят на лъжите ти, с какво това спира демокрацията? Ти си ръси глупости , няма проблеми.

202

Анонимен

преди 11 години

Пак нови харчове за платени писачи за ГЕРБ. Абе хора, не си мислете, че като плюете по форумите Станишев и всички останали негербисти, нещо се получава. Нищо - хората не са ЧАК толкова ***, колкото ги мислите. Не че комунистите са китка, ама такова тъпо, крадливо и безскрупулно управление България не помни. Дай Боже да е за последно. Пък вие пак си пишете.....

201

nqkoi

преди 11 години

Пред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита:- Деца, имате ли въпроси?Иванчо вдига ръка:- Имам три въпроса:1) Защо хората в страната са толкова бедни?2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват?3) Защо се нарушават правата на човека?ББ се изпотява, но точно в този момент бие звънеца и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка:- Имам пет въпроса:1) Защо хората в страната са толкова бедни?

200

ЗдЗНвв

преди 11 години

Станишев знаеш ли колко българи имат така нареченото ляво мислене? Ще ти помогна - много. Но защо ли така и не препознават в теб и БСП партията която трябва да ги води? Помисли над това. Вие партия на богаташи ли сте ? Май да. Затова хората не ви вярват. Защото беден на богат не вярва и обратно. Така че моя съвет е *** изкарай една казарма например и след това остани безработен за 2-3 години и после започни работа на минимална заплата пък тогава да видим каква песен ще запееш.

199

Анонимен

преди 11 години

Когато в стаята ми бръмчи муха, рано или късно се хващам да я утрепя - обикновено не мога да я изгоня. Това не значи, че мухата ми е враг, а просто че е досадна.

198

T.

преди 11 години

Оставете го Серго, най-после спечели избори макар да се яви сам срещу себеси, нека се порадва защото ще му е за последно. Не го плюите нека си изживее своя момент:)