151

Анонимен

преди 11 години

Сидеров си е *** въртиопашка.Няма какво да го обсъждаме

150

до 176

преди 11 години

по-кротко бе човек Не се напъвай толкова. По-добре *** си направи една клизма. Ще изпуснеш въздуха. Вземай пример от Тиквата - много въздух и всеки ден се изпуска по-малко

149

se

преди 11 години

След като 3.5 години все говорят за тройната коалиция и явно не стават гербрите.Можещите гледат напред и не се обръщат назад.Този *** само плямпа колко лошо било.А сега какво е бре Борисов.Вдигнахте тока.Нямате инвестиции за да могат хората да работят.Не спряхте както се зарекохте изтичането на младите навън.Само се оплаквате като моми недовършени. На практика засилихте феодалният капитализъм в БГ.Повечето фирми се гаврят с хората.А Дянков ви е шута в правителството

148

До Анонимен 171

преди 11 години

Още един paste от големия наръчник на геребера, я пък той царя бил комунист само да не забравяме как си тръгва от българия, ти и ДПС и те за възродителен процес не са и чували, но Бойко пазителя на Тодор Живков и с баща генерал по едно друго време НЕ Е комунистически проект. ??? Сигурен ли си или може би БОЙКО е по пердашвал с омраза бившият лидер на комунистите.

147

Анонимен

преди 11 години

труд труд труд

146

Гочо

преди 11 години

Страх!...Ще загуби изборите и ще му се срути света...Страх.

145

Не-гербер

преди 11 години

Браво на всички гербер- джуниъри, дето изпълнявяват комсомолското поръчение на Цецо.Заблудени момчета и момичета, ще се радвате как Бойко реже ленти на газа и храната- само след 2 месеца...помнете думита ми...Да ви видя тогава как умирате, мълвейки предсмъртно "Бойко е велик!"Ама ние ви знаем- няма да ви пуснем да плюете по ГЕРБ по Коледа и да се правите на нещастни и репресирани....

144

Дон Балон

преди 11 години

Взе да издиша

143

Тоя го гледам

преди 11 години

колко е начумерен. Сигурно снощи пак е сънувал Станишката шеф на Европарламента

142

Nebuchadnezzar

преди 11 години

Боце бил голям ***. Жалко, че не е безобиден, а напротив: 1. бил възмутен каква е тази медийна свобода, при която журналистите оставяли Сергей Станишев да говори по един час лъжи. - Ми прати Пъпеша да арестува и журналистите и Станишев и да ги бият в районното. 2. (което е абсолютен бисер) че Станишев разчитал на неговата интелигентност, доброта, възпитание, правдивост. Ако сме опрели до тези "добродетели" на тиквата ни пиши умрели.

141

Амбреаж!

преди 11 години

ББ е ***!

140

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Г-н Министър-председател,Вас всеки петък Ви канят на пресконференция и то не къде да е ,а в Народното събрание, и то не от не кой да е ,а от избраниците на НАРОДА,който народ от Вас иска да чуе се случва в държавата,която сме Ви натоварили да управлявате.

139

Анонимен

преди 11 години

забатачиха яката

138

Предсрочни избори!

преди 11 години

Веднага!Догодина няма да има население, което да гласува!

137

До Анонимен 156

преди 11 години

Ти сериозен ли си или правиш copy/paste от големият наръчник на герберския пропагандист, той не краде ББ, той не засипа земя та да направи тунели за магистрала люлин-парник, той не преасфалтира няколко пъти тракия новата, той не вика чужди консултанти да му измислят схемите, той не ни обяснява че живеем добре, той като един мъж не се оправдава с друг мъж, не затвори ПР ски ЛУКойл да си направи профилактиката, той спази всички свой предизборни обещания, той говори интелигентно като премиер, ????

136

Анонимен

преди 11 години

Точно така ха ха ха

135

GoGO

преди 11 години

УМРЕТЕ ОТ ЯД МРЪСНИ ***, НАРОДЪТ Е С БОЙКО. К***Р ЗА ВАС!!!

134

Анонимен

преди 11 години

С Лилето бих правил дива свинска любов - бих я намазал с мас и бих я олизал, примерно.

133

Бс

преди 11 години

Като гледам плюсовете на негативните коментари спрямо Борисов установявам, че има 14-15 индивида които всячески се стремят да създадът впечатление, за масово неодобрение към ГЕРБ.МОЛЯ НЕДОВОЛНИТЕ ДА МИ ПОМОГНАТ В ИЗБОРА НА ЛИЧНОСТ(ПАРТИЯ) ЗА КОЯТО ДА ГЛАСУВАМ НА БЪДЕЩИТЕ ИЗБОРИ!

132

Росен ВАСИЛЕВ на 74

преди 11 години

Ако съм "СРЕДНОИТЕЛЕКТОАЛЕН" като тебе, и аз не бих гласувал за ГЕРБ. Опазил ме Господ, че не съм - Слава Тебе Боже!