521

четящ

преди 11 години

До Анонимен 562 Как да се издължи младежа за безплатното образование????? Като работи 20г за 300евро ли. Или да работи навън И да праща на родителите си 300евро???? А пък и то едно образование... Питаш ли ме с две деца как давам ДВЕ минимлни заплати на месец за частни уроци????? Преди да пишеш глупости ПОМИСЛИ.

520

Bai-Hui

преди 11 години

До МислещЕ то няма никой да остане тук тогава...освен братята ***.

519

Мислещ

преди 11 години

България ще се оправи, като всички мрънкачи си тръгнат!

518

Право Куме в очите

преди 11 години

Или си намирате нов господар или сте обречени на изчезване.Истината е,че изключая отделни романтични идеалисти , като цяло сте народ със робска психология.Това е формирано през вековете и се доказа по време на демокрацията . Без стопани сте една голяма "О".Цялата страна има население колкото един средно голям европейски град и не може да се организирате. Живеете в миналото... там и ще си останете.На три морета,трудолюбиви и прочеее приказки.

517

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 649всеки има право да отиде където си поиска .... САМО АКО НЯМА ДЪЛГОВЕ. Всеки младеж ДЪЛЖИ безплатното си образование и здравеопазване и до като не се издължи не би трябвало държавата толкова лесно да го пуска. В края на краищата и аз като данъкоплатец съм им плащал разходите и си искам парите обратно щом ще се махат!

516

Анонимен

преди 11 години

Има просто решение. Пенсиите да зависят колкото от вноските на пенсионера толкова и от вноските на децата му. Който не е отгледал деца или те са било избягали в чужбина, било крадци или наркомани и не работят - да му мисли!Който няма или има само 1 дете е можел да спести повече до като е работил! А сега пенсиите се плащат от това което работещите заработват в момента!

515

Анонимен

преди 11 години

всеки има право да отиде където си поиска и сам за себе си да прецени къде му е гьола. отделен е въпроса, че държавата отдавна е абдикирала а още по-отделен е въпроса за бай ***, който и на Луната да отиде ще си е все същия...

514

Bai-Hui

преди 11 години

До до 642 от 92наборЕ ти пък как разбра кой набор съм , че и моето поколение да е виновно за чалгата???Относно омразата -къде я видя???Напротив давам ти съвет ,ако наистина искаш да промениш нещо в България ,започни с образованието си .Лошото е ,че като се пообразова малко човек, особено пък навън и му стават ясни някои неща и не мисли за връщане.Лек ден ти желая и мерси за поздрава :)

513

Анонимен

преди 11 години

Какво да се борим, когато бяха протестите заради Катуница аз от Казанлък отидох в София и там заварих едва 100 човека от милионен град. За каква борба говорим... Предпочитам да чистя *** за 800-1000 евро, отколкото да работия тук за 250-300 евро, а магазините в Берлин да продават по евтини от храни от магазините в Каспичан.

512

БГ-2023

преди 11 години

Българите в ЕвропаТурците в Турция****2023*******Азиз Президент , Софка Мин. на КултуратаХимн : Чае Шукарие Ромбулгаре Столица: ФакултетоВалута : Ромдолар

511

до 642 от 92набор

преди 11 години

прекрасен пример си... от всичко се хвана за един символ - случва се. за чалгата дръж отговорност на твоя набор. от мен поздрав с Dio - Holy Diver! злобата, особено срещу сънародници не е хубаво нещо.

510

Bai-Hui

преди 11 години

До 92 наборНа тебе наистина ти трябва образование (дали тук или навън няма значение).Пише се идеИ , а не идеЙ. Пешлигар чалгарски.

509

92 набор

преди 11 години

истината е в модела на възрожденците ни - емиграция -> образование -> нови идей(?) -> замогване... и обратно. в България демокрация - няма! има плутокрация! от години сме нео-колония и васална държава. отидете, замогнете, изучете - пък се върнете и поведете! народа ще последва... при 1ва възможност ще го направя и аз.

508

Ап.

преди 11 години

нещастен български народ !!!! винаги избира по-лесният вариант да се махне ! защо просто хората не са единни и да се борят за правота ??? държава с 1300 години история сега ще се затрие за 20-30 год- и какво като отидат в чужбина - половината са прости гастарбайтери дето чистят *** - страхотно бъдеще имат - няма що . Мисля, че ако хората си седят тук , и са единни и се борят - а не като сега само да говорят на маса - ще се променят много неща ...

507

Анонимен

преди 11 години

еврейските изчадия се посраха тази българска нация... Убиват ни с бедност!!

506

Анонимен

преди 11 години

Значи са питали само тези, дето имат деца. А тези дето нямаме..нямаме, защото смятаме първо да емигрираме. Манипулативно са намалени процентите..

505

,,PIPO,,

преди 11 години

OT MEN NE SA VZEMALI INTERVY ! ZA = ; NE - .

504

ами

преди 11 години

родителите в българия , децата в чужбина, ами кои ще работи за старите

503

Някой друг

преди 11 години

За какво общество говорите, тука няма такова... само пасмина. Няколко птички "арабска пролет" не правят, те само могат да отлетят на Запад в противен случай биват оскубани и изядени от турско-***-комунистическата човекомелачка.

502

до 616

преди 11 години

Аман от ***......... Защото Германия има проблем с ГДР, затова си избра и Канцлер и Президент от ГДР. А в Източна Германия, където съм работил 2 години, работеха не по-малко съвестно, но сега изпитват носталгия към социализма. Само не ми разправяй за витрини на запада и изтока, народа си е такъв.