60

ЛУД С АВТОМАТ

преди 11 години

Все повече се убеждавам,че Диктатурата е единственото спасение за Държавата.Платена журналистика,продажни политици,беден народ,липса на здравеопазване и ниско образование,разпасани малцинства.Май стига за един военен преврат а ? Аааааа забравих,че нямаме армия,предвидливо разрушена от ДС и Господарите и

59

Обикновен Българин

преди 11 години

Нека сега някой политик да ми обясни НЕОБХОДИМО ЛИ Е ИЛИ НЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ?Да ви го тур@ и на демокрацията, и на наркоманщината ви, и на "демократичните" ви европейски ценности.

58

maledicted

преди 11 години

До ЛУД С АВТОМАТ - точно така. Сред цялата тази смърт имаме нужда от.. още смърт.

57

батеБ

преди 11 години

а какво точно е "***"?

56

Вип брадър

преди 11 години

Дайте Светла във къщата,че тя е по популярна от повечето тук!

55

Анонимен

преди 11 години

Цялата работа си има предистория. Явно живота в това семейство е низ от грешки. Цялата къща била прехвърлена на Женя. Може би бабата и дядото са имали право да лишат разхайтената си дъщеря Светла от наследство, виждайки как оставя децата си по социални домове. Но нали те са я възпитавали. Възможно е и да са я компенсирали с пари.Жалкото е, че жертва на всичко това е невинната Женя, която е обрала негативите в това семейство с нелепата си смърт.

54

Анонимен

преди 11 години

Политиката на ГЕРБ работи безотказно !!!!!! Народа все повече и повече оскотява !!!! Глада е по силен от тока , поне така твърдят *** !!

53

Анонимен

преди 11 години

Пак ли Б.Б. е виновен?

52

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТова е копирано от друга медия ..... Мисля, че е достатъчно показателно:Затрили момичето за 30 квадратаЗнаете ли за какво я убиха? - за има-няма 30 квадрата от къщата. Имаме една стая за нас, която е 16 квадрата, а нейната е 10 квадрата. Кухнята надали има и 4 квадрата. За това я убиха! Да може Светла да вземе всичко, при положение че се разполага в три големи стаи, кухня, ниша и тераса. Ако нас беше убила, Женя самичка щеше да си отиде. Нас да бе убила, плаче Рени.

51

ЛУД С АВТОМАТ

преди 11 години

Ужасът продължава ! Оскотели хора убиват,поръчват,грабят ! Смъртното наказание трябва да се върне спешно

50

немско качество

преди 11 години

С какъв акъл го правят това хората, бе? Как от злоба и простотия ще оставиш 3 деца сираци да се лутат по домове цял живот? И как изобщо ще убиеш ЧОВЕК заради нещо подобно? Сумати разбити животи. Убито момиче, три деца сираци (чиято съдба вече най-вероятно е на кражби, мизерия, самота)... защо...

49

бай пенчо

преди 11 години

абе тази леля защо има адамова ябълка?

48

Анонимен

преди 11 години

В друга медия пише ... "15-годишната Даниела е разказала пред разследващи, че точно тя е отворила вратите на приятеля си Петър Ангелов, за да влезе и да убие първата братовчедка в нощта на 27 септември." какво има да си говорим повече тя е замесена толкова все едно тя е намушкала братовчетка си, а нищо чудно и тя да е боднала 2-3 пъти.Щом е отворила вратите значи е била там в момента на убийството.Но сега всичко ще и се размине, ще я пратят в приемно семейство ще си намери

47

Надзирател

преди 11 години

Сега ще имат покрив над главата за дълго време,вярно малко тесничко ама сигурно!Моля се младежа да дойде при нас,че как са загорели момчетата,изготвяме специално посрещане и на лелята!

46

Анонимен

преди 11 години

Edin bulgarski PINO4ET ni trqbva na nas,ne demokraciq!!!! Kadeto nqma vlast i zakoni trqbva da se vavedat drugi merki.

45

Професор

преди 11 години

До АнонименНе съм предполагал, че човек може да допусне толкова правописни грешки в едно изречение!!!

44

selqnin

преди 11 години

za edno jili6te kakva glupost

43

пъклен план

преди 11 години

Възможно е това да е скроен план от 15-годишната и Петър. Убиват братовчедката, обвиняват майката/лелята, вкарват я в затвора и двамцата бъдещи съпрузи наследяват всичко.

42

Анонимен

преди 11 години

ако някой съдия посмей тези двамата да ляжат по някой годинка ,ане до живот , то ние на истина несме за евро пейския съюз ,никакъв шенген , правелно ни оценят хората , незнам само кой адвокат ще се наеме да защитава тези убийци

41

selqnin

преди 11 години

v sliven 6te ima6 sobstveno jili6te