135

Анонимен

преди 11 години

До 157 във всеки случай загубите са много по малко отколкото от Козлодуй до блока в Люлин.

134

Анонимен

преди 11 години

До 162 бъди спокоен ще станем ако не на 100% то на достатъчно голям процент и това като стане си спомнии тогава думите ми.сега целта е 16-20% но вече в Германия се говори за 50% до 2050

133

До 155

преди 11 години

Ето ти логиката. И не гледай само през почивните дни небето!Пръскат точно преди да вали с една смес, която пада в почвата и водите! Затова Монсанто произвеждат зърно устойчиво на алуминий!!! Виж го на страницата им.Друг път пръскат с друга смес, за да изсмучат влагата на определени места и да предизвикат наводнения в други места. Нали трябва да ни убедят, че има глобално затопляне. А те го предизвикват и уж се борят с него. Колко удобно да тровиш хората, почвите и водите. И после сме зависими

132

Пумчо

преди 11 години

Абе смешници, покажете една държава, която е оставила икономиката и населението си на ток от фотоволтаици и перки! Една!Всичките, от които гледаме, имат десетки реактори, тецове и вецове! Германия ЩЯЛА да се отказва! Ама до изборите, после ше видиме! И за разлика от нас, Германия от следващия месец пуска и втората тръба на Северен поток и ще претака по 60 млрд. м3 руски газ, та може да си прави и ток, и електричество с него, ако иска! Ама зимата в студа пусна пак 2 спрени реактора в бившето ГДР

131

Анонимен

преди 11 години

154, ти 30 хил. дка виждал ли си на живо как изглеждат? Аз ги гледам из пазарджишко, по 5-10 дка лозя тук-там как се превръщат в панели. Не е красива гледка за човек, който не живее пред компа и не му е все това как изглежда природата наоколо. Това е земята, която ни храни, ако не знаеш! И това за да правиш няколко часа в денонощието ток през част от годината.Я идете и ги питайте хорицата около Каварна как им се отразяват перките над главите! И ги вижте колко време работят!

130

Анонимен

преди 11 години

До 154 известно ли ти е колко е площта на покривите на град като София , кажи някаква цифра

129

Анонимен

преди 11 години

***-ТВОЕТО ИМЕ Е ***......*** ШИЗОФРЕНИЦИ!!!!

128

до 153

преди 11 години

Е много е сложно да ти светне защо днеска насекъде самолетите оставят следи - погледни прогнозата за времето! Хаха! Пренос на хладни и влажни въздушни маси, падане на АН! Що днеска ги пускат, а една седмица назад не пускаха? Аз секи уикенд съм на Витоша и съм се нагледал на секакви следи! По каква логика един ден пускат, а друг не пускат? Мани, ами и за децата вече се тръшкат! хахаПо-добре махнете децата си от телевизорите и компютрите, вземете им телефоните и ги пратете да спортуват!

127

АБЕ , БОЛНИ МОЗЪЦИ..

преди 11 години

ХА,ХА,ХААААААААА....,ВЕЧЕ ПОСТРОИХА АЕЦ-БЕЛЕНЕ ...,ПРОДАДОХА ТОКА..ЧЕ ДАЖЕ И ЗАЛАТИТЕ СИ ОПРЕДЕЛИХА....!ВИЕ СТЕ ЗА ПСИХИАТРИЯТА ,БЕ...!*** ПОСЛЕ И ПИТАЙ --ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е В ТОВА СЪСТОЯНИЕ...ХА,ХА,ХА,ХААААААААА..."*** НАРОД----СЛАБА ДЪРЖАВА".......изключително правилна формулировка!!!

126

До 147

преди 11 години

big mamaпреди 32 минутиДо 3 - стига глупостиСтига бе! И тук над Сливен вече 2 седмици всеки ден хвърчат самолети и оставят необичайни следи. Децата ми викат "Мамо, виж това са chеm trails", а аз - "Стига глупости бе! Това са учения!" Но щом и над София е така, значи има нещо. Ръсят ни с няк`ъв го*неж сякаш сме ***! А "Бог" TV пак мълчи ...

125

Анонимен

преди 11 години

До 150 отдвна не са 100 вт/м2 , о'е преди 5 години бяха 140-180 , а от тази година се говори и за 480 вт/м2 нещата се развиватс главоломна бързина , правителството на Обама си постави задача *** се развият технологийте в тази насока , а и това си е съввсем естествено , живееме в началото на 21 век.

124

Анонимен

преди 11 години

от 148 пак до Цецо а на такава площ може да се инсталира 480мвт можност от фотоволтаици с уговрката разбира се че това е пикова мощност с най-нова технология , работеща през светлата част на денонощието.иначе като инвестиция 1000 мвт ректор 5 млрд. евро - 1000 мвт фотоволт. 3 млрд.евро по днешни цени , като стойността на последващата подръжка на соларите е нищожна в сравнение с тази на АЕЦ , достатъчно е да споменеме горивото и мерките за безопсност ,а да не говориме при авария. .

123

до 148

преди 11 години

Айде ся сметни колко декара панели са 2000 МВт, като имаш предвид, че сметката е средно 100 W/m2.

122

алооооо

преди 11 години

С ДВЕ ДУМИ-НИЩО ПОЛЕЗНО ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ САМО НА ЗАГУБА подписвате-пърдон ,на печалба ама за вас,българоубийци!

121

Анонимен

преди 11 години

До 144 Цецо 2000 дка толкова са площите за АЕЦ Беляне или 2000 мвт .

120

до 146

преди 11 години

Абе нозък, стига си изливал болните си мисли с тези облаци! Първо се ограмоти как се образува един облак!За облак са нужни:1. Висока влажност2. Ниска температура3. Кондензационно ядро!Самолетните газове съдържат твърди частици, които са кондензационни ядра! Ако са налице и останалите два фактора, става облак! Анадъм? Не всеки ден над София на 10 хил. м. температурата и влажността са подходящи за образуване на облаци, затова и не всеки ден твоите конспирации не действат! хаха!

119

До 135

преди 11 години

Добре бе. Да оставим следите и магиите.Нека погледнем какво се случва със следите в последствие! И от време на време, докато четете поглеждайте небето.Естествените следи от самолетите се разсейват след известно време.Химическите следи се разстилат като накъсани влакна и са плоски. Естествените облаци са триизмерни и пухкави!!!После ще ни убеждават още, че има температурни рекорди, пчелите не се ориентират и тн.И после CO данък, ЕКО данък... мислете или се откажете

118

Анонимен

преди 11 години

опппа форума се насели с бегълци от Карлуково 141.

117

Цецо

преди 11 години

Бъдещето е в управляемите ядрени процеси. Ядрен синтез или ядрен разпад - това са източници на огромно количество енергия. Тези процеси правят слънцето ни живо! Светлината от слънцето е само прашинка от енергията, която то има! Кой *** може да разчете енергетиката си на фотоволтаици, като половината денонощие нямаш светлина! Колко ниви трябва да покрием със соларни паркове, за да заместим 20 декара за един реактор?Някой виждал ли е скоро как бе насрано с перки едно от най-красивите места?

116

от 140

преди 11 години

само ако БЕЛЕНе се построи от фирма ( както беше с руската) така че центалата и тока да са си наши а не на някакви американски талмудисти !!!!!!!!!!!