12

Анонимен

преди 11 години

Хубаво де, ама като сме безработни и неосигурени, как ще се доберем до тази скъпа техника? Или ние сме планирани да мрем.

11

Боко Б

преди 11 години

Я съм *** и ви строим магистрала и взимам яко комисионни

10

112

преди 11 години

Тия пари на Борисов ли са, на Цветилина Бориславова или на тъщата на Цветанов?

9

5

преди 11 години

Комунистите ше хвърлят целия си ресурс да го смъкнат ,това ше са най тежките избори за целия преход...Причината е ,че след известен период като член на ЕС ше ни се полагат повече средства от програмите на ЕС.....И отделно ги е страх ,че икономиката след няколко години може да почне да бележи ръст и да се вдигат доходите и направо откачат......власта няма да я вземат следващите 10-15 години

8

Лъжци

преди 11 години

Егати заглавието . Премиерът обеща , да даде 150 млн , да не си ги дава от джоба си това са си наши пари.. Плащаме си данъците и искаме да си получим обратно.

7

Охо Бохо

преди 11 години

Здравето в индианския резерват е първа и най-важна грижа на бледоликите вождове.Със задачата се заеха най-отговорно всички шамани.

6

редовните

преди 11 години

мутренски обещания

5

ме

преди 11 години

Струма трябва да е готова до 2015Хемус до 2017А третия лъч на метрото до 2018Комунистите много рев ше реват

4

Анонимен

преди 11 години

*** се с тази кардиохирургия. имат най скъпите / неоправдано / пътеки и пак реват. взимат по 30 бона заплати.а на другите специалности им е... те майката.

3

Анонимен

преди 11 години

Този трябва да гние в затвора до живот

2

Анонимен

преди 11 години

Премиерът обеща още 150 млн. лв. за здравеза здраве или по скоро за погребения ?

1

2

преди 11 години

Ако си изпълнят обещанието......до 2015 края да вдигнат мин.заплата с 30% благодарение на еврофондовете.........И да направят Струма,и Хемус плюс третата линия на софийското метро *** безпроблемно ше вземе 3 мандат......А недай си боже в Западна Европа да има възстановяване от рецесията....*** ще се пенсионира като Премиер както сега е на 52....Причината ,че никой нищо до сега не е направил за държавата а той ще направи всичко.....Такъв ние прехода просто...