203

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗИ ДАВМЦАТА СЕГА ДА ГИ ВЪРЖАТ ЗДРАВО И ДА ГИ ИЗКАРАТ ТАМ ДО КАТЕДРАЛАТА ВЪВ ВАРНА И КОЙТО МИНЕ БОЙ С КАМЪНИ, С ПРЪЧКИ , С НОЖОВЕ ДА ГИ БОДАТ, С КАКАВОТО ИМ ПАДНЕ. БОЙ ДО СПУКВАНЕ . ЕДИНИЯ АЛЧЕН ЗА КЪЩА , ДРУГИЯ ЗА 2000 ЛВ. ТЕЗИ ДВАМАТА СА ЛИЦЕТО НА ДЯВОЛА И ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЕ ЗАТРИЯТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА

202

Темерут

преди 11 години

Каква леля, само!!! Умът ми не го побира! И, кого навила? Гаджето на дъщеря си! И, после би се съгласила с охота, дъщеря и да бъде с убиеца! А, бе това хората са най-големите изверги, това при животните го няма! Те убиват за храна, или при самозащита!

201

Василева

преди 11 години

Не вярвам на ушите си нито на очите си!Тогава ние сме загубваща нация.Убиваме се ,предаваме се един друг ,завиждаме си,продаваме си децата за пари и още много други гнусни деяния.Ако не се събудим ще ни асимилират други етноси.НАРОДЕ ИЗЛЕЗ ОТ ДЪЛБОКИЯ ТРАНС ИНАЧЕ СИ ЗАГУБЕН.

200

Анонимен

преди 11 години

"Боже, пази ме от приятелите, от враговете си мога да се пазя сам!" - Джордж Патън---------Това важи и за роднините. Много жалко за момичето, още едно добро момиче стана жертва на роднински спорове за една шепа колиби и няколко хиляди лева.

199

Гацко

преди 11 години

Такива директно на разстрел, какви са тези съдилища, присъди и подобни глупости за такива изродски деяния.

198

Анонимен

преди 11 години

Лоша и е сметката, ако се докаже,че тя е причинила смъртта на племенницата си , това автоматично я вади от графа "наследници". Закона е ясен в това отношение!

197

lilly.alex.35

преди 11 години

otnet mlad nevinen zivot po osobeno zestok na4in...kakv zatvor ot 15 do 20 god.....kvi 5 leva....smart za smartta

196

Анонимен

преди 11 години

Горкото момиче,да почива в мир :( А максималното наказание,което законът предвижда,е подигравка със справедливостта.Не харесвам САЩ,но по отношение на правосъдивто им свалям шапка.За такова деяние и убиецът,и алчната "леля" биха лежали до живот.Убиецът може и да гоосъдят на смърт,зависи от съответния щат.Ние тука с перце ги галим.Ако съдбата беше решила друго и Женя беше успяла да се защити и да убие убиеца си-щяха да я съдят и осъдят.

195

Анонимен

преди 11 години

Лелята не е пряк наследник на убитото момиче, но май нейният брат няма други деца/ наследници. Мисля, че такива сметки си е правила, пък и приятеля на дъщеря й. Бог да прости момичето.

194

Анонимен

преди 11 години

217, именно! Но чия е отговорността за адаптацията на подрастващото поколоение?Чие е отговорността за липсата на морал,репект и уважение? Ако законите се спазваха,ако го нямаше чувството за безнаказаност дали щеше да е така?

193

Де да знам

преди 11 години

Оставят убиеца в една стая, в компанията на Макаров с един патрон, боен!!!

192

216

преди 11 години

Да продължа, вярно е, че през комунизма на ни съобщаваха за такива драми, но се чудя дали сега е по-добре, вярно знаем какво се случва на втория час, но докато ние жалим невръстната жертва и умуваме над присъдите някои виждат в случилото се "решение" на проблемите си, не само имотни, не през ден, през час излиза информация, че някой грабнал ножа и дал някому заслуженото. Поколенията дето идват не могат да се адаптират правилно в обществените норми и предела на закона.

191

Tt

преди 11 години

*** за 2000 да затрият момичето

190

Анонимен

преди 11 години

Да убиеш човек за 2 бона... до къде стихнахме!

189

Анонимен

преди 11 години

Убийства за пари и имоти е имало още от библейски времена, алчността на лелята е ясна, но убиецът е раждан 91-92 година, помните ли какви години бяха те и следващите, през които е растял и се формирал като личност, годините през които е трябвало да придобие ценностна система в която човешкият живот заема първо място той е виждал само доказателства за обратното. Не го оправдавам, напротив всеки си пати от главата и от глупостта в нея.

188

!

преди 11 години

Обзема ме ярост като чета такива новини,а тук вече е ежедневие,трудно е за понасяне такова нещо.Пълно е с такива ***,които за съжаление не получават това,което заслужават!

187

Жиган

преди 11 години

За лелята и за убиеца доживотна присъда но в една килия и който умре пръв в нея да не се изнася докато не пукне и втория

186

Анонимен

преди 11 години

защо господ позволява дасе раждат такива *** , няумам думи за това дияние , най тежкото наказание за тези двамата ,

185

Мотиви всякакви

преди 11 години

Нормалните хора биха убили друг човек,само ако той застрашава собствения им живот.В главата на убиеца нещата стоят по друг начин и човешкия живот не е много ценен за него.Материални облаги и ревност са най-честите мотиви за убийства в целия свят и са традиционни и за България.Но има и доста по-необичайни мотиви по света-убийства заради обида,за защита на "чест" и най-редките-убийства "за удоволствие",които са неразбираеми не само за нормалните хора,но и за баналните убийци.

184

Анонимен

преди 11 години

Тая леля е била много глупава жена. Като я убие какво ще получи? Та тя не е наследник на момичето.Бог да го прости детето.