47

до 61

преди 11 години

Така е.Опитай се да намериш инфо за тази компания или за този човек- нищо!!! Тази компания съществува в интернет пространството от юни 2012г. Домейн-неизвестен.Всичко е пълна загадка или е пределно ясно.

46

RCI

преди 11 години

68,Това е много любопитно.Повтори го ,моля те с главни букви,дано някои проумеят за какво става въпрос!

45

Анонимен

преди 11 години

Опитвам се от два дни да се свържа с тези инвеститори на милиарди, но не успявам, явно пестят парите за за инвестиции в АЕЦ Белене и се скъпят една секретарка да назначат.

44

до чернобил

преди 11 години

Евала.Да закрием и другите два реактора и догодина да се вдигне тока с още 50%.Ти затова май си мечтаеш.А Франция е много далеч.И е много по добре управлявана от България.Ти си май от тия дето обичат да закриват.

43

RCI

преди 11 години

До аватарОсъзнай се моля те!Говорим за нещо много сериозно,а ти на пропаганда го избиваш.Този комунизъм мозъците ви е изчегъртал-ти ли ще храниш американските пенсионери бе?

42

прасчо

преди 11 години

до Атомната мамуна Или си много *** или гъ*а ти е тъмночервен....Среден вариант няма !!!

41

Мамуна атомна

преди 11 години

Като ти вдигнат цената на тока още няколко пъти тези пари пак ще ги платиш и без централа.Дори във варианта без централа в повече,защото тогава ще се наложи да се внася ток след спирането на реакторите в Козлодуй.Улави ли са турците, че строят две атомни централи с руски реактори,а?Интересно Костовчето,люспителче старо,какво ще каже за това развитие на ситуацията около Белене.

40

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен"Мистериозната и на никому неизвестна фирма Global Power Consortium проявила желание да строи Белене. Май е някоя новорегистрирана фирма. Нищо чудно и да е свързана с Цветелинчето.Страна на абсурдите. 26 годишен младеж купува Кремиковци, никому неизвестна фирма в света иска да строи Белене, офшорки с изкупуват предприятия за жълти стотинки.."Толкова да си ***, че дори не знаеш, че това не е фирма а консорциум които е създаден специално за строежа на АЕЦ Белене.

39

Parcuc

преди 11 години

Това е няма такъв фарс. Значи първо ние пари нямаме - това е повече от ясно. Второ някой друг да ми строи на наша територия нещо като АЕЦ и ние да не притежаваме 51% е направо нечувана простотия. За нас кое в крайна сметка е на 100% - само риска май а ? Или притежаваме или не строиме - това ми е мнението.

38

Анонимен

преди 11 години

do 48,бих добавил, че сайта е правен с FrontPage 4.0 което говори за липса на всякакъв професионализъм

37

прасчо

преди 11 години

От коментарите разбрах следното: ако ще строим Белене,то трябва да е само с Русия,защото те са наши братя,а освен това не може 'нашите другари' да връщат парите от комисионните....Ето поради това сме на това дередже.....Никой не мисли за България !!!! Важното е джобчето да е пълно и да не е сърдит Големия брат...Хак да ни е !!!

36

Анонимен

преди 11 години

Клозет ви е главата.Като е клозет защот цяла Франция е пълна с такива.Но ви е май искате да затворят и другите два реактора и да се молите на Цветелинчето да ви пусне светлото!

35

иии

преди 11 години

Струва ми се, че иска на руснаците е основателени и има голяма вероятнос да ни осъдят..или целта беше да се вкарат един "заработени" пари в "Белене", които са натрупани за 22 години преход?! Хърсевци и манчевци - едни неопетнени предприемчиви българи били консултанти на незнаини инвеститори?! Да влязат едни такива инвеститори и да заявят намерение, да си играят на ядрени енергетици, не це случва просто так... първо ги разнищват до девето коляно и чак след това се водят разговори... и това за 2м

34

Тодор

преди 11 години

Как частен проект бе *** ненормални. Няма държава в света, в която ядрена енергетика, ЖП транспорт и други сектори от национално значение да не са или 100% държавни или 50 плюс 1 процента държавни. То не е случайно това. Ще ни продадете на американците ли бе *** долни, знаете ли какво ще стане тогава, ще стане топлофикация, монополист, който ще си определя цените както си иска. Не само, че няма да сме енергийно независими, а ще станем напълно занисими.

33

Анонимен

преди 11 години

И...сега к"о ще праим с референдума?БСП май пак си вкараха автогол.

32

Анонимен

преди 11 години

до 45, има референдум на който трябва да кажем НЕ на БелеНЕ

31

Jek

преди 11 години

Видяхте ли сайта на "американците"? Ето ви да се посмеете на поредната партенка: globalpowerconsortiumЗабележете кога е правей сайта хехех

30

Анонимен

преди 11 години

БСП и агенти на КГБ, ни устройват болшой театър с постановката "Гьолът Белене" само че закупуването на билети за представлението от 20000лв е задължително за всеки гражданин - щем не щем ще гледаме и ще плащаме.

29

Мамуна атомна

преди 11 години

Меките ми ГЕРБерастки китки те!До вчера нямаше да строят Белене,но днес като се разбра,че червения референдум не може да бъде пренебрегнат като другите два и след като чичо им Сам поиска централата ,взеха та направиха едно въртене с *** ,дето китки биха им завидяли.Явно че проекта е изгоден,но е спрян за да се угоди на янките.Това стана ясно и на децата дори.Особенно след като си оставят вратичка за изкупуване на акциите на централата в бъдеще.,'

28

Анонимен

преди 11 години

НЕ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ!Не искаме никой да си строи клозет в нашия двор, както казва подолу шопа - нито руснаци, нито американци - НИКОЙ!