18

до националсоциалист

преди 11 години

Соня /каквато и да е/ го е формулирала много ясно: - "Тя не е такава, каквато се държи в медиите - яка, неостъпчива, борец за правда и свобода, настъпателна. Видях я дребна, сервилна, неистово желаеща да се хареса, лишена от характер. От дивата котка беше останала сива мишка". Изключително жалко и сервилно поведение - и към Памела, и към кифлите в къщата.

17

оня

преди 11 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТЗа полковник Патрашкова ли стаа дума ил аз н'та разбрах ???

16

Анонимен

преди 11 години

преди нито съм чувала за тази нито съм я виждала някаде. Ама е смотана

15

анонимен

преди 11 години

Честно казано погледа и ме плаши!Гледа ,като хищна лисица болна от бяс и готова да заръфа някого.Не знам в коя махленска телевизия е дала воля на омразата и злобата си към всичко и всички,но не бих я гледал дори да ми казва прогнозата за времето.

14

demokrat

преди 11 години

jena s k**venski harakter.....ako beshe po priroda ...da i prostim

13

Коя е тази

преди 11 години

нарочно говори все срещу Патрашкова тази пикла, която се прави на аристократка, тя даже не живее в България, коя е тази, кой я знае? Шматка долна подла двулична.. аре ходи си там от където си дошла.. и недей думай такива евтини думи " Завиждат ми защото имам много дрехи и ги сменят често" .. тази ако е някаква аз съм Гагарин !

12

зрител

преди 11 години

"Искат да им се даде възможност да иронизират някого, да му се подиграват и когато се съберат покрай телевизора, да им е забавно, че някой е по-***, по-жалък, по-уязвим, отколкото са те." Мисля, че това е главната цел на организаторите и продуцентите на това предаване. Не случайно много зрители по това време си превключват телевизора на други канали.

11

Анонимен

преди 11 години

и патрашкова е доста измислена, ама нейсе

10

хи.хи,хи

преди 11 години

Една много луда,луда жена.

9

Анонимен

преди 11 години

Ако това е забава, както казва г-жа Колтуклиева, по-добре да се гръмне човек! Да извадката е случайна и това е най-жалкото - такова ни е обществото! Дано се намерят повече хора да се борят за промяната му!

8

Анонимен

преди 11 години

Колтуклиева ... погледни на нещата от този ъгъл:Толкова си зле, че каквото и да промениш в себе си - ще е по-добре от сега !(външния и вид е най-малкия и проблем)

7

Анонимен

преди 11 години

Сончето се показа много злобна и повърхностна,като личност,само,като присвие очи и можеш да настръхнеш от погледа й.Дори и да е ерудирана,тя просто не знае как да се държи с останалите и постоянно ги напада за какво ли не.Патрашкова поне е тактична и дипломатична,за разлика от Колтуклиева,която влезе не в ролята на ВИП-персона,а на злобната съседка - интригантка.

6

Сизлак

преди 11 години

Непонятно ми е, защо се дава трибуна на тази неуравновесена леличка, която е застинала в началото на 80-те. Тя няма връзка с реалността. *** неприятната личност. И с тези отекли джуки и опънати скули...карикатура.

5

Анонимен

преди 11 години

колтуклиева е от тези хора, които съзнават, че са противни и същевременно обвиняват околните защо не ги харесват.

4

Датата

преди 11 години

Дааа....живота затова е хубав :)Различен е.....

3

Анонимен

преди 11 години

В всеки човек има доби и лоши качества, но ... във въпросната Колтуклиева по някакъв УНИКАЛЕН начин са се събрали САМО отрицателни черти ...Колтуклиева дефинира понятието - "Противна Жена"

2

Анонимен

преди 11 години

Русата мазна топка лой Соня Колтуклиева,която говори с американски акцент и като видя Памела вместо добър ден и каза мазно , че току що пристига от америка!!!!!!!!!

1

Илиян

преди 11 години

такива като таз и Кулезич, Сашо Диков ги прави дармадан, после почват да драматизират, таз чак ходи да си лекува нервите в Лондон......... смешници